• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Bunca yıllık arkadaşlığını hatrına ben olsam bir psikiyatristin kapısına götürürdüm bunu.
Tedavi şart bence..

Düzeldiğinde her şey düzelebilir kendiliğinden.

Ya da güzel bir iş bulurum ona da :)

Gitmez ki ...
Çift terapisine gidicem onla :D

Akşam en son senin konunu okudum içime öküz oturdu kapatıp interneti yattım. İki ucu .. değnek olmuş sen kimin eline düşmüşsün böyle? Bence eşine anlat ve kurtul ama anlayacak bi adam mı yoksa sürekli başına mı kakar kavga mı çıkar?

Asla anlamaz .
Ona gore bu kabullenilemez bir sey .
Bunu nerden cevirsem cevireyim anlamaz .
O telefonu ele gecirmeden icim rahat etmez

Ben eşime anlattım konustuk atlattık deseniz gidip eşinize sorar mı? Keşke baştan hiç bulasmasaydınız böyle bir insana. Arkadaşlık değil bu düsmanınız .Esinizle arası nasıl?

Ben eşime anlattım konustuk atlattık deseniz gidip eşinize sorar mı? Keşke baştan hiç bulasmasaydınız böyle bir insana. Arkadaşlık değil bu düsmanınız .Esinizle arası nasıl?

Esimle aram iyi
Ama dedim ya burasi cok ufak bir yer
Yani esime ulasmasi ancak 5 dk sini alir
.

Asla anlamaz .
Ona gore bu kabullenilemez bir sey .
Bunu nerden cevirsem cevireyim anlamaz .
O telefonu ele gecirmeden icim rahat etmez
Ama neden witch,eşin boşanmanın anlamını bilmiyor mu,bütün bağlar kopmuştur,artık tak sepeti koluna,herkes kendi yolunadır,ha barıştınız ama asıl normal ve bekleneni farklı kişilere şans vermektir.Sen kuruntu yapıyorsun bence,sandığın kadar kötü olmaz sanki eşinle paylaşman

Ailen boşanmış olduğun dönemde bir başkasıyla görüştüğünü biliyor mu? Mesaj içerikleri, görüşmeler vs. kabul edilebilir bir boyutta ise önce ailene anlat. Neden bu kadar çekiniyorsun? Fotoğraflar, Mesajlar ne kadar ileri gitmiş olabilirsiniz ki? Bu konuda çok net konuşmuyorsun. Ve bu flört ne kadar sürdü? Ailenin desteğini aldıktan sonra kadına restini çek eşime de aileme de herşeyi anlattım. Şu andan itibaren beni aramaya devam edeceksen savcıyla muhatap olacaksın, de, bırak. Olur da eşin duyarsa ailen belki sana destek olur. Adamı onun sana ayarlamaya çalıştığını söyleyebilirsiniz. Kadının eşine göz diktiği için bunu yaptığını sonradan anladığınızı da.

Sessizce halledeyim diyorsan ona birini Musallat et. Doğduğuna pişman olsun, korkudan evinden çıkamasın. Herkese, herşeye şüpheyle yaklaşssın. Delirt onu. Gece gündüz aransın. Ama senin adın geçmesin. Evli insanlarla beraber oldu diyorsun, eşlerini bul, ara, ver numarasını, adresini. Hatta bir erkeğe arattır ki senden şüphelenmesin. Dedektif tut, fotoğraflarını çektir. Resmen suça teşvik ediyorum seni... Bravo bana.

Sana böyle akıl veriyorum ama tek hatalı sensin. Hatan da yeniden evlenirken eşine bu flörtü anlatmamış olman. Sonradan duyabilme ihtimalini bile bile. Ateşe isteyerek yürümüşsün bacım. Moral bozmak istemiyorum ama saklı gizliyle nereye kadar bilemem. Bu kadın söylemese yarın başka şekilde öğrenir. Demedi deme. Rast gitsin.

Kizlar beklettim biliyorum
Aksam ustu evine gittim
Kor olasica yattigi yerden kalkmiyo oruclu
1 saat kaldim baktim tuvalete bile gitmiyo
Kalktim geldim :KK43:

Burayi okuyor olmasin :eek:
Taktikleri de almistir gmail fln :KK53:
Mesajlarina ulasan kk nickine de ulasir..
Bence esinle konus evlilikte gizlilik olmaz bunun icin terkedecekse seni hic kalmasin..

