• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok şükür canım uçup gidiyor aksami nasıl ettiğimi yatağa nasıl yaptığımı bilmiyorum:)
3.de yolda bu arada Rabbim bize bir mucize daha yolladı çok sasirtti bizi minigimiz. 8ayimiz bitti canim cok sukur kocaman oldular Rabbimin izniyle senin miniginde gelecek yakın zamanda dualarimdasin
Maşallah üç bebek annesi mi olacaksın. Allah yardımcın olsun, mutlulukla büyüt bebeklerini

Kismet Allah'ın istediğinin önüne geçilmiyor.Desene evde 3 erkek olacak işin zorlaşacak canım
Ben rahatım merak etme bu arada dr gittim kontrole adetimden 10 gün sonra pembesi şeklinde akıntı geldi bende ne oluyor bana menepoza mı giriyorum deyip gideyim dedim drda yumurtalar büyüyor ve fazla dedi ki bende ekranda gördüm korktuğum gibi değilmiş
İnş canım bekliyorum o günü

Cnm nbr nasıl geçiyor günlerin?İkizlerini merak ediyorum.Kardeşin evlendimi?

Herkese iyi yıllar bu yılın hepinize sağlık,mutlulukgetirmesini ve özellikle anne olmayı planlayanların yılı olması dileğiyle...

Cok zaman oldu yaa girmemisim hic neler oldu bitti bebekler geldi mi saglikla herkes her sey yolundadir insallah..
Oglum 4aylik oldu bile o kadar guzel ki anne olmak Allah isteyen herkese versin.
Kizlar iyisiniz insallah
Gamzecim guzel kizin nasil?
Hepinizi cok cok opuyorum ...
Canımım iyiyiz çok şükür denizim 22 aylık oldu. Konuşuyor annecim diyor. Annem benim diyor :) oğlun olmuş şimdi gördüm.Çok mutlu oldum.allah sana bağışlasın.sağlıkla büyüt. Bende seni merak ediyordum.

Ben de ilk çocuğumu düşünüyorum inşallah Rabbim bu ay nasip eder...

Back