Allah çabalarını boş çıkarmasın inşallah ama yumurtalarının gelişimi bence çok güzel benim 12mm e 10 günlük gonal f kullanımında ulaşılabiliyordu hayırlısı sorunsuz ve mutlu sonla biten transfer diliyorum.
teşekkür ediyorum canım morel oldun bana; inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için öyle duacıyım ki
hadi hayırlısı olsun canım umarım arzuna kavuşursun.Sanırım gürgan clinic te yaptırıyordun.bende orada yaptırmıştım ikizlerim şuan benimle 7. haftaya girdik.darısı sana.
evet canım ben de oradayım şu an herşey iyi gibi ben de aynı güzel haberi alırım hepimizle beraber inşallah
Allah bebişlerine sağlıkla kavuştursun ayırmasın inşallah
meralun canım benim....tedavin tekrar hayırlı olsun...yavaş ve temkinli gidiyorsun...ne güzel...bence sende en yakın zamanda burda hamişim diye başlık açacaksın... şutarafagitti belkide birlikte açarız ne dersin.... İNŞALLAH...
ALLAHIM BİZLE BİRLİKTE SABIRSIZLIKLA KUZUCUKLARINA KAVUŞMAYI BEKLEYEN HERKES HAYIRLISIYLA ÇİFTER ÇİFTER HAMİŞ KALIR İNŞALLAH...
canım yaaa bakalım neler olacak şu kısacık zamanda
hayatımızın anlamına kavuşacakmıyız acaba ?
fazla kaptırmıyorum kendimi napalım; Rabbim nasip edecekse oluyor bizimki de böyle olacak inşallah
inşallah beraber seviniriz canım
bizi birbirimize yaklaştıran dertlerimizin ortaklığı ama buradaki içtenliğimiz hayat boyu unutulmayacak
umarım bu yakarışlarımız özlemlerimiz bize çok şey kazandıracak
akıllı cici anneler olacağız, çocuklarımızın kıymetini bileceğiz inşallah
Desteğiniz için çooooooooooook teşekkür ediyorum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:asigim: