Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

konu sahibi valla en basta su kadinin sacini basini yolasim geldide okudukca kocaniza sinir oldum. ne demek tepkisini kestiremiyorum sakat bile birakabilir beni??? boyle bisey olabilirmi ya?boyle birisiyle evli olmasaydiniz su arkadasin tehditleri viz gelirdi bu kadar sinir stres olmazdiniz. ki ayriyken gorusuyordum diyorsunuz bisey demeye hakki yokki. kadinda susacak gibi durmuyor.. allah yardimciniz olsun zor bir durum gercekten.

bu kadının manyak olduğunu seni rahatsız ettiğini olmadık şeyler uydurduğunu eşine söylesen. En azından bişe derse inanmaz. Senin adamla görüştüğüme dair bir delil mi var kadının elinde?
İkincisi sana güvenmeyecek seni bunun için suçlayacak hatta ne yapacağını kestiremediğin bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin? Bunu da bir düşünebilirsin bence.

Eşinizle birleşmeye karar verdiğinizde bir flört durumunuzu olduğunu anlatabilirdiniz usulünce. Saklamanızın da sebebi vardır mutlaka sonuçta eşinizi tanımıyorum ama bunu söylemeniz gerekirdi. Yorumlardan birinde okudum sanki kadının da evli erkeklerle ilişkisi varmış diye vs tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun gibi bir şeyler varsa sizde onun bir açığını yakalayın derim. Başka ne denir bilemedim, Allah yardımcınız olsun.

Eşinin tepkisinden emin değilsin, şiddetten korkuyorsun.
Bu olmadı, ilerde başka sebepten korktuğunu yaşarsan?
O kadar güçlü kadınsın ki, tek başına göğüs gerersin her şeye.
Boşan gitsin.
Sonra istediği gibi tehdit etsin o sapık kadın

Böyle saplantili ve seviyesiz biriyle nasıl bu kadar muhabbet kurabildiniz. Allah kurtarsın
Bence hiçbir sorun yok gibi yavaş yavaş ölü taklidi yapsanız daha iyi olurdu . Kışkırtmışsınız biraz. Zaten kontrolsüz ve seviyesiz biri.

Eşinize de ufaktan yerini yapın bence, duyunca dikkate almayacak kıvama gelsin

witch hunt genel olarak tüm konularını biliyorum, dilersen özelden de yazabilirsin seni kırma niyetim yok lakin senin ufacık masum flörtüne üstelik boşandığında yaptığın bir arkadaşlığa eşinin tek kelime etme hakkı yok witch! Neden böyle kendini kapana kıstırıyorsun ya çektiğin strese yazık öğrenirse öğrensin 1e 1000 katacağına o manyak arkadaşın sen çık anlat rahatla kurtul. Ayrıca eşinle hallettin mi sorunları sen yoksa ev arkadaşını kaybetme korkusu mu bu merak ettim.

ortak arkadaşlarınıza da saçma sapan şeyler anlatacak ben senin yerinde olsam onu rezil ederdim kendini yiyip bitireceksin intihar falan da deme öyle kendine !!

Ailem aslinda boyle savcilikla falan ugrasmami ,adimin boyle seylere karismasini istemezler .
Muhtemelen boyle bir manyagi evde yedirip icirdikleri icinde pisman olurlar .
Bana da kizarlar tabi nasil soylemezsin bilmem ne diye .

Ss ler var sadece elinde .
Allahin cezasi su vakitte bile beddua etmiyorum ama canimi yaktigi kadar yansin cani ne diyim ..

İpleri nasil bu derece verdiniz o kadının eline? Böyle bir insana nasıl güvenip de sırrınızı açtınız? Böylelerini tanımam iki sohbete bakar sonra şutlarım asla da muhatab olmam. Nasıl bu kadar pasif kaldınız? Konuşmalar fb da falan geciyorsa benim adıma hesap acip ben konusmusum gibi diyalog yaratmıs diyerek sahte oldugunu iddia edersiniz. Ya da ne bileyim kurgulanmis montajlanmis bunlar bana ait konusmalar degil dersiniz. Kadının psikolijik problemleri oldugunu sohbet arasinda esinize soyleyin hep. Olay orgusu yaratin. Mesela "ay canım biliyomusun x bir arkadasiyla kavga etmis kizin tum sirlarini herkese anlatmis birde iftira aticam rezil edicem diyo bir turlu vazgeciremedim kafayi yemis psikopat" diyerek esinize onun bir manyak oldugunu yavas yavas yavas anlatabilirsiniz. Bir sefer kavga ettik bana bile seni rezil ederim demisti sonradan cok pisman oldu ama korkulur bundan falan diyebilirsiniz esinize. Adamı ikna edin yani kadinin dediklerine inanmayacak konuma getirin.

anlattiginda asiri inkar et.herkezde onun fesat kiskanc oldugunu biliyo nasil olsa.kime neyi ispatlayacak resimmi var yazimi var elinde.tellerini acma msjlarina karsilik vermeyerek basla mesla

Ben engelledim diye arkadasima mesaj atmis bunu witche okut diye ..
Tehdit santaj yok en sonunda Allah a havale ettim falan filan ..
En sonunda da arkadasa demis bi tarafim ugras diyo bi tarafim sal gitsin .
Ne diyim Allah akil fikir versin tez zamanda suna da dussun yakamdan ..

Esin yada arkadaşların neden bu manyağın söylediğine inansın ki? Yalan söylüyor dersin olur biter aslında. Manyağın teki pskolojisi bozuk bana takmış kafayı amacı beni mutsuz etmek şikayet edicem dersin ayilir bayılırsın olur biter

Bu kadar pasif olmayin kadin sizin bu durumda olmanizdan zevk aliyor egleniyor resmen. Suna bak bi tarafim oyna diyo bi tafım sal gitsin diyo demis. Size karinca muamelesi yapiyor oynuyor onunuze engel koyuyor istedigi gibi evirip ceviriyor resmen. Kurtulmasi o kadar zor degil siz de ugrasin onun adina sahte face hesabi acin mesela ve bir suru erkekle konusmus gibi diyaloglar yaratip ss alın. Tehtit edin şantaj yapin elinizde koz yok ama yaratabilirsiniz.

Öncelikle günaydın. Şimdi ben sahurdan sonra üşenmedim eşin evliliğin ve arkadaşınla ilgili konuları tek tek okudum. Ama kafam karıştı. Bu psikopat arkadaş aynı zamanda lise terk, boşanmış, kitap bile okumayan, sana kardeşine tel alıp kendince ego patlaması yaşayan, bir zamanlar kıyafet ve para yardımı yaptığın hatta geri istediğinde sana tavır atan, eşinin gidip borcunu ödediği, sonra elektrik faturası mevzusu yaşadığın bu yüzden aradığında haberim bile yok diyen arkadaşın mı?

Yok degil :)
Bu o degil

Konularda gezinirken aklıma takıldı bu evde bulduğun zarfla ilgisi olabilir mi bu arkadaşın diye. Ya da diğeri. Bilemedim çok fazla mesaj vardı o konuda hepsini okuyamadım ama son sayfada keşke çözülse merak ettik demişler. Sende bağlama ile ilgili deyince. Bu kıskançlıklar acaba eşinle mi ilgili diye düşünmedim desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…