- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
her yerden engelleyin ailenizde engellesin ruh hastasinin teki sizde artik kesin tavrinizi koyun
Bunca yıllık arkadaşlığını hatrına ben olsam bir psikiyatristin kapısına götürürdüm bunu.
Tedavi şart bence..
Düzeldiğinde her şey düzelebilir kendiliğinden.
Ya da güzel bir iş bulurum ona da :)
Akşam en son senin konunu okudum içime öküz oturdu kapatıp interneti yattım. İki ucu .. değnek olmuş sen kimin eline düşmüşsün böyle? Bence eşine anlat ve kurtul ama anlayacak bi adam mı yoksa sürekli başına mı kakar kavga mı çıkar?
Ben eşime anlattım konustuk atlattık deseniz gidip eşinize sorar mı? Keşke baştan hiç bulasmasaydınız böyle bir insana. Arkadaşlık değil bu düsmanınız .Esinizle arası nasıl?
Ama neden witch,eşin boşanmanın anlamını bilmiyor mu,bütün bağlar kopmuştur,artık tak sepeti koluna,herkes kendi yolunadır,ha barıştınız ama asıl normal ve bekleneni farklı kişilere şans vermektir.Sen kuruntu yapıyorsun bence,sandığın kadar kötü olmaz sanki eşinle paylaşmanAsla anlamaz .
Ona gore bu kabullenilemez bir sey .
Bunu nerden cevirsem cevireyim anlamaz .
O telefonu ele gecirmeden icim rahat etmez
Kizlar beklettim biliyorum
Aksam ustu evine gittim
Kor olasica yattigi yerden kalkmiyo oruclu
1 saat kaldim baktim tuvalete bile gitmiyo
Kalktim geldim
Buradakilere uyup sakın uyku ilacı işlerine falan girmeyin, ölür falan bişey olur Allah korusun hayatınız kararır sonra. Bu iş filimlerdeki gibi ver ilacı mışıl mışıl uyusunla olmuyor, bir zarar görür hatta ölebilir. Zarar görmese dahi en iyi ihtimal uyku ilacı verdiğinizi anlar ve sizi dava ederse başınıza fena halde iş açılır.
Ayrıca bu bir suç! O nasıl size şantaj yaparak suç işliyorsa aynı şekilde uyku ilacı ile bir insanı etkisiz hale getirmekte suçtur. İllegal bişey onlarca kişi tarafından nasıl tavsiye olarak veriliyor anlamak mümkün değil.
Ayrıca biz ağzımızı açsak hemen banlayan moderatörler galiba bu konuda derin uykudalar, zira konuda suç olan illegal tavsiyeler verildiği halde moderatörler bunları hiç görmüyor.
Bazıları ciddi ciddi tavsiye ettiler gibi göründü bana bilmiyorum. Herneyse ciddiye almamanız isabet olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Yok canim ne uyku ilaci allasen :)
Ben kizlarin saka yaptigini biliyorum .
Ben karar verdim zaten hatta konustum bile .
Dedim ki artik yeni bir hayat istiyorum .
Yuksek lisansa basvurucam .
Sadece esim ,ailem ve evimle ilgilenicem
Var olan dilleri biraz daha gelistiricem falan filan ..
Bakalim insallah boyle devam eder ..
Bence sen buna bir adam bul böyle uzakta oturan ancak kurtulursunYok canim ne uyku ilaci allasen :)
Ben kizlarin saka yaptigini biliyorum .
Ben karar verdim zaten hatta konustum bile .
Dedim ki artik yeni bir hayat istiyorum .
Yuksek lisansa basvurucam .
Sadece esim ,ailem ve evimle ilgilenicem
Var olan dilleri biraz daha gelistiricem falan filan ..
Bakalim insallah boyle devam eder ..
Çok hoşuma gitti , belki rahatlatır seni Eki Görüntüle 2148334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?