ilk tüpbebek denemem-"meralun"

meralun

Rabbim sana sığınırız!
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2007
875
6
merhaba kızlar ben de ilk denemede ilerliyorum bakalım
1 ay doğum kontrol hapı ve
adetin 21. günü lucrin 10 ü başladım
diğer adetin 4. günü 450 ü gonal-f başladım 6 gün oldu

dün ultrasonda bakıldı en büyüğü 12 mm imiş şu an

ama kistler gonal-f ile aniden büyüdü yineden şu an engel değilmiş

bu arada gittiğim merkezde tüm hastalara mikro uygulanıyormuş sağlam olsun diye

e2 değerim 370 lerde çıktı gonal-f kullanımının 4. gününde bakalım 2 gün daha aynı dozda devam

yeşbü canım seni merak ettim umarım her şey yolunda gider canım

dualarım hepinizle, dualarınızı bekliyorum:asigim:

Allah çabalarını boş çıkarmasın inşallah ama yumurtalarının gelişimi bence çok güzel benim 12mm e 10 günlük gonal f kullanımında ulaşılabiliyordu hayırlısı sorunsuz ve mutlu sonla biten transfer diliyorum.

hadi hayırlısı olsun canım umarım arzuna kavuşursun.Sanırım gürgan clinic te yaptırıyordun.bende orada yaptırmıştım ikizlerim şuan benimle 7. haftaya girdik.darısı sana.

meralun canım benim....tedavin tekrar hayırlı olsun...yavaş ve temkinli gidiyorsun...ne güzel...bence sende en yakın zamanda burda hamişim diye başlık açacaksın... şutarafagitti belkide birlikte açarız ne dersin.... İNŞALLAH...

ALLAHIM BİZLE BİRLİKTE SABIRSIZLIKLA KUZUCUKLARINA KAVUŞMAYI BEKLEYEN HERKES HAYIRLISIYLA ÇİFTER ÇİFTER HAMİŞ KALIR İNŞALLAH...

teşekkür ediyorum canım morel oldun bana; inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için öyle duacıyım ki

hadi hayırlısı olsun canım umarım arzuna kavuşursun.Sanırım gürgan clinic te yaptırıyordun.bende orada yaptırmıştım ikizlerim şuan benimle 7. haftaya girdik.darısı sana.
evet canım ben de oradayım şu an herşey iyi gibi ben de aynı güzel haberi alırım hepimizle beraber inşallah
Allah bebişlerine sağlıkla kavuştursun ayırmasın inşallah

canım yaaa bakalım neler olacak şu kısacık zamanda

hayatımızın anlamına kavuşacakmıyız acaba ?

fazla kaptırmıyorum kendimi napalım; Rabbim nasip edecekse oluyor bizimki de böyle olacak inşallah

inşallah beraber seviniriz canım

bizi birbirimize yaklaştıran dertlerimizin ortaklığı ama buradaki içtenliğimiz hayat boyu unutulmayacak

umarım bu yakarışlarımız özlemlerimiz bize çok şey kazandıracak

akıllı cici anneler olacağız, çocuklarımızın kıymetini bileceğiz inşallah

Desteğiniz için çooooooooooook teşekkür ediyorum
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:asigim:

Meraluncum inşallah seni de pozitifler listesinde görürürüz.Umarım bu başlıktan çok yazmazsın.

Dilerim en kısa zamanda, bende Hamişim, başlığını açarsın;
gebelik bölümüne transfer olursun canım benim.

Dualarım seninle olcak.

hayırlı olsun meralun .inşallah herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun.sevgiler....

meralcim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah...rabbim emeklerinin karşılığını tez zamanda versin...umutla bekleğin haberi buralarda bizlerle başlaşman ümidiyle...bizler senin yanındayız dualarımız seninle...

Meralun canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısı olur rabbim kucağını boş bırakmaz....Şimdilik herşey yolunda en kısa zamanda da müjdeli haberlerini bekliyoruz....Dualarım seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarla sevgiler canım kendine dikkat et.....

meralun hayırlı olsun canım allah gönlünün muradaını versin güzel allahım kimseyi evlatsız bırakmasın amiin

meralun canım ınsallah tedavı sonucunda pozitif sonucunu alırsın ve hamıleyımmmmm baslıgı acarsın.ılk oldugu ıcın bıraz daha heyecan oluyor sankı benımde ılk tedavım ınsallah hepımız ıcın tedavı surecımız cok guzel olur.

meralun hayırlı uğurlu olsun canım her şey gönlünce ve güzel geçsin.Artık bir ay sonra hamile olduğunun haberini verirsin canım

meralum meraba canım inşallah tedavin hayırlı olur pozitif haberinide buradan alırız allahım tüm tedavi görenlerin emeklerini boş çıkarmasınnnnnnnn.............

Meralun hakkındaki gelişmeleri paylaşırsan bizler de bilgilenmiş oluruz... Öncesinde kist var mıydı sen de...ilaç kullanımıyla büyüdü mü?

şimdiden hayırlı olsun canım, allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.

meralun hayırlı olsun canım allah gönlünün muradaını versin güzel allahım kimseyi evlatsız bırakmasın amiin

marulsum hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçunu görürürsün ve bebişini kucağına alırsın

meraluncum canım benim hayırlı olur inşallah bebişine kavuşursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…