Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben 3 yıl d.kontrol hapı kullandım geçen sene kasımda bıraktım. ve özel bir hastaneden randevu aldım muayne için. daha öncekibir sene bir kez muayne olmuştum başka bir özel hastane de smear testi vs. bu sefer hamilelik düşünüyordum o yüzden tekrar muayne olmak hazırlık olmak için gittim.
kadın smear testi aldı ultrasondan baktı herşey normal yalnız yaran var dedi. yarayı iyileştirmeden hamile kalma düşük ve erken doğum riski taşırsın dedi fitil ve antibiyotik vermişti. bu arada prezarvatifle korunmaya başladık...
ilaç bittigittim geçmemeiş çok geniş bir alan yayılmış yaran dedi yakmalıyız dedi adetinin ilk günü gel dedi. gittik yaktık birde ordan ilişki yasağımız geldisonra kontrole gittim hala ufak birşey var fitile ve korunmaya devam dedi bi 3-4 ay sonra gel kontrole geçmezse tekrar yakarız dedi. kızdım bende tekrar tekrar yakmak istemiyorum ciddi tahribat yaratıyor çünkü... ayrıcaben hapı bırakmışım hamilelik düşünmeye başladığımdan beri prezarvatifle korunmak zorunda kaldım hepten moralim bozulmuştu haftada 3-4 kez ilişkiye girerken bir anda 2ye filan düştü

araştırdım özel muaynehanesi olan bir doktor buldum herkes çok iyiolduğunu söylüyordu gittim. ben geçen kasım ayından itibaren tüm yaşadıklarımı anlatmak için kendimi hazırlarken doktor benim doğum anımdan itibarenki bütün sağlık sorunlarımı sordu yaşadığım ameliyat kontrol herşeyi sordu benim için bir dosya açtı hepsini tektek not aldı ve tabiki son yaşananlarıda. daha sonra muayne kısmına hemşireyle gönderdi hazırlandım tekrar muayne etti. Erkek doktordu ve o kadar güven vericiydiki, o iğrenç şey nasıl girdi anlamadım bile sürekli telkin eden bir ses tonuyla aaaferin sanaaa şeklinde konuşuyor.
ultrason kısmına geçtik yumurtalıklara bakacak.hastanedeki bayanın bakması 1-2 dk sürmüşken bu doktorunki bayaasürdü hatta bi ara korktum bişey mi var acaba bu kadar uzun sürdü diye:) çok ayrıntılı baktı hiç bir şey kaçırmamak için. tekrar giyinip odasına çağırıyor oturup konuşuyor anlatıyor. ve bana dedikiikinci kez yakmanı kesinlikletavsiye etmiyorum çok minik benekler kalmış ama onlar zamanla gidecektürden izler yara denilmez onlara. korunmayı bırakabilirsin herşeyin çok normal ... hatta hamile kalıncaya kadar gelmene gerek yok dedi.hamile kalınca görüşürüz dedi:):) doktora gideli neredeyse 2