• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Çok kibarsiniz bunun için çok teşekkürler. Ama dediğim gibi özellikle kimseyi hedef alarak bir şey yazmak istemedim, ki hak verilmeyecek bir dusunce de değil malesef evet. Günümüz şartları buna itiyor bizi ne yazık ki. Ben sadece Figen ablanın yanlış anlaşılmasına ve ismimin de gecmesine, aynı zamanda da şahit oldugum bir konu olmasına dayanarak kendi çapında bir şeyler söylemek istedim. Ben de kimseyi kırmak üzmek istemem, güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim

oy ben seni unuttum:olamaz:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu kızcağızın ban süresi nedir öğrenebilirmiyim?

Kendi duvarina yazdigi silinmis ama mune
Bizleri tagledigi gonderisi yok artik
Onu bilemem ama veda konuşması gibi bir yazıysa eğer veda içerikli yazılar siliniyor, bu gerekçeyle silinmiş olabilir.

Selam millet. Witch iyiymis,gorustuk,esi henuz donmemis eve ama disarida gorusuyorlarmis. Morali bozuk degildi,uyelik iptali yaptirmis ona uzuldugumu soyledim falan.
Destek olan ilgilenen herkese cok tesekkur ediyor kendisi. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla rica etsek konuyu kapayabilir misiniz? İnanandir inanmayandir bosa konusma olmasin burada artik olmayan insanin arkasindan gereksiz muhabbet.

Gereken yapılacaktır.

oy ben seni unuttum:olamaz:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu kızcağızın ban süresi nedir öğrenebilirmiyim?
Bir günlük bir banlama yapmıştır sistem, ilk uyarısı çünkü.

Back