- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Eşinize durumu anlatın açık açık bende ufak bir ayrılık yaşadım barisinca ilk iş bak böyleyken böyle dedim anlatın tehditlere boyun edeceğinize bir gün elbet anlatacak sürekli kadına boyun egmeyin
Eşinize o durumu söylemesinden çekinceniz varsa ondan önce siz söyleyin . Elindeki koza güvenip böyle yapıyor gibi .
Kozlarını yok edin sonra ufak bir şeyden vurun tekmeyi . Ben bunaldım okurken yapışık şey .
Offf bu nasıl bir boşalma :)
Gerçekten çok yıpratıcı .. neden güzel güzel konuşup ,hayatıma fazla geliyorsun ,ağzına kadar doluyum ,sana yerim yok ,demiyorsun ? Bunaltmaya devam ederse daha evvel yapmadığını yapıp savcılığa verirsin ,o uğraşsın ..neden kolun bacağın yani senin vücudunun bir uzvu gibi davranıyor ki ? Senden başka arkadaşı yok mu ? Ayrıca boşandıktan sonra kimle ne yaşadığın eşin dahil kimseyi ilgilendirmez .bundan cekinip yapışık arkadaşına fırsat verme ..
Manyak kadın. Yeterince ağzının payını vermemişsin. Hep açık kapı bırakmışdın gibi. Mesaj mı attı engelle. Eşine anlatmakla mı tehdit etti daha üst perdeden konuş ve eşine de bahset. İftira atar 1i bin anlatır
Arkadaşınızım psikolojik sorunları var bence bi doktora mı yönlendirseniz ? Evinizi uzağa taşıma gibi bi imkanınız Yok mu en azından mesafeyi bahane edersiniz
Ya kadin kendini ben saniyor .
Bak bunu ciddi soyluyorum
Kadin annemi evine misafirlige cagiriyor .
X teyzem bana geldi diyo ben isteyken ..
Her seyimi taciz ediyor .
Sıkıldım bunaldim bogazima kadar tikandim suratini gormek istemiyorum .
Onu anlatsam
Bi ay sonra bilmem kime boyle demissin hakkimda deyip kavga cikartiyo
Yeminle sehir degistiricem
Çok tehlikeli biriymiş
Herşeyden ziyade pisliğin çirkefin tekiymiş
Umarım en kısa zamanda uzak olur senden
Düşman başına bile vermesin bu pisliği
Ne arkadasi ya bildigin kiskaniyor sizi yazdiklarinizin bazilarini yapan adaslarim vardi ki anlasildin diye arkadas diyorum neyse iste ama hepsinin bir bunyede toplanmis halini ilk kez goruyorum...bu kadin size hayran aurica kiskanc uzak durun gece mesaj atmasin aradiginda acmayin niye milletin dengesizligini cekiyorsunuz bende yasadim sinir basti...kirmadan konusun konusun konusun
Kime hakkimda boyle boyle demissin dedigi seyin gerceklik payi varmi? Yoksa olay cikarip kendisine mi bagliyor boyle seyler uydurarak acaba?
Ruh hastasına bak ya !Ya kadin kendini ben saniyor .
Bak bunu ciddi soyluyorum
Kadin annemi evine misafirlige cagiriyor .
X teyzem bana geldi diyo ben isteyken ..
Her seyimi taciz ediyor .
Sıkıldım bunaldim bogazima kadar tikandim suratini gormek istemiyorum .
Onu anlatsam
Bi ay sonra bilmem kime boyle demissin hakkimda deyip kavga cikartiyo
Yeminle sehir degistiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?