ilk tüpbebek denemem-"meralun"

meralun , Allah sabır versin
Bir dahakine sağlıkla gelsin bebekleirn inşallah
Şimdi zor olacak ama toparlanmaya çalış , bir dahakine bebeklerin geldiğinde onları sımsıcacık karşılıyabil , canım

günışığı , sanada çok üzüldüm canım ama genede inşalah bir umut pozitif sonuc alırsın , bebeğin sağlıklıysa canım .

Canım benimm senağlama Allahım işallah kısa zamanda tekrar hamile kalıp,sağlıkla bebeklerini kucaklamanı nasip eder....
Umarım kısa zamanda kendini toparlarsın arkadaşım,cennete gönderdiğin bebişlerin için hepimiz duamızı edeceğiz senağlama

Allah sabır versin canım.Umarım bu kederin ardında seni bekleyen mutluluk çok gecikmeden gelir.Bu günleri unutturacak dünya tatlısı bir bebeğin olur.

merhaba kızlar ben de ilk denemede ilerliyorum bakalım
1 ay doğum kontrol hapı ve
adetin 21. günü lucrin 10 ü başladım
diğer adetin 4. günü 450 ü gonal-f başladım 6 gün oldu

dün ultrasonda bakıldı en büyüğü 12 mm imiş şu an

ama kistler gonal-f ile aniden büyüdü yineden şu an engel değilmiş

bu arada gittiğim merkezde tüm hastalara mikro uygulanıyormuş sağlam olsun diye

e2 değerim 370 lerde çıktı gonal-f kullanımının 4. gününde bakalım 2 gün daha aynı dozda devam

yeşbü canım seni merak ettim umarım her şey yolunda gider canım

dualarım hepinizle, dualarınızı bekliyorum:asigim:

meraluncum allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığında bebeğini yada bebişlerini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin rabbim dualarımız seninlea.s.

merhaba kızlar uzun bir ara verdim
çünkü 12 gündür hastanede yatıyordum

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

başıma geleni sormayın

amelyatımda kanallarım alınması gerekiyordu ancak benim onayım yok diye eşim de onay vermediği için alınmamıştı

kanallardaki iltihap kurumuş ama malesef orada delik yer kalmış tabi ultrasonla görülmüyor

3 embriyomun ikisi normal tutmuş

bir tanesi de o delikten çıkıp rahim arkasında tutunmuş

ve bu tutunma kanamaya neden oluyor be iki embriyo düşüyor aniden

ama benim hcg düşmedi, takip ettik en sonun da göründü rahmin arkasında hcg 4200

metotrax.. diye bir iğne vuruldum hastanede gözaltında tutuldum

şimdi değerim 290 a kadar düştü

temizlenmesini bekliyorum, bu kadar şans olur

Ama şükrediyorum ilaçla kurutuldu inşallah

ne diyeyim iyi haberler gördüm sevindim, Rabbim hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inşallah

hepimize kolaylıklar

merhaba kızlar uzun bir ara verdim
çünkü 12 gündür hastanede yatıyordum

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

başıma geleni sormayın

amelyatımda kanallarım alınması gerekiyordu ancak benim onayım yok diye eşim de onay vermediği için alınmamıştı

kanallardaki iltihap kurumuş ama malesef orada delik yer kalmış tabi ultrasonla görülmüyor

3 embriyomun ikisi normal tutmuş

bir tanesi de o delikten çıkıp rahim arkasında tutunmuş

ve bu tutunma kanamaya neden oluyor be iki embriyo düşüyor aniden

ama benim hcg düşmedi, takip ettik en sonun da göründü rahmin arkasında hcg 4200

metotrax.. diye bir iğne vuruldum hastanede gözaltında tutuldum

şimdi değerim 290 a kadar düştü

temizlenmesini bekliyorum, bu kadar şans olur

Ama şükrediyorum ilaçla kurutuldu inşallah

ne diyeyim iyi haberler gördüm sevindim, Rabbim hepimizi bebişlerimize sağlıkla kavuştursun inşallah

hepimize kolaylıklar

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım. Senin sağlığın yerinde olsun da önünüzde yıllar var olur bebeğiniz Allahın izniyle. Ben bilmiyordum daha doğrusu görmemişim. Kısmet değilmiş. Şükretmen ve güçlü durman çok güzel arkadaşım. İnşallah bu günleri atlatırsınız. Sağlığına kavuşursun ve Allahım sana da bebişler nasip eder inşallah..

meralun geçmiş olsun canım, senden epeydir haber alamıyorduk zaten dinleniyorsundur diye düşünmüştüm. canım benim hiç kolay şeyler yaşamamışsın. ama inşallah bunlar son olur ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun. kendine iyi bak.

Off çok üzüldüm,:çok üzgünüm:
önemli olan senin sağlığın meralun, herşeyin hayırlısı işte Allah yardımcın olsun

canım geçmişolsun rabbim tez vakitte şifalar versin ve daha saglıklı bir gebelik nasip etsin inşaallah amin

canım öncelikle allah sana şifa versin canım beterinden saklasın ve hiç üzülme bunca acıdan sonra rabbim senin yüzünü tez vakitte güldürsün

Allah yardımcın olsun canım bi daha o kötü günleri göstermesin.

X