- Konu Sahibi meleksimam
-
ben bugün doktora gittim, sana ve herkese özetle şunu söylüyorum; kesinlikle iyi bir doktora gidin. Ben güya iyi bir doktora gittim, hastalığım olmadığı ve gebe olmadğım için pek ilgilenmedi. üstelik randevu saatim geldiği halde benden önce bir sürü hasta aldı. Deli oldum. Ya hamile kaldıktan sonra düşük yapsam, ya da bebeğime veya bana bir zarar gelse daha mı iyi? Deli oldum bugün.birkaç test yaptı, onu da zorla. Beni ve rahatsızlıklarımı dinlemedi bile. Başka doktor araştıracağım, siz de iyi araştırın, kendinizi ve bebeğinizi düşünüyorsanız doktora gitmeden yapmayın. Hastanede birkaç hastayla konuştum, kaç taneee düşük yapmışlar. Allah bilir ya bu ihmalkarlıktandır. Allah bize çocuklarımızı hayırlısıyla, sağ-salim nasip etsin inşallah. Kimse üzülmesin...
canım devlet hastanelerindeki doktorların çoğu aynı, bana da şu dr çok iyi dediler gittim boş çıktı.. Bende baktım en az hastası olan doktor hangisi diye, şunu düşündüm mantıken :d hastası çok olan doktor doymuştur ve yeni gelenlerle ilgilenmiyordur ama hastası az olan daha fazla ilgilenebilir hem hasta çoğaltmak için hemde fazla hastası olmadığından daha fazla zaman ayırabilir, ben bu düşünceyle doktor seçtim şimdilik memnunum gayet güzelde ilgileniyor. özel doktorda değil, devlet hastanesindeki bi doktora gittim bilgin olsun.
Bu arada dr. Sana hap falan verdi mi?
burda doğumevindeki doktorlar(devlet hastanesi) özel hastanelerdeki doktorlara göre daha çok deneyimli deniyor.ben ayın 26 sına randevu aldım.inşallah güzel ilgilenir doktorda doğumuma kadar oraya giderim
İnşallah iyi bir doktor bulursun canım. Verdiği folik asit için eşinde kullansın dedi mi? Benim dr. eşinde kullansın dedi de ondan soruyorum içimizde var mı bilgisi olan?
inşallah iyi bir doktor bulursun canım. Verdiği folik asit için eşinde kullansın dedi mi? Benim dr. Eşinde kullansın dedi de ondan soruyorum içimizde var mı bilgisi olan?
yok canım hiçbir şey demedi, aslında araştırmalarıma göre folik asitini de tahlil yapmadan vermemesi lazım.neyse, zararlı bir şey değil, kullanıyorum. Inşallah iyi olur. Bu arada araştırmanı okudum. Ilginç! Ben de uzun süredir çok araştırıyorum, böyle bir şey okumadım. Ama çok mantıklı. Eşime de vermeyi düşünüyorum. Kabul etmezse yazan besinleri bol bol yediririm. :)) zafer kadınların...
hanımlar hamileliğin ilk dönemlerinde kesinlikle özel hastanelere gitmenizi tavsiye ederim ben 8 haftalık hamileyin ilk izlenimleri özel hastanede yaptırdım çok güzel ilgileniyorlar devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar yani. hem insanın aklındaki bütün soruları yanıtlıyorlar devlet hastanesinde soru sormaya korkuyor insan...
Kizlarrr bende katiliyorum sizee... bende ilkistiyorum :26:
Nezamandir ugrasiyorsun?
Ben daha bu ay başladım :) Kısmet belki ilk aydan olur umuduyla...
Gerçi bundan 5 ay önce istiyordukta adet düzensizliğim başladı bende hamileyim sanmıştım2 ay adet olamadım sonra dr yasmin verdi 3 ay kullandım hapım bu ay bitti adetimde nisanın 11inde bitti, önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim sanırım. İnşallah olur :)
Ben daha bu ay başladım :) Kısmet belki ilk aydan olur umuduyla...
Gerçi bundan 5 ay önce istiyordukta adet düzensizliğim başladı bende hamileyim sanmıştım2 ay adet olamadım sonra dr yasmin verdi 3 ay kullandım hapım bu ay bitti adetimde nisanın 11inde bitti, önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim sanırım. İnşallah olur :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun Canim ins benim de ilk ayım ama olurmu olmazmı tedirginim
Ohh hadi bakalim hayirlisi insallah olur
Bende mart'ta dogum kontrol hapi biraktim, 1 hafta once regl olmam lazimdi ama olmadim, 8 gündür geciktim.. Hormonlar vucudundan ciktigi icin, yuzum hep sivilce oldu ya. sendede oldumu?
doktor gecikmen normal diyo, vucudun duzene girmesi lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?