ilk tüpbebek denemem-"meralun"

meralun testini tekrarlamadan yelkenleri suya indirme canım.2. kan testin net bir sonuç verir.bence hala ihtimalin var.hemen moralini bozma....

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca
ama dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı

herşey güzel gibiydi oysa

çok üzgünüm

merhaba canım bu gün tekrar test yaptırdınmı?güzel haberini bekliyorum sonuş ne olursa olsun sakın moralini bozma pes etmek yoka.s.

kızlar merhaba
hepinize çok teşekkğr ediyorum

sonuca göre gebelik varmış ama değerin düşük olması kaybedeceğim anlamına geliyormuş

salı tekrar edicez testi değer yükselirse iyi ama çok az bir ihtimalmiş

karnımda ağrı var işte yatıyorum hayırlısı diyeyim

görüşmek dileğiyle

Bende 5 in üzeri pozitif diye biliyorum.Tabi 2 gün sonra değerin yükselmesi şart.

Meralcim inşallah yükselir değerin ve bebişin seni terketmez canım.
Değer 10.7 değil mi ben doğru anladım?

Son düzenleme:
merhaba kızlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize

12. gün değerim düşük çıktı 10,7

14. gün değer 45,1 oldu bakalım ilk değer iyi değil ama ikincisi normale yükselmiş

ben de dinlenmedeyim anlıcanız

şu an ne hissedelim bilmiyoruz
değerleri iyice yükseldikten sonra sevinmek istiyoruz

öpüyorum hepinizi

inşallah olumlu haberler alırsın canım bebeğinde karnında büyür gider ama yinede herşeyin hayırlısı sevin bence değerin maşallah katlanmış bak sanırım tekrar yaptıracaksın iki gün sonra hayırlısı olsun inşallah

canım ya çok sevindim bak değer yükselmiş işte, senin bebiş azcık nazlı anlaşılan. olumlu düşün olur mu? Allah yardımcın olsun, inşallah sımsıkı tutunur bebişin sana.

Canım tebrikler a.s. Hiçbir zaman ümitsiz olmamak gerekiyormuş :) Umarım değerlerin hep 4 e katlanarak artar da ikizlerini sapasağlam kucağına alırsın

merhaba canım çok sevindim inşallah değerin artarak gider negatif düşünme bence sana daha öncede yazmıştım embriyor herkeste aynı hızda ilerlemiyo sen hiç üzme kendini dinlenmene bak a.s. benimde normalde adet günüm 28 mayıs ama bugün öyle karnım belim ağrıyoki anlatamam yarın benimde 14.günüm b hcg tekrarı yaptırıcam inşallah katlanarak gider hepimizin Allah hepimizin yardımcısı olsun :1hug::1hug:

meralun canım ne zmandır giremiyordum....senide çok merka etmiştim...değerin evet düşük ama yükselme ihtimalide var...inşallah yükselir canım...yükselmezsede sağlık olsun,hayırlısı olsun diyelim artık ne yapalım...üçüncüyü ne zman yaptıracaksın???

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun hiç üzülme değerin ikiye katlanmış buda sorun olmadığnı gösterir inşallah sonrakilerdede katlaya katlaya artar merak etme ve sakin ol kendini yıpratma beklemek arada bi yerde kalmak sevinçli haber almışken sevinememek ne demek iyi bilirim.senin için her şey güzel olacak merak etme

inşallah değerın artar arkadaşım üzme kendini bak en azından tüp bebek deneyecek sperminiz var bizim gibi olsanızne yapacaksınız?rabbim bir gün inşallah hepimizin yüzünü güldürür. bunu çok içten diliyorum umarım bir gün bizde bu günleri unutur çocuklarımızın yaramazlılarından bahsederiz.

canım hepiniz sağolun Şeniz

yarın öğleden sonra yapıtırıcam 3. testi bakalım hayırlısı inşallah

bana dua edin:1hug:

Hayırlısı olsun meralun değerlerin yükseliyor inşallah sonucundada bebeğini kucağına almak kısmet olur. Bol bol dinlen hiç bir şeyi stres yapma.

allah yardımcın olasun arkadaşım. bende ilk tüp bebek tedavimi gördüm ve tam 1 hafta sonra kan testim yapılacak. kafamda milyonlarca soru var ve tek bir cevap biel yok. korkunç bi rdurum böylece beklemek. allah hepimize yardım etsin inşallah

allah yardımcın olsun arkadaşım. bende ilk tüp bebek tedavimi gördüm ve tam 1 hafta sonra kan testim yapılacak. kafamda milyonlarca soru var ve tek bir cevap bile yok. korkunç bir durum böylece beklemek. allah hepimize yardım etsin inşallah:uhm::uhm::uhm::uhm:

kızlar bişey sorucam benim 14.günüm bugün dr.um hemşiresi kalbin attığını görene kadar progesteron iğneye devam dedi:1shok::1shok:sizde yaptıran varmı?kalçalarımda yer kalmadı işin kötü yanı ateşi yükseltiyo crinano %8 vajinal jelde kullanıyorum oda progesteron içeriyo sizdede böylemi gebelik testinCADIARZUCADIARZUnden sonra netür ilaçlar kullanıyosunuz

canım hepiniz sağolun Şeniz

yarın öğleden sonra yapıtırıcam 3. testi bakalım hayırlısı inşallah

bana dua edin:1hug:

etmezmiyim canım...dualarım seninle her zaman..allah hakkında hayrıslıını versin inşallah..inşallah değerin katbe kat artar canım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…