Ömrüm boyunca duymadigim görmedigim korkunc taktikleri burda okuyorum :KK70:
Witch bence boyle seyler yapma yahu.
Acidim arkadasina simdi..bence durust ol ona karsi ve seni bunalttigini soyle vsvs..acik acik durust ol yani. Boyle yasanmaz de. Silkele onu.
Ne bileyim kurslara yazilsin..seni hayatinin odak noktasina koymasin. Kendini koy diye akil ver. Kisisel gelisim hakkinda kitaplar hediye et. 12 yillik arkadaslik etmissin sonucta iyi kotu..

Buradakilere uyup sakın uyku ilacı işlerine falan girmeyin, ölür falan bişey olur Allah korusun hayatınız kararır sonra. Bu iş filimlerdeki gibi ver ilacı mışıl mışıl uyusunla olmuyor, bir zarar görür hatta ölebilir. Zarar görmese dahi en iyi ihtimal uyku ilacı verdiğinizi anlar ve sizi dava ederse başınıza fena halde iş açılır.
Ayrıca bu bir suç! O nasıl size şantaj yaparak suç işliyorsa aynı şekilde uyku ilacı ile bir insanı etkisiz hale getirmekte suçtur. İllegal bişey onlarca kişi tarafından nasıl tavsiye olarak veriliyor anlamak mümkün değil.
Ayrıca biz ağzımızı açsak hemen banlayan moderatörler galiba bu konuda derin uykudalar, zira konuda suç olan illegal tavsiyeler verildiği halde moderatörler bunları hiç görmüyor.

Buradakilere uyup sakın uyku ilacı işlerine falan girmeyin, ölür falan bişey olur Allah korusun hayatınız kararır sonra. Bu iş filimlerdeki gibi ver ilacı mışıl mışıl uyusunla olmuyor, bir zarar görür hatta ölebilir. Zarar görmese dahi en iyi ihtimal uyku ilacı verdiğinizi anlar ve sizi dava ederse başınıza fena halde iş açılır.
Ayrıca bu bir suç! O nasıl size şantaj yaparak suç işliyorsa aynı şekilde uyku ilacı ile bir insanı etkisiz hale getirmekte suçtur. İllegal bişey onlarca kişi tarafından nasıl tavsiye olarak veriliyor anlamak mümkün değil.
Ayrıca biz ağzımızı açsak hemen banlayan moderatörler galiba bu konuda derin uykudalar, zira konuda suç olan illegal tavsiyeler verildiği halde moderatörler bunları hiç görmüyor.

Yok canim ne uyku ilaci allasen :)
Ben kizlarin saka yaptigini biliyorum .
Ben karar verdim zaten hatta konustum bile .
Dedim ki artik yeni bir hayat istiyorum .
Yuksek lisansa basvurucam .
Sadece esim ,ailem ve evimle ilgilenicem
Var olan dilleri biraz daha gelistiricem falan filan ..
Bakalim insallah boyle devam eder ..

Bazıları ciddi ciddi tavsiye ettiler gibi göründü bana bilmiyorum. Herneyse ciddiye almamanız isabet olmuş. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Bence sen buna bir adam bul böyle uzakta oturan ancak kurtulursun

Ya bazen bence korkmamak salmak akışına birakmak lazim. Şu ara oyle bir geçiş dönemi söz konusu olabilir bence sizin için. Sizin kendi içinizdeki güce guvenmeniz ve o kıza da ...i cekmeniz lazım gibi geldi bana.

Bi zaman benim de böyle arkadaşım vardı. Katlanılmaz durum iyi bilirim. ona başka tanıdık buldum aklına girdim öyle kurtuldum

Çok hoşuma gitti , belki rahatlatır seni
874904EB-9E43-4F8B-BF9D-CA7E42B3C005.jpeg

Eşine kendin anlat olanları benden duymuş ol önemsiz oldugu icin anlatmadım falan gibisinden. Bu kadındaki hadsizlik nedir ya! Sinir etti beni burdan bile. Size sabır diliyorum. Sizi tehdit ettiği şeyleri ilgili kişilere anlatıp en kısa zamanda iletişiminizi kesin. Rahatsız etmeye kalkarsa mahkemeye... Yoksa iflah olmaz

Back