Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Ben engelledim ya whatsapp tan facebooktan o da engellemis ...
Ya dayaktan hakaretten anlamiyor..
Hicbir seyden anlamiyor .
Acaba savciliga suc duyurusunda bulunmak icim illa delil mi olacak ?
Ben hayatimdan endise ediyorum desem ilgilenmeyecekler mi ?

O esimin karsisina cikmazsa
Esim karsi karsiya gelmez de
Surekli gider mi
Soyler mi
Daha etrafa ne gibi manyakliklar anlatir diye deliricem ..
Zaten anksiyete hastasi diye etrafima yaymis
Halbuki yok oyle bir sey .
Ya gercekten bezdim artik

O esimin karsisina cikmazsa
Esim karsi karsiya gelmez de
Surekli gider mi
Soyler mi
Daha etrafa ne gibi manyakliklar anlatir diye deliricem ..
Zaten anksiyete hastasi diye etrafima yaymis
Halbuki yok oyle bir sey .
Ya gercekten bezdim artik
Allah kolaylık versin. Aynı hareketlere devam ederse şikayet edeceğim deyin. Özgürlüğünüzü ve özel hayatınızın gizliliğini ihlal ediyor. Kanunda da karşılığı bulunur. Mahkeme aşamasına gelince de o kadar cesaretli olamaz diye düşünüyorum. Sürekli kuşku ile yaşamaktansa inceldiği yerden kopsun. Tekrar kolaylıklar dilerim. Allah korusun öylelerinden.

Çok zor böyle biriyle uğraşmak. Korkuyor gibi davranmayın ama kışkırtmayın da. Eşinize görüştüğünüz kişiden bahsederse, kadının sizin haberiniz yokken sizin telefonunuzdan kendisine mesaj attığını söyleyin. Yani kadına o adamdan bahsettiğiniz mesajları kadın kendi kendine atmış olsun. Zaten manyak olduğunu biliyordur sanırım eşiniz. Diğer adamı bulmaya çalışır mı?

Kendine bir mail hesabı açıp ekran görüntülerini o mail adresinden yine aynı adrese atarsın. Sonra hesaptan çıkış yapıp silersin geçmişi.

Burda yazdığın herşeyi (başka biriyle görüşme kısmı hariç) eşine anlat. Kriz geçirdiğini, intiharı bile düşündüğünü sürekli saçma sapan şeylerle saldırdığını iftiralar attığını anlat. Sen görünce iş büyür diye sildim hep ama artık dayanamıyorum, desteğine ihtiyacım var şeklinde anlatabilirsin. Kıskançlık, başka arkadaşlara seni hasta olarak gösterdiğini, bununla şantaj yaptığını hepsini anlat. Hiçbir detayı atlama. Sana ulaşıp benim hasta olduğumu senden saklı tedavi gördüğümü vs anlatacakmış aramızı açacakmış diyebilirsin. ( olurda ulaşırsa inanılacak bir tarafı kalmasın) ona artık karşı koyacağını, tepki göstereceğini söyle. Bu süreçte sana ulaşırsa muhatap olma lütfen dersin. Eşinin senin yanında olduğunu hissettiğin an gerçekten birşeyler yap. Suç duyurusunda bulunursan daha iyi olur. Belki uzaklaştırma kararı çıkar.

Ben olsam bir arkadaş ya da annemin numarasını kocam gibi kaydetip ona “ hayatım ayşe beni tehdit ediyor biliyorum iştesin ama anlatmam gereken birşey var. Yüzüne anlatamam utanıyorum aslında biraz” Deyip olayı yazarım. Sonra karşı taraftan biraz bekleyip kendime güzel bir mesaj yazarım. Biraz ayşeye de saydırırım. “Nasıl tehdit edermiş bununla. Savcılığa gidelim. Bu ciddi bir suç. Sen merak etme bana gelirse gününü gösteririm ben ona. Hele bi gelsin. Bu olay sağda solda bir duyulsun ben yapacağımı biliyorum” Sonra bunun ekran görüntüsünü o ayşeye gösterip elden artık korkacak birşeyim yok derim. Biraz salaksa yer bence. Sana atacaktım madem karışımdasın böyle bak diyerek gösterirdim. Sen sakın somut bir delil verme.

