Ilk çocuğunu düşünenler...

meleksimam

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
428
2
68
38
Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...

Son düzenleme:
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?

ben ilk bebeğime hamileyim 3.5 aylık. çok çok güzel, heyecan verici bir duygu.bi yandan onu çok merak ettiğim için dünyaya gelmesi için sabırsızlanıyorum bir yandan da hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum umarım hemen bebişine hamile kalırsın ben yaklaşık 1 yıl bekledikten sonra hayalime kavuştum çünkü.....

Benimde bu ay hapım bitiyor, bakalım doktorumuz ne diyecek..
İnşallah önümüzdeki günlerde mutlu haberler alırız hep beraber :)

Son düzenleme:

maşaallah.. Allah san esirgesin çocuğunu. Ben de sınavdan dolayı çocuk yapmayı erteledim. Ama çok istiyorum. Bu ay ilk defa deneyeceğim. Inşallah hemen olur. Bazen hayalini kurmaktan uyuyamıyorum. :))

benimde bu ay hapım bitiyor, bakalım doktorumuz ne diyecek..
Inşallah önümüzdeki günlerde mutlu haberler alırız hep beraber :)

ne hapı? Benim çok şükür bir sorunum yok gibi görünüyor, ama yine de adetim bittikten sonra doktora gidip bi görüneceğim, ondan sonra çocuk yapacağım. Inşallah bir sorun çıkmaz, çünkü hemen çocuk istiyorummmm... :))

meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:

meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:

inşallah canım. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmanı nasip etsin.

Ya ben hem çok istiyorum, hem de çok korkuyorum. Bu çelişkiyi siz de yaşıyor musunuz?

Bizde çocuk istiyoruz . Bu ay 2. denemedeyiz İnşallah çok bekletmez bizi.. Bazen anne olmak korkutuyor beni, nasıl bakarım, nasıl büyütürüm, ya huysuz, uykusuz olursa felan diyorum. Sizde yaşıyormusunuz bu hisleri?

Bir çocuk yetiştireceğiz. Onun bütün sorumluluğu bizim üstümüzde olacak. Yaptığı yanlışlarla ve doğrularla. çevremdekilere bakıyorum da, çok çok büyük bir sorumluluk. Ona vereceğim gelecekten de korkuyorum. Gençlerimizn hali malum. Ya diyorum, benim çocuğum da böyle olursa, ya zarar görürse, bunun altından nasıl kalkarım.

bizde çocuk istiyoruz . Bu ay 2. Denemedeyiz Inşallah çok bekletmez bizi.. Bazen anne olmak korkutuyor beni, nasıl bakarım, nasıl büyütürüm, ya huysuz, uykusuz olursa felan diyorum. Sizde yaşıyormusunuz bu hisleri?

keşke tek sorunları bunlar olsa canım, onlar en kolayı. Büyüdükçe sorunları artacaktır. Hele de dünya bu kadar kötüyken... Ama onu hayal ediyorum, yumuk yumuk ne güzel, ne kadar aciz, ne tatlı bir şey. Içimi bir hoşluk, sıcaklık kaplıyor, istiyorum hemen olsun; ama allah hepimize de evlatların en hayırlısını versin inşallah.

Ben ilk bakım kısmını düşünüyorum, eşimde okul dershane dönemini maddi durumumuz Allaha şükür iyi olmasına rağmen, okul masraflarını düşünür, erkek olursa karı kıza giderse ya der kız ise sevgilisi olursa naparmışız ben huysuz, uykusuz haylaz olursa ya diyorum, eşimde böyle düşünüyor
Ama tabikide, onun yumuşaklığı, yumuk yumuk elleri, ikimizden olan bir parça çok heyecanlandırıyor bizi. Gerçi bizden nasıl bişey çıkar diye düşünmüyor değiliz yani o kendisine benzesin ister, ben kendime

bizde ilk çocuk için düşünmeye başladık artık
ama ağustos gibi falan başlıycaz denemelere
hapla falan korunmadım hiç
doğal yollardan korunduk
umarım çabuk hamile kalabilirim
ayrıca bende çok korkuyorum :26:

ÇOK TATLISIN. YA Bİ HAMİLE KALSydım. adetimin bitmesini dört gözle bekliyorum. onun varlığını içimde hissetmek istiyorum artık. ama onu kaybetmekten de çok korkuyorum benim saman nezlem var. çok ileri derecede. ilaç almazsam hapşırma olayı hiç durmuyor. hamileyken ilacı alabilir miyim bilmiyorum. bunun için haftaya doktora gideceğim. biliyorsunuz dur, hapşırma çocuk için tehlikeli, tutmak daha da tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…