ilk tüpbebek denemem-"meralun"

merhaba kızlar

yazacaktım ama inanmazsınız elektrikler gitti :)

eeeeee ben de sevinsem mi artık bilemiyorum

16. gün değerim 275.8 çıktı kızlar

:teytey::teytey::teytey::asigim::1hug:

canım yaa önce bizi sanki tutmamış gibi üzdün..neyseki bebişlerin sana sımsıkı sarıldı...inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıcakla güzel bir hamişlik geçirmeyi nasip eder...keniden iyi bak canım benim...tekrardan tebrik ediyorum...

:teytey::dance::dance::dance::dance::dance:::teytey:
Canım çok çok tebrikler!İşallahhh sağlıkla kucağına almakta nasip olucak a.s.

Meralun tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder iiinnnnnnnnnnnşallahhhhhhh

bak gördünmü söylemiştik sana Allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhhatli kucağına al darısı bizim başımıza inşallah

merhaba kızlar

meralun canım çok sevindim...bak canım gördünmü allahtan ümit kesilmez....inşllah bu değerin her defasında katbe kat artar...allah sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin inşallah...darısıda bizim başımıza inşallah.... : )))

meralun,ne kadar sevindim anlatamam canım...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsin...en kısa zamanda olmayanlara da versin ve hamişler de hayırlısıyla,sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın...(AMİN)

ayyyyyyyyyyy canı benim müthiş bir haber. rabbim nazardan saklasın. hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuun/B]

allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım iyi bir hamilelık geçirmeni dilerim sağlıcakla inşallah bebişlerini kucağına alırsın.

merhaba kızlar

Canım gözün aydın çooooook sevindim.
İnşallah hayırlıs bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.

tebrik ederim canım ALLAH kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin başına

tebrikleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize
Rabbim tamanına erdirsin sağlıcakla ve dileyen herkese hepinize versin canlarım

umarım hepimizin duası kabul olur
şu an tedavisi sürenlere de dua ediyorum ve bol şanslar diliyorum

aynı veya benze sorunları yaşadığımız arkadaşlar için yazıyorum

18. gün değerim 644.4
20. gün değerim 1956.0 çıktı kızlar

bakalım hayırlısı inanın endişe hiç bitmiyor hep korkuyorum dua ediyorum

İnşallah güzel haberler getiririm ve her birinizden güzel haberler duyarım

Ooooooo endişe asıl şimdi başlıyor Meraluncum.İçinde bir canlı varken yaptığın herşeyden sorumlusun.En ufak bir şeyde bile insan inanılmaz üzülüyor.

İnşallah hayırlısıyla bebeklerimiz dünyaya gelir.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çok haklısın darkinlife...hayırlısıyla,sağlıkla dünyaya bir gelse de şu bebekler...rahat bir nefes alsak yahu...birgün kıpırdamasa veya az kıpırdasa bile endişeden duramıyorsun...Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin(AMİN) ve olmayanlara da en kısa zamanda hamişlik nasip etsin(AMİN)

oooo maşallah meraluncuğum değerlerin gayet iyi....inşallah her geçen gün daha da iyi olacak herşey.....a.s.
daha yeni görüyorum ben yazdıkalrını...giremiyordum ne zamandır....ne yaptın doktora gittin mi???son durumun nedir???

kısaca kendimdende haberler vereyim... adet olmadım daha adet gününü bekliyorum sabırsızlıkla...ona göre doktorum 2. günü kontrole gel...dondurulmuşlar için lucrine başlayacağız dedi.....bende henüz adet olmadım

merhaba kızlar günlerdir yatıyorum kanamam var hala
hcg en son 3750 oldu

iki bebişimizi gördük 3.cü de yanında ama gelişmemişti sonra kanamam başladı 4 gündür devam ediyor haftaya perşembe doktora gidicez

düşük olabileceğini söylediler
çok üzgünüm ama napim

hayırlısı olsun herşey ultrasonda belli olacak

hayırlısı diyelim

Sizlerin tedavileri sorunsuz devam eder inşallah

ben şimdi tam anlayamadım ama canım benim, gelişmemiş olan mı düşüyor ki? içini ferah tut bak ne aşamalardan geçtin de buralara geldin, çorumda dr.a mı gittin? clinic'tekiler ne dedi?
Allah senin ve bebişlerinin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…