ilk tüpbebek denemem-"meralun"

merhaba kızlar

salı günü transferim yapıldı

4 yumurtam vardı hepsi döllenmiş :)

3 ü seçildi 1 tanesi 1. kalite 2 tanesi2. kalite ve üçü de 8 hücreli
biraz pembe akıntım vardı ama engel değilmiş
transfer olsu ve dinlendim şimdi eve geldik vakit geçirmeye çalışıyorum

hepimiz için duacıyım bakalım
sonuç 26 sında belli olacak hayırlısı

Hayırlı olur inşallah canım çifter bebeişlerin olur umarım.

Canım işallah transferin başarılı olurda bebişlerine kavuşursun :teytey: bebişlerine dedim çünkü içimden ikiz geçti a.s.

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca
ama dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı

herşey güzel gibiydi oysa

çok üzgünüm

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

Meralun idrar testlerine güvenme, yanılma payı çok yüksek. 10. gününde ancak kan testinde çıkar. Moralini bozma bence ve ptesi'yi bekle...:1hug:

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

canım yaaa...idrar testi niye yaptınki...1.günde bile çıkması düşük bir ihtimalken 10. gün çıkması imkansız birşey...bari kan testi yaptırsaydın...

canım sen yinede 12. günü bekle ve kan sonucunu görelim...şimdiden daha sıkma canını...:eek:klava:

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

canım yaaa...idrar tahlil neden yaptırdınki...hemde 10. gün..bari kan tahlili yaptırsaydın...

zaten idrarda çıkma olasılığı çok düşük şimdiden....bence 12. gün kanda kesin sonuç....
sakın canını sıkma bunun için....:eek:klava:

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

Canım ya sakın moralini bozma :teselli: Bence hemen gidip kan testi yaptır!!Hem böylece kendine ve bebişlerine stres yaptırtmamış olursun yerimseniben

bencede daha erken eğer 10. günde idrar tahlilinde çıkacak olsa niye 12. günde yapılacak diyorlar, sen hiç canını sıkma zamanını bekle. hakkında hayırlısı olsun.

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

meralcim bazen erken çıkabiliyo idrar testinde ama yanılma payı da var, inşallah yanılmıştır canım üzülme

meralun cum canım sitres yapma bende ilk dayanamayıp 11 .günde idrar testi yapmıştım ama yok denecek kadar silikti ve hatta yoktu ama sonraki değerde 89 çıkmıştı kanda.Devam etmedi o ayrı mesele ama sakın üzülme belli olmaz bu işler inşallah allahım gönlünün muradını verir canım duacınız

İdrarda negatifse bu kesin negatif demek değil meralcim,sende bunu çok iyi biliyorsundur.

Bekle ve kan testini yaptır canım.Olacak inşallah..

merhaba kızlar

iki gün var daha sonuca

çok üzgünüm

canım en garanti kan testimiymiş .sıkma canını bende gün sayıyom ama adet günümün tarihini beklemeye karar verdim.hayırlısı olsun canım .Şeniz

merhaba kızlar değer 10. 7 sanırım negatif

hepinize teşekkürler

hepinize teşekkürler

merhaba canım bende 26 mayıs ta öğrenicem 12.günüm yarın gidicem bende hiç belirti yok sadece sağ kasığımda arasıra ağrı oluyo bende dayanamayıp 9.gün kanda b hcg baktırdım 27.74 çıktı ikimizde asıl sonucu yarın öğrenicez hemen karamsar olma yüksele biliyo değerler yarın baktırdığında 2 katına çıkmış olabilir belli olmuyo embriyoların gelişimi ile alakalı inan bana lütfen rahat olbiraz çok zor biliyorum ama sabır CADIARZUCADIARZU

hepinize teşekkürler

Meralcim doktorunmu söyledi negatif olduğu, 5'in üzerinde olunca pozitif olmuyomuydu:uhm:, tamam yine çok yüksek değil ama yükselme ihtimali yokmu yani, inşallah bir mucize olur yükseliverir değerin canım ama olmazsa da üzülme herşeyde bir hayır vardır biliyosun

X