İyi Ayşe’lere sevgilerle....

Not: rumuz ve konunun uyumu

Allah yardımcın olsun. İnşallah tez vakitte kırtulursun bu dertten.
İçini ferah tut. Dik dur. Eşine anlat her şeyi. Görüştüğünü ama sadece görüşmekle kaldığını bir anlık boşluk ve gafletle yaptığını o zaman ona kırgın kızgın olduğunu falan söyle. Sadece bir iki kez görüştük o kadar sonra zaten yol verdim sevgili falan olmadık diye anlat. Sonra bu kızı anlat. Sana bunları abartarak anlatacağını söyleyip tehdit ediyor beni aylardır bitirdi beni diye.
Çok zor durum seni anlıyorum. Ama bırakma kendini. Tehdit durumunda mesajları talep edebilirsin sanırım. Suç duyurusunda bulunabilirsin. Emin ol şuan en kudurmuş hali. Bırak kime ne anlatırsa anlatsın. Zamanla herkes unutacak. Belki eşin duyduğunda çok tepki verecek. Ama bunca badireler atlatmışsınız siz. Kopmayacaksınız bence böyle bir durumdan. Zamanla her şey geçecek. Şuan en zor günler. Emin ol yeniden huzura ereceğin günler gelecek.

Cok tesekkur ederim inan ki gozlerim doldu gercekten bitsin istiyorum artik 1 senedir yasiyorum bunu kalbim yerinden cikacakmis gibi her gun ..
Huzurum yok ,keyfim yok .
Allah indan bulsun ne diyim su ramazan gununde hala ugrasiyo benimle ..

Havlıyor, ısırmayacak. Gerçekten gösterecek olsa şimdiye çoktan eşine patır patır dökülmüştü. Seninle oynuyor, tek yaptığı bu. Bak kardeş, korkunun ecele faydası yok. Bir şey yaptıysan da arkasında dur. Ömür billah bu korkuyla yaşanmaz. Şu an var mı bilmiyorum da yarın çocuğun olduğunda bu kadın yine sana sıçrayacak. Her canı sıkıldığında yine oynamaya başlayacak. Sen anı kurtarayım diyorsun da gelecek zamanı hesaplayamıyorsun. Senin bu sabrının sonu selamet değil. İlk yapman gereken yarın sabah koşa koşa savcılığa gitmen. Olanları anlatman. Mesaja gerek yok,ayrıntıyı onlar isteyecek zaten. Bırak mesaj içeriğini , telefon görğşmelerinin ses kaydını bile şak diye çıkaracaklar. Özel numaranın kim olduğu bile çıkıyor. İfadeye bir çağırılsın da ondan sonra gör. Eşin de siz ayrıyken olan br şeyden dolayı seni terk edecekse varsın terk etsin be. Sen de şu an onu kandırmış oluyorsun... Doğru hep kazanır, yapma.

Daha önceki yorumumda sordum ama yanıt alamadım. Ailen ortaya çıkacak bu hususta senin yanında olur mu?

ufak tefek cinayetler e yeni bir konu

Dua et için sıkıldıkça. Emin ol sana çektirdiklerinin acısını rabbim çıkarır. Zaten bu kötü kalple bir ömür mutlu olamaz. Kime bulaşırsa kötülüğünü bulaştıracak tipte biri anladığım kadarıyla. Kötülüğünü çöpünü sana dökmeye çalışıyor. Az kaldı kurtulacaksın. Ancak o bir ömür kendi kalbinden kırtulamayacak. Benim tavsiyem eğer kızın elinde cinsel içerikli mesajlar yoksa anlat eşine. Hafiflete hafiflete anlat. Pişman oldum köpek gibi zaten dersimi aldım seni sevdiğim için olmadı zaten diye anlat ve çok detaya girme. Onu çok sevdiğini kaybetmek istemediğini söyle. Oyunlar iyice psikolojini bozacak. Anlat ve huzura er. Su akar yolunu bulur. Bunu da atlatırsınız
Eğer bu ortaya çıktığında eşimi kesin kaybederim diyorsan yukarıda arkadaşın biri mesaj at eşinden gelmiş gibi demiş onu yap ve suç duyurusunda bulun. Gerçi suç duyurusunda bulununca eşin de öğrenecek senin derdin ne diyecek belki kız gelmese bile o koza gidecek. O yüzden hafif hafif anlat. Kızın elinde ona ağır gelecek mesajlar var ve okutur ise (anlattıklarınızdan fazlası) benim öyle bir mesajım yok diye inkar et sonuna kadar inkar et. Mesajları kendi oluşturmuş olmalı. Nasıl bir psikopat insan bu diye inkar et. Sonuçta whatapp da senin resmini kullanıp bi numarayı sen gibi kaydedip mesaj atabilir senin ağzından. Sms de atabilir. Adın ile kayıtlıysa numaran görünmez ekran fotosunda. Hala eski yazışmalar duruyor mudur yoksa ekran fotosu mudur? Ekran fotosuysa inkar edin.

Sizin eşinizden ayrıyken mesajlaştığınız kişinin bunlardan haberi var mı acaba merak ettim.Bu kız sizden çekinmiyor ama o kişiden de mi cekinmiyor.Mesajlaştıgıniz kişi nasıl biridir,sert midir bu konuda bu kızı durdurabilir mi onun bir faydası olabilir mi..Bu kadın millete onun nasıl biri olduğunu anlatacagım dediğine göre bu mesajları silmiş olabilir mi yani mesaj olsa elinde ilk iş eşine mesajları gösterecegim gibi bir tepki olurdu ,etrafa kötülemeyi sona bırakırdı gibime geliyor.

Ya bu arkadaslarim cok tanimiyo beni
Kizlar benim mesektasim
Bu malum issizlikten bana sariyo ...
Esime nasil soyliyim ya
Tepkisini kestiremiyorum bile
Tutup sakat bile birakabilir beni ciddiyim ...
Kacip gidesim var artik

Bu durumun bir an önce çözmeniz lazım. Uzun süre bu kadar stres altında yaşayamazsınız, sağlığınız etkilenir. Hayatta en önemli şey sağlık.

Sağlıktan sonra bence hayatta en önemli şey özgürlük. Bence aşktan, sevgiden, toplum tarafından onaylanmaktan, kabul görmekten daha önemli.

Bu kadın sizin özgürlüğünüzü elinizden almış. Ben olsam eşime her şeyi anlatırdım. Ayrıldığınızda başka biriyle flört etmişsiniz. Ne var bunda? Eşiniz de etmiş olabilir.

Ben olsam kadının şantajlarını kayıt altına alıp, eşime usturuplu bir biçimde her şeyi anlatıp, sonra da kanıtlarla beraber savcılığa suç duyurusunda bulunurdum.

Bir de nasıl bir insanla evlisiniz öyle? Ne demek öğrense beni sakat bırakabilir? Devamlı diken üstündesiniz. Sağlığınızdan bile endişe ediyorsunuz. Aslında sizin özgürlüğünüzü kısıtlayan sadece kadın da değil eşiniz de yapıyor bunu.

Cinsel icerikli falan mesajlar yok .
Sadece adamin kurdugu romantik hayaller falan var .
Zaten hepi topu onun evinde 1 kere gorustuk hepsi bu .
Tabi o ballandira ballandira adamdan cocuk aldirdigima kadar anlatabilir ..
Allahindan bulsun diyecek bir seyim yok ..

Dürüst olmalısın anlatabilirsin ayrıntıya girmeden herkes hata yapar gibi güzel bir konuşma yapabilirsin böyle yaşanmaz
Birde madem barışa alsın neyine flört falan

O kadar da abartır mı? Diyecek hiç bir şey bulamıyorum gerçekten şoktayım. Ne kadar iğrenç bir insanmış

Allahindan bulsun gercekten.
Su ramazan günü kim kimi sikintiya sokuyorsa ceksin cezasini. Umarim güzellikle sonuclanmaz o kadin icin.
Arkadaslar cözüm onerilerini yazmislar.
Insallah feraha kavusursun.
Konuyu takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…