- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.539
- 723
- Konu Sahibi witch hunt
-
yerler onun domestiğiniGitmez lise terk olmasina ragmen kendisini muhendis kadar kalifiye saniyor
Domestik bulur oyle seyleri
Çok hoşuma gitti , belki rahatlatır seni Eki Görüntüle 2148334
Valla bu mesleği yapanlara pek inanmam ama bu sözü guzelmis. Kesinlikle doğru. Depresyon ruhun inşaat cukurudur. Yeni yeni şeyler üretilir o çöküşten.
Yemekteyiz programı ile tv hayatına adım atmış yaşam koçumsuo bayanın ne meslek yaptığını biliyormusunuz?
çok üzüldüm sizin adınıza demek siz yemek programı ile tanıdığınız.Yemekteyiz programı ile tv hayatına adım atmış yaşam koçumsu
Siz merak etmeyin, ben bol bol okuyorum ama “çakma kişisel gelişimcileri” değil:)))çok üzüldüm sizin adınıza demek siz yemek programı ile tanıdığınız.
tvden başka şeylerede bakın mesela kitap okuyun
Siz merak etmeyin, ben bol bol okuyorum ama “çakma kişisel gelişimcileri” değil:)))
Siz işe yarar kitaplar okuyun ki bazı önemli yazım kurallarını öğrenin. Örneğin; cümleye büyük harfle başlanır, soru ekleri ayrılır, cümle sonuna nokta konur, bağlaç olan -de, -da ayrılır...
o bayanın ne meslek yaptığını biliyormusunuz?
Kötülemek icin soylemedim yasam kocu diye biliyorum. Ha yanlış biliyorsam meslegini kusura bakmayin elbette doğru soyledigi seyler de vardir.
Gız witch koc mu senin arkadas
Önceki yorumumu aynen tekrarlıyorum; kendi evine çağır saçını başını yol, polisi çağır saldırıya uğradığını söyle. Böylelerinin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak lazım!Kizlar merhaba ..
Malum banlarim uzun suruyor
Dun bu kadin mesaj atmis yine
Hahahaah noldu cevap vermiyosun
Bence engelle tatlim daha durustce olur bilmem ne !!
Bende cevaben :
Psikiyatriye gittim o da psikologa sevk etti .
Beni yipratan seylerden uzak durmam gerekiyormus
Maalesef senden de ..
El birligiyle mahvettiginiz hayatima gulersiniz falan dedim ...
Anam bu bi delirdi
Yok sen benim hakkimda konustun da
Sen kendi iki yuzlulugune bakta
Yok etrafimda gormiyim de
Yok sen doktora da gitmemissindir de
Isin gucun entrika da
Yardirdi bildigin ..
Engeli bastim
Bu sefer sms atti
Noldu canim yemedim mi sahtekar bilmem ne ..
Ordan da engelledim ..
Simdi diger arkadaslarimi ariyor surekli
Yok bana ugrayin
Size witch hakkinda gercekleri anlaticam
Yok ufak bi mesaj ileticem
Yok o ayagin denk alsin bilmem ne ...
Artik intiharin falan esigine geldim
Her gun kalbim cikacak yerinden ..
Bakin avukat falan varsa cevaplasin
Bu islerin bir yaptirimi yok mu
Savcilik ilgileniyor mu
Elimde delilim yok esim tele baktigi icin siliyorum ..
Gidip suc duyurusunda bulunsam elime bir sey gecer mi ???
Önceki yorumumu aynen tekrarlıyorum; kendi evine çağır saçını başını yol, polisi çağır saldırıya uğradığını söyle. Böylelerinin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmak lazım!
Bu arada banlıyken başka gelişme mi oldu da durup dururken atarlandı manyak?
Witch eninde sonunda kocana söylemen gerekecek biliyorsun değil mi? Aslında çoktan söylemeli ve bu dengesizi eşek sudan gelesiye dövmeliydin.Yok gelisme bunlar iste
Psikologum uzak dur dedi dedim
Kafayi yedi ...
Witch eninde sonunda kocana söylemen gerekecek biliyorsun değil mi? Aslında çoktan söylemeli ve bu dengesizi eşek sudan gelesiye dövmeliydin.
Arkadaşların falan da az buçuk biliyordur kadının ayarsız olduğunu herhalde yoksa tek sana mı böyle?
Bu kadının evli erkeklerle ilişkisi var diye yazmıştın sanki, sen de onu tehdit etsen? İntihar falan etmeyi çıkar aklından, ya herro ya merro demek lazım. Arkadaşlarına yaparsın açıklamanı, kadının ruh sağlığı yerinde değil, beni de arayıp sizinle ilgili atıp tuttu deli midir nedir falan dersinYa bu arkadaslarim cok tanimiyo beni
Kizlar benim mesektasim
Bu malum issizlikten bana sariyo ...
Esime nasil soyliyim ya
Tepkisini kestiremiyorum bile
Tutup sakat bile birakabilir beni ciddiyim ...
Kacip gidesim var artik
Ya bu arkadaslarim cok tanimiyo beni
Kizlar benim mesektasim
Bu malum issizlikten bana sariyo ...
Esime nasil soyliyim ya
Tepkisini kestiremiyorum bile
Tutup sakat bile birakabilir beni ciddiyim ...
Kacip gidesim var artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?