Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Sorma benim de icim icime sigmiyor cok sinirleniyorum ..

Bir cinnet her şeyi çözer
Kilitle kapıyı al eline bir sopa, ver ulan o telefonu diye başla...
S..ç sıva, sende onu tehdit et sonra ara polisi bu kadın evime zorla girdi de, görsün edepsizlik nasıl oluyor, deli deliyi görünce çomağını saklar unutma, sen de gir eskilerden, kocama sarkmıştın yine bunun için mi yakama yapışıyorsun diye saydır ya korkma, dinsizin hakkından imansız

Aslında flört durumunu eşine söylemekle tehdit ettiğini ispatlayabilsen olayları kendi lehine çevirebilirsin.

Zaten sonu oraya dogru gidiyor
Cunku benim sabredecek halim kalmadi dedim ya yildim .
Sanki sevgili gibi en ufak bir sey de tehditle beni tutuyor .
Bi insan bu kadar mi rezil olur ya
Medeniyet yok ki
Arkadasim bak istemiyorum senle konusmak
Allahin askinda bi defol git desem ..

Ss yapip kendine atmis mesajlari
Fotograflari falan
Yok artık demekki bu hadsiz senin teli karıştırıyor.bu işine yarar .aklıma bişey geldi ama umarım faydalı olur.bence manyak telimden baska biriyle yazısmıs ben yazmısım gbi sonrada ekran resmi cekip kendine atmış dersin.sonucta yoo ben onun teli izinsiz alıp ekran resmi cogaltıp kendime yollayıp tehdit ediyorum diyecek hali yok.desede ayrı manyak gözükür kimse inanmaz.bence en iyi cözüm bu.nasıl böyle bişey yapar benim telimden aklım almıyor de.ruh hastası ekran resmi bile almış.benmişim gbi yazısmıs de

Bu kadın bildiğin düşman
Senin adamla mesajlarını ss alacak kadar düşünen
Senin kocana yanaşan asifte
Gel kobra yilanina seni besleyeyim demişsin resmen
Ben olsam ailemle onun arasına mesafe koydurmakla başlarım
Kocandan numarasını engelle
En sonunda bir cinnet geçir senin derdine ne benden ne istiyorsun niye cektin bu mesajlari diye hesap sor
Hayatından silkele at bu asalagi

Tek merak ettiğim şu oldu.kuzum nerden buluyorsunuz böylelerini insan okurken dayanamıyor hele eşinizle iletişime geçmiş olması bile yüzsüzlükte nirvana yapmış

Bu evli adamla görüşen arkadaşın mi
O adamin karısını bulsan buna hayati dar etse
Bir rezillik çıksa küçük yerde barınamaz bu
Aslında hayatınızdan atmissiniz bu mide bulandırıcı kadını niye bir daha aldınız ki

Sizi resmen tehdit eden bu insanla ilişkinizi bi an önce kesmeniz gerekiyor. Ne demek eşinize gidip istersen ben sana şahit olurum ? Sizi o kadar kıskanıyo ki eşinize,annenize bile kafayı takmış gibi görünüyor. Ayrıca bekarken yaşadığınız bi şeyi kimseye açıklamak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum. Cinsellik yaşanmış dahi olsa kimseyi ilgilendirmez ki öyle bişey bile olmamış ne açıklaması ? Bi telefon mevzusu var galiba orayı tam okuyamadım ama şöyle bişey yapabilirsiniz. Bi gün bu kişi yanınızdayken kendinize bi şekilde bu kişinin numarasından mesaj atın. Atıyorum ;sen benim arkamdan mı konuştun bende senin eşinle ve ailenle atanı bozmak için her şeyi yapcam sen benim huzurumu bozdun bende seninkini bozcam gerekirse iftira bile atarım gibi. Sonra o kişiden mesajı silin. Hayatınızdan çıkardığınızda çirkinleşirse ve yine eşinizle aranızı bozmaya çalışırsa “canım sen bana böyle bi mesaj attın ben bu mesajı eşime gösteriyorum söylediklerinin iftira olduğu ve aramızı bozmaya çalıştığın sence de bu mesajda ortada değil mi ? “ dersiniz. Hem belki kendi bişey yapamayacağını düşünür hemde eşinize bak bana böyle böyle dedi bu kadının amacı bu diyebilirsiniz. Kötüye kötü olmak lazım birazcık. Ama eğer o kişide kanıtlar varsa onları Yok edin mutlaka.

Oouvv senin mesajlar ve fotolar! Seninle arkadaşken mı aldı bunları? Vay be.. mesajlar neyse ispat edemez ss lerden ama foto çok sakat olmuş. Sen hiç aranı bozma bununla. Taşın falan ama başka birşey çözüm olmaz.

Kizlar gidiyorum sans dileyin ...
Bi sure yazamayabilirim ..
Aksama gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…