- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
ben ilk bebeğime hamileyim 3.5 aylık. çok çok güzel, heyecan verici bir duygu.bi yandan onu çok merak ettiğim için dünyaya gelmesi için sabırsızlanıyorum bir yandan da hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum umarım hemen bebişine hamile kalırsın ben yaklaşık 1 yıl bekledikten sonra hayalime kavuştum çünkü.....
benimde bu ay hapım bitiyor, bakalım doktorumuz ne diyecek..
Inşallah önümüzdeki günlerde mutlu haberler alırız hep beraber :)
bende çocuk istiyorum...bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olacak...
meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:
inşallah canım. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmanı nasip etsin.
bizde çocuk istiyoruz . Bu ay 2. DenemedeyizInşallah çok bekletmez bizi.. Bazen anne olmak korkutuyor beni, nasıl bakarım, nasıl büyütürüm, ya huysuz, uykusuz olursa felan diyorum. Sizde yaşıyormusunuz bu hisleri?
keşke tek sorunları bunlar olsa canım, onlar en kolayı. Büyüdükçe sorunları artacaktır. Hele de dünya bu kadar kötüyken... Ama onu hayal ediyorum, yumuk yumuk ne güzel, ne kadar aciz, ne tatlı bir şey. Içimi bir hoşluk, sıcaklık kaplıyor, istiyorum hemen olsun; ama allah hepimize de evlatların en hayırlısını versin inşallah.
ewet insan ister istemez korkuyor ama gülü seven dikenine katlanır.
Ben ilk bakım kısmını düşünüyorum, eşimde okul dershane döneminimaddi durumumuz Allaha şükür iyi olmasına rağmen, okul masraflarını düşünür, erkek olursa karı kıza giderse ya der kız ise sevgilisi olursa naparmışız ben huysuz, uykusuz haylaz olursa ya diyorum, eşimde böyle düşünüyor
Ama tabikide, onun yumuşaklığı, yumuk yumuk elleri, ikimizden olan bir parça çok heyecanlandırıyor bizi. Gerçi bizden nasıl bişey çıkar diye düşünmüyor değiliz yanio kendisine benzesin ister, ben kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?