• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Bir gün sana karşı kullanmak için almışsa o mesajları fotoları filan ve eminsen elinde bunlar olduğuna (görmüşsen) yedeklemistir.
Kolay gelsin.

Kimsesi olmadigi icin yapismis ve psikolojik sorunlari var.Bence arkadadinizdan tamamen kurtulmak icin ona KOCA bulun:)

Tatlım dualarımızı seninle, inşallah senin adına sorun çıkmadan halledersin. Allah böylelerinden uzak etsin bizi...

Beni sorguya cekti
Ne demeye calisiyor bu diye
Onunla konusmaya calisti
Bu pislik te benden bu kadar gerisini karin anlatsin gibi seyler soyledi ..
Bende sacmaliyor
Cekemiyor gibi seyler dedim
Bi sure sonra arkasi gelmeyince pesini birakti isin ..

pff umursamış bayağı.
sen kızın telini alıp resimleri silene kadar ince ince işle bir taraftan kocanı.
kızın eskisi gibi abuk subuk davranmaya başladığını, sana o kadar iftira attığı halde affettiğini ama artık kızın tehlikeli olduğunu düşünmeye başladığını falan söyle.

Şöyle yapacaksın arkadaşım önce samimiyeti artıracaksın sonra kocanla aranın iyi olmadığını ve o adamın seninle görüşmek istediğini söyleyeceksin sonra o adamla konuşmaya devam etmek için( ciddiyetini anlamak istiyorum vs gibi bir sebeple) arkadaşının yedek telefonunu isteyeceksin ona gün doğacak böylece daha çok delil toplayacağını düşünecek yedek telefonu alıp herşeyi silip format atıracaksın ve telefonu ona iade edeceksin iade ederken de düşürdüğünü ve tamir ettiğini söyleyeceksin ama arayı hemen bozma başka bir yerde kanıt saklamış olabilir..bununla beraber Kocam pahasına bile olsa ben böyle bir şey cekmem gerekirse kocayı da boşarım çünkü böyle bir kadın insanı deli eder deli kadınıda zaten koca boşar.

Kanıtı var mı anlatırsa inkar edersin. Serefsiz bırı bellı. Iftıra atıyor de. Asla barışma bunun gibi ınsanı hayatına şakın sokma

Merhaba yine sizden fikir almaya gelmeye geldim .Biraz uzun olabilir o yuzden kusura bakmayın ,bunu yazan felç oldu kıvamına gelebilirim bende yazdıktan sonra zira doldum artık ...

Ufak bir sehirde yaşiyorum..
Yaklasik 12 yıllık bir arkadaşım var .Kendisi bekar ,çalışıyorum ,kendisi çalışmıyor .Çok yoğunum kendisinin eli bos gönlü hoş .
Geçen yıl çok kötü bir kavga yaşadık kendisiyle .
Is o kadar uzun yerlere gitti ki neredeyse savcılığa falan verecektim attığı hakaret mesajlarindan falan .
Çok zor zamanlar yaşadı destek oldum her konuda .
Çoğu maddi tabi .

Ama artık çok sıkıldım.
Gorusmek istemiyorum ,hayatımın sonuna kadar yüzünü görmek istemiyorum .
Yapi olarak zaten cok micmic bir insan degilim ,ama bu bildiğin yapışık .
Evde yemek yapsam bende gotureyim mi ?
Relax bir isim var evde oldugumu bilse zar zar telle arayip cayi koy ben geliyorum .
Kahvalti edelim mi ?
Bana gel
Ben sana geleyim .
Carsi ,pazar ,market gezelim .
Son zamanlarda farkettim anneme bile tek gidemiyorum.
Sanki bunu evlatlik almisiz pacamdan ayrilmiyor .
BU _NAL_DIM ...

Evliyim geceleri whatsapp tan zar zar zar mesaj .
Olmadi instagramdan aptal aptal kedi videolari .
Surekli taciz halinde hissediyorum kendimi ve psikolojim bozuluyor ..

Isin en kotusu butun tanidiklarim ayni fikirde beni kiskaniyor .
Bastan belirteyim kiskanilacak hicbir seyim yok ! Ben eminim ..
Ama benim annemi,babami,kardesimi,isimi,arabami,aldigim maasi ki essek gibi kosturuyorum onu hakedebilmek icin,gittigim sehirleri ,yedigim peyniri,aldigim deterjani,haliyi?perdeyi her seyi taklit ediyor ...
Konusmami ,dusuncelerimi bile ..

