Ay bütün mesajları okudum da bana bir darlanma geldi. Konu sahibi kimse sizi yargılamamışken herkes size fikir veriyorken "onu yapamam, yok yok bu olmaz, yok yok buna da hayır" diyen sizsiniz. Hatta bu sitede sakinliğiyle bildiğim
N nscckts ı bile çileden çıkartmışsınız pes yani.
Öncelikle babanızı hiç anlamadım. Sevgili olmanıza izin verip ayrılmanıza mı kızıyor bu kısmı da anlamadım. Babama söyleyemem yok, savcılığa söyleyemem yok ona yok buna yok. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz, yani beklentiniz nedir? Babanıza kendiniz anlatmanız mı iyi yoksa elin yabancı adamının bire bin katarak anlatması mı? Tabiki sizin anlatmanız daha iyi.
Benim babam baskıcı biri değildir üzerimize titrer, başımıza birşey gelmesinden çok korkar ama o da bu konularda biraz tutucudur. Aynı şeyin çok daha fazlası benim başıma geldi. Buradaki arkadaşların başına geldiği gibi benimde geldi hatta numaram sitelere atıldı, duvarlara yazıldı neler neler. Adam alt geçitin duvarına benim numaramı yazmıştı ya kafjsjdjjd. 15 yaşımdan 16 yaşıma kadar kendim mücadele verdim. Hat gitsin diye telefonumu çaldırdım mı demedim ben bu numaradan sıkıldım bana yeni numara al mı demedim. En sonunda birgün babamı arayıp kendim söyledim çünkü tehditlere boyun eğdikçe daha fazlasını yaşatmaya çalışan, kendi içinde beslediği leş duyguya "aşk" diyen bir gençle karşı karşıyaydım. Babam durumu öğrenince bağırmadı değil, elbette kızdı AMA söylediğim için değil söylemediğim için. Çocuk en sonunda babamı arayıp "ben kızınla evlenmek istiyorum, eğer vermezsen mahalleyi karıştırırım" dedi. Salak,babamı da benim gibi zannetti ama babamdan hiç ummadığı tepkiyi alınca oturdu aşağı. O gün bugündür ara sıra yoklar beni, şuan evli 2 çocuğu olmasına rağmen.
Velhasıl bunları niye anlattım yani demem o ki baban eğer sevgili olaylarına karışmayan biriyse umduğun gibi büyük bir tepki görmezsin. Hadi babandan çekiniyorsun o zaman ailenden güvendiğin birine anlat, çocuğu arayıp abinmiş babanmış gibi konuşsunlar. İleride karşıma çıkar hayatımı mahfeder diye çekinme, ileride gelse "deli bu sevgilim, bana kafayı takmış" diye açıklama yaparsın olur biter. Senin sözüne güvenmeyenle zaten işin olmasın. 18 yaşından büyüksün, savcılığa gitsen dahi ailenin haberi olmaz. Kendine bu korkuyu, bu endişeyi yaşamayı reva mı görüyorsun?