ilk tüpbebek denemem-"meralun"

Allah Yardimcin Olsun Canimm...
Inşallah Ikisi Seninledir... Fazla Moralini Bozmamaya çaliş....gelişen Diğer Ikisi Için önemli Biliyorsun.... Dualarimiz Seninle...

meralum alınlımızda ne yazılı ise o oluyor.Sevinç ve endişe hep bir arada bizim gibiler için.
rabbim hayırlısı ne ise onu versin.Ama gönlümüz kalbimiz gebeliğin devamını istiyor.Sağlıkla devamını dileriz.Ama int. araştırdığıma göre yaşanan çoğul gebelikle düşük kanamaları olabiliyor. Ama devam eden 1 sağlıklı gebelik oluyor.Dr bunu söylüyor zaten.Ama dediğim gibi alın yazımız ne ise onu acısıyla tatlısıyla yaşıyoruz.Durumundan bizi haberdar et.Ayrıca niçin perşembeye çağırdı daha erken gitme şansınız yok mu?
öpürüz hepimiz seni, yüreğimizden tüm dualar seninle.

canım çok geçmiş olsun.İnşallah birşey olmaz.dualarımız seninle.lütfen gelişmeleri yaz.seni merak ediyoruz....

Geçmiş olsun canım, inşallah gelişmemiş olan bebekle ilgilidir kanama, diğer bebeklerini ve seni Allah korusun

canım kaç gündür merak ettim seni....canını sıkma...inşallah o 3. gelişmeyenden kaynaklanıyordur...öbür ikisi inşallah sıkıca tutunurlar sana canım....dualarımız seninle...bizleri haberdar et....

meralun dualarımız senınle.2 tane de yeter hatta bir tane de olur umudunu yitirme olumlu düşün lütfen

Canım hiç kendini üzme,yıpratma :)) Mutlaka sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın!O annasine ne kadar sıkı tutunmuşturda senin haberin yok :)))

merhaba bebeklerimizi kaybettik, gelişim devam etmedi
her şey yolundayken kanamam devam etti

hayırlısı olsun Rabbim bizi de bebeklerimize kavuştursun, hayırlısı böyleymiş

halen kanama var dinleniyorum

bu süreçte yanımda olan tüm arkadaşlara çok minnettarım, teşekkür ediyorum

meralun
canım inan çok üzüldüm
yazdıklarını hep okuyordum
kısmet işte, zamanı değilmiş demekki umudunu yitirme allahım tez zamanda bebişini göndersin sana çok geçmiş olsun

meralun, ne denir bilmiyorum ki. Allah sabır versin, geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda başka bebişin olur.

meralun canım çok üzüldüm yaaa.....msnede de yoksun....konuşamıyoruz ne zamndır.... canım hayırlısı böyleymiş demekki....allah en yakın zamanda seni yavruna kavuştursun inşallah....

selam

güzel bebeklerin cennete şimdi, isterdik yanımızda olsun ama alınyazısı bu.Dünyada varoluşları bu kadarmış.Üzgünüz............

Çok çOk üzüldüm mehay allah sana öncelikle sağlık versin sevinip bunu yaşamak malesef çok zor ama her şey allahtan inşakkah bundan sonra allah sana sağlıklı bebekler kısmet eder en kısa zamanda.:teselli:

Canım bazen ser gıbı gorunen seyın altında da bır hayır vardır sadece bız bunu goremeyız Allah yardımcın olsun Allah sabır versın

aaaaaaaa çok üzüldüm.Canın sağolsun sıkma canını. İyi tarafından bakarsak hamile kalabiliyorsun en azından.Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin . Demekki hayırlısı buymuş

:çok üzgünümffff herşey iyiye giderken birden doksan derece dönüveriyo işte, hiçbirimizin ne olacağı belli değil, çok üzüldüm meralun'cum çok geçmiş olsun, ama birkere yolun açıldı bundan sonraki bebeğin sağlıkla doğacak inşallaha.s.

canım ya rabbim sana sabır versin...gerçektende yaşadığın çok zor...ayy ne diyeceğimi şaşırdım gerçekten üzüldüm ya...

CANIMMMM.... çok çok geçmiş olsun... Allah sabırlar versin... Biran önce sağlık durumun düzelir inşallah... Rabbimin bildiği bir şey vardır mutlaka.... Allah herşeyin hayırlısını versin ve tez zamanda kucağını doldursun canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…