Bilenler bilir esimle bir donem bosandik ben geri donusum olmadigini zannettigimden bir kisiyle ufak bir flort yasadim ..
Yani mesajlasma ,bir iki kere kahve ve evimde misafirlik gibi .
Cinsel bir sey yasamadim .
Ama esimle tekrar evlendigimde bunu esime anlatmadim ,gerek duymadim ..
En ufak bir restlesmede bunu önüme koyuyor .
Gecen seneki bu buyuk olayda annemi arayip witch aslinda bildigin gibi degil bla bla bla diye alttan alttan mesaj vermisti .
Tam icerigini anlatmasa bile en azindan kafada soru isareti birakmisti ..
Ayni zamanda esime de mesajlar atip,hatta is yerine kadar arayip iste witchle bence sen tekrar dusun ,iste bosanmak istersen ben senin sahidin olurum diye abuk sabuk konustu ..
Neyse ki umdugu gibi olmadi yani bana bi sey olmadi ..
Bir 8 ay gorusmedik .

Ama bu mart ayinda beni aglayarak aradi ve pisman oldugunu ,vicdan azabi cektigini ,bana yaptiklari yuzunden islerinin rast gitmedigini falan anlatti .
Ben öküz de affettim
Evet bildigin affettim .

Simdi gene yapisti ama benim tahammulum kalmadi
Surekli benimle kendini yarisa sokmasindan
Surekli haldeki komplekslerinden
Surekli hayatima dahil olmasindan
Surekli taciz edilmekten biktim ..
Simdi hayatimda seni istemiyorum
Bi defol git desem gene cirkefe baglayacak ve ben hayatimda sorun istemiyorum ...

Surekli sen benim hakkimda bunu bunu demissin diye rahatsiz ediyo bozustugumuzda ve tehdit ediyor anlatirim bilmem ne diye .

Ya Allah askina yardim edin
Sehir mi degistireyim
Cinayet mi isleyeyim
Suratina mi tukureyim
Istemiyorum yahu
Ohh beee !
Yapmanız gereken 2 şey var 1.cisi bir kaç bahane bulup eşinizi taşınmaya ikna etmeniz. Ve bundan o yapışkan kişinin asla haberi olmaması gerek. 2. olarak eşinizle ve ailenizle bu kadınla ilgili rahatsızlıklarınızı enine boyuna konuşmanız ve onların bu kadını her yerden engelleyip muhattap olmamalarını sağlamanız. Keza aynı şekilde siz de heryerden engellemelisiniz. Bu kişi kötü bir insan. Ne yaparsanız yapın başa saracak. Ancak bu şekilde kurtulabilirsiniz.

Tam dayaklıkmış insan çıldırır bunla ya hiç uzatma gözünün önünde al kır telefonunu bi güzel de yol saçını başını yoksa her gunun korkuyla sıkıntıyla geçer

Bi insan gizlice telefon konusmalarini fotoraflayan biriyle neden barisir ki?
Kadin bunlari gosterecek olsa8 ayda gosterirdi. Bazen erkekler sandigimiz kadar sert tepkiler gostermez. Soyleyin kocaniza kurtulun.

Bu kadin esinizden hoslaniyor olabilir mi? Belki de esinize ulasmak icin sizinle gorusuyor.
Is arkadaslariniza kadar herkesle tanistirmaniz hic iyi olmamis. Arada hic mesafe birakilmamis. Herseyinizi paylasmamaliydiniz. Korkulu düş gormektense ne olacaksa olsun deyip esinizle herseyi paylasmalisiniz. Ilk sefer tepkisi kotu olsa da sakinlesince ayrilik doneminde yasanan duygusal nir bosluktan baska birisiyle gorustugunuzu anlayacaktir. Sonucta o donem bekarmissiniz.

Ya inanamadım okuyunca aynısı birini tanıyorum..Hatta o mu acaba diye de düşündüm...Ama benimki çalışıyor...Sadece bama değil ara ara birilerine musallat olup bu şekilde bıktırıyor...Hatta evlilerin arasına girip ikisiyle ayrı ayrı konusup aralarını açmaya çalışır...Aşırı kıskançtır ama bunu belli etmediğini sanır...

Neyse ben kurtuldum..Hala kurtulamadıysan anlatırım nasıl yaptıgımı

Kendinizi neden boşuna yıpratıyorsunuz?
Açıkça “yüce gönüllülük edip affettim ya da affedebilirim sandım lakin yaptıklarını unutamıyorum, seninle ilişkimde samimi olamıyorum. Beni zamanında tehdit ettiğin şeyleri de eşime anlattım, biliyor. Lütfen hayatımdan uzak dur” deyin

Valla iyi katlanmissiniz bu kadina... kesin gorusmeyi buna omur boyu katlanmaktansa herseyi goze alirim ben olsam... buna benzer yapisik bi arkadasim vardi diger ortak arkadasimizi da beninde duygu somurusuyle somurdu sonunda kurtulduk ama obur arkadasa aynilarini yapti kizi bi gece delirtmis hastanelik oldu arkadasim...

Back