- 30 Ekim 2020
- 271
- 295
- 24
- Konu Sahibi Mutsuzum41
Bir daha boyle tehditler ederse korkutmak icin oyle bir yola da basvurabilirim sagolun. Bu sefer de daha dellenmesiden de korkarim.Sevgili konu sahibi;sevgilinizle yaşadıklarınızı bilemiyorum ama muhtemelen yaşamış olsanızda olmasanızda söyleyebilecekleri malum bundan dolayı sizi sindirebiliyor bence.
Sizin çevrenizde onun karşısına çıkabilecek bir arkadaşınız(erkek)akraba gibi tanıtsanız o konuşsa çünkü bu tür adamlar karşılarında bir erkek gördümü siner (kadına havlamak kolay)şimdi banada eleştiriler olur ama durum böyle ne yapalım .bunun dışında onu bir sirkelesinler korksun bi ama her ihtimale karşı bir b planıda olsun içip içip kapınıza gelmeyeceğinin garantisi yok artı umarım alinde görüntü ses kaydı mesaj vs yoktur.
Of allah korusun. Iste sert davranmak istiyorum ama ya yaparsa diye de odum kopuyor. Aile icinde bunlarla ugrasmak yerine sessizce isin icinden cikmak olsa tek istegim dilegim... Insallah akli basina gelmistir ugrasmaz daha benle gerek kalmaz farkli cozumlereYemin ederim aynisi basima geldi. Bak ne fazla ne eksik. Ve sonunda babama mesaj atti.