- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 26
- Konu Sahibi witch hunt
-
Havlıyor, ısırmayacak. Gerçekten gösterecek olsa şimdiye çoktan eşine patır patır dökülmüştü. Seninle oynuyor, tek yaptığı bu. Bak kardeş, korkunun ecele faydası yok. Bir şey yaptıysan da arkasında dur. Ömür billah bu korkuyla yaşanmaz. Şu an var mı bilmiyorum da yarın çocuğun olduğunda bu kadın yine sana sıçrayacak. Her canı sıkıldığında yine oynamaya başlayacak. Sen anı kurtarayım diyorsun da gelecek zamanı hesaplayamıyorsun. Senin bu sabrının sonu selamet değil. İlk yapman gereken yarın sabah koşa koşa savcılığa gitmen. Olanları anlatman. Mesaja gerek yok,ayrıntıyı onlar isteyecek zaten. Bırak mesaj içeriğini , telefon görğşmelerinin ses kaydını bile şak diye çıkaracaklar. Özel numaranın kim olduğu bile çıkıyor. İfadeye bir çağırılsın da ondan sonra gör. Eşin de siz ayrıyken olan br şeyden dolayı seni terk edecekse varsın terk etsin be. Sen de şu an onu kandırmış oluyorsun... Doğru hep kazanır, yapma.
Daha önceki yorumumda sordum ama yanıt alamadım. Ailen ortaya çıkacak bu hususta senin yanında olur mu?
Ss ler var sadece elinde .bu kadının manyak olduğunu seni rahatsız ettiğini olmadık şeyler uydurduğunu eşine söylesen. En azından bişe derse inanmaz. Senin adamla görüştüğüme dair bir delil mi var kadının elinde?
İkincisi sana güvenmeyecek seni bunun için suçlayacak hatta ne yapacağını kestiremediğin bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin? Bunu da bir düşünebilirsin bence.
Ekran görüntülerinde adamın telefon numarası gözüküyor mu, yoksa sadece kaydettiğiniz isim mi?Ss ler var sadece elinde .
Allahin cezasi su vakitte bile beddua etmiyorum ama canimi yaktigi kadar yansin cani ne diyim ..
Benle olan konusmalarEkran görüntülerinde adamın telefon numarası gözüküyor mu, yoksa sadece kaydettiğiniz isim mi?
İpleri nasil bu derece verdiniz o kadının eline? Böyle bir insana nasıl güvenip de sırrınızı açtınız? Böylelerini tanımam iki sohbete bakar sonra şutlarım asla da muhatab olmam. Nasıl bu kadar pasif kaldınız? Konuşmalar fb da falan geciyorsa benim adıma hesap acip ben konusmusum gibi diyalog yaratmıs diyerek sahte oldugunu iddia edersiniz. Ya da ne bileyim kurgulanmis montajlanmis bunlar bana ait konusmalar degil dersiniz. Kadının psikolijik problemleri oldugunu sohbet arasinda esinize soyleyin hep. Olay orgusu yaratin. Mesela "ay canım biliyomusun x bir arkadasiyla kavga etmis kizin tum sirlarini herkese anlatmis birde iftira aticam rezil edicem diyo bir turlu vazgeciremedim kafayi yemis psikopat" diyerek esinize onun bir manyak oldugunu yavas yavas yavas anlatabilirsiniz. Bir sefer kavga ettik bana bile seni rezil ederim demisti sonradan cok pisman oldu ama korkulur bundan falan diyebilirsiniz esinize. Adamı ikna edin yani kadinin dediklerine inanmayacak konuma getirin.
Bu kadar pasif olmayin kadin sizin bu durumda olmanizdan zevk aliyor egleniyor resmen. Suna bak bi tarafim oyna diyo bi tafım sal gitsin diyo demis. Size karinca muamelesi yapiyor oynuyor onunuze engel koyuyor istedigi gibi evirip ceviriyor resmen. Kurtulmasi o kadar zor degil siz de ugrasin onun adina sahte face hesabi acin mesela ve bir suru erkekle konusmus gibi diyaloglar yaratip ss alın. Tehtit edin şantaj yapin elinizde koz yok ama yaratabilirsiniz.Ben engelledim diye arkadasima mesaj atmis bunu witche okut diye ..
Tehdit santaj yok en sonunda Allah a havale ettim falan filan ..
En sonunda da arkadasa demis bi tarafim ugras diyo bi tarafim sal gitsin .
Ne diyim Allah akil fikir versin tez zamanda suna da dussun yakamdan ..
Öncelikle günaydın. Şimdi ben sahurdan sonra üşenmedim eşin evliliğin ve arkadaşınla ilgili konuları tek tek okudum. Ama kafam karıştı. Bu psikopat arkadaş aynı zamanda lise terk, boşanmış, kitap bile okumayan, sana kardeşine tel alıp kendince ego patlaması yaşayan, bir zamanlar kıyafet ve para yardımı yaptığın hatta geri istediğinde sana tavır atan, eşinin gidip borcunu ödediği, sonra elektrik faturası mevzusu yaşadığın bu yüzden aradığında haberim bile yok diyen arkadaşın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?