ilk tüpbebek denemem-"meralun"

Progesteron jel yada iğne gebeliğin 12. haftasının sonuna kadar devam ediyor ama belki sadece crinon a devam edebilirler dert etme hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık.

canım hepiniz sağolun Şeniz

yarın öğleden sonra yapıtırıcam 3. testi bakalım hayırlısı inşallah

bana dua edin:1hug:

duacınız canım hiç merak etme Öncelikle hayırlısı neyse o olsun ve olumlu düşün bizde dua ediyoruz iyi gelir merak etme sonucun

Canım dualarımız hep seninle a.s. Umarım güzel haberlerle dönersin Kendini hiç üzme sakın ve bol bol dinlen :)))

desteğiniz için çok teşeşkkür ediyorum kızlar ne desem az

öğleden sonra yaptırıcaz testi hayırlısı inşalllah

ben de yatmaktan belim ağrıdı, yinede korkuyorum yatmaya devam :)

iyi haberleri vericem inşallaah

desteğiniz için çok teşeşkkür ediyorum kızlar ne desem az

öğleden sonra yaptırıcaz testi hayırlısı inşalllah

ben de yatmaktan belim ağrıdı, yinede korkuyorum yatmaya devam :)

iyi haberleri vericem inşallaah

allah yardımcın olsun canım inş güzel haberlerle gelirsin a.s.

merhaba kızlar

yazacaktım ama inanmazsınız elektrikler gitti :)

eeeeee ben de sevinsem mi artık bilemiyorum

16. gün değerim 275.8 çıktı kızlar

:teytey::teytey::teytey::asigim::1hug:

desteğiniz için çoooooooooooook teşekkür ederim:1hug:
kızlar ne kadar değerli olduğunu bilemezsiniz :asigim:
tabi yolun başındayız daha ben bile anlamadım ne oluyor, inanamıyorum doğrusulaelaelaelaelae

eminim ki, hepimiz birer birer kavuşacağız bebişlerimizea.sŞeniz

sadece Sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin Rabbim hepimize:1rolleyes::asigim:

meralun tebrik ederim canım.hepimiz seni bekliyoduk valla çok sevindim.Özellikle ben daha bi heyecanla bekliyodum seni.Çünkü seninle derdimiz aynı.bende 4.evre endometriozisten ameliyat oldum ve tüplerim kapanmış.27sinde transferim yapıldı.şimdi sonuç bekliyorum 6 haziran cuma günüde sonuç günüm.Sende bizim için dua et.

merhaba kızlar

yazacaktım ama inanmazsınız elektrikler gitti :)

eeeeee ben de sevinsem mi artık bilemiyorum

16. gün değerim 275.8 çıktı kızlar

:sm_cool:Oyyy harika haber hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah :dance:

canım tebrık edıyorummmm bende dün baktım tesekkur etmişsin ama degerı yazmamıssın bende neden kı dıyodum bıtanem allahım sagsalım kucagına almayıda nasıp etsın bizlere dua et bizde hamiş kalalım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…