Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

eğer alkol alıyorsanız iki şişe şarabı kapın ve evinde efkar dağıtın - sapık kadının içkisine uyku ilacı atın ve daldıktan sonra telefonun 10 dakika sıcak suda bekletin ve içindeki sim ve mikro sd kartı kazıyın. sonra masanın üstüne geri koyun ve şarap dökülmüş süsü verin. sabah kalkınca ahhhhh bende sızmışım nasıl döküldü haberim yok dersin. onun bardağını yıkamayı unutmayın.

Istemiyorsan gorusme.
Niye affettin affetmeseydin. Bilmiyormuydun boyle bir insan oldugunu. Kocana soyleyecegi seyden korkuyorsan otur kocana herseyi acikla.. sonra arkadasinla gorusmeyi kes icinde hicbir suphe de kalmaz.
Neden bukadar devlet meselesi haline getirdinki. Hersey sende bitiyor

Uyku ilacı içirin.Her iki telefondanda sizinle ilgili olan tüm bilgileri silin.Ama öncesinde diğer telefonun şifresinide öğrenin.Onun kendi evinde yapın bunu.Her tarafı didik didik edin.Sizinle ilgili hiçbir koz kalmasın elinde .Sonrasında ne kadar çirkefleşiyorsa da kendi bilir

Ya bunu anlayacak cinsten bir adam degil ..
Ama zorla gorusmek zorunda miyim ben ya sonsuza kadar
Bi gun suratina kusucam o olacak yani ..
Tam oh siyrildim defoldu gitti derken gene yapisti
Elinde kanıt var mı ki ? O çirkefe yatıp anlatırsa sende eşine kavga ettkya iftira atıyor vs diye aşılarsın. Napcan ? Eşin madem anlayacak cinsten değil o gıcığa mı katlancan ?
Ayrıca kedi videoları aptal değildir .

merve aksak sen misin kizzzz

Kizlar beklettim biliyorum
Aksam ustu evine gittim
Kor olasica yattigi yerden kalkmiyo oruclu
1 saat kaldim baktim tuvalete bile gitmiyo
Kalktim geldim

Hata sende bu kafa ile gidersen seni daha çooookk yolar malesef

Ya bunu anlayacak cinsten bir adam degil ..
Ama zorla gorusmek zorunda miyim ben ya sonsuza kadar
Bi gun suratina kusucam o olacak yani ..
Tam oh siyrildim defoldu gitti derken gene yapisti
Senle ayrıldığım dönemde bir adam peşine düştü ben yüz vermedim ama peşimde dolandı diyeceksiniz suçu tamamen adama at. Tabi bu o çirkef bunu ortaya yayarsa yapın, bir de artık onun yüzünü görmek istemiyorum para musluğu kesildiği için böyle yapıyor diyin. Annenize de herşeyi anlatın

Bunca yıllık arkadaşlığını hatrına ben olsam bir psikiyatristin kapısına götürürdüm bunu.
Tedavi şart bence..

Düzeldiğinde her şey düzelebilir kendiliğinden.

Ya da güzel bir iş bulurum ona da :)

Elindeki kozlari tuketmeden asla kurtulamazsin. Resti cekeceksin istedigine istedigini anlat bende sana yol kalmadi artik diyeceksin. Ve heryerden engelleyeceksin annenin esinin telefonlarinda dahil. Hastalikli bence o kix

Böyle uyku ilacı falan tehlikeli. Ölür falan allah korusun.

Senin yerinde olsam ona derim ki ben eşime herşeyi anlattım artık kozun yok bşr daha beni rahatsız edersen eşimle beraber seni savcıya vereceğim diye okkalı bşr mesaj atmanı tavsiye ederim ondan sonra hala kaşınmaya devam ederse eşine anlat ırsın.bu şekilde belki çözersin denemelisin bunu canım

Akşam en son senin konunu okudum içime öküz oturdu kapatıp interneti yattım. İki ucu .. değnek olmuş sen kimin eline düşmüşsün böyle? Bence eşine anlat ve kurtul ama anlayacak bi adam mı yoksa sürekli başına mı kakar kavga mı çıkar?

Arkadasınız kaçık. Hareketleri konuşmaları hiç normal değil. Ve bunu eşinizde biliyor olmalı böyle tiplerden herşey beklenir. Eşinize bunu söyleyin; beni saçma sapan tehdit ediyor iftira atıyor vs. Tutarsız yalancı hasta ruhlu bir tip oldugunu vurgulayın sürekli. Aradaki ilişkinize gelince bunu kocanıza anlatmak itiraf etmek zorunda değilsiniz. Madem anlayışlı bir kafa yapısına sahip değil hiç boş yere gündeme getirmeyin.bu ilişkinize zarar verebilir bir manyak yüzünden bunu yaşamayın.

her yerden engelleyin ailenizde engellesin ruh hastasinin teki sizde artik kesin tavrinizi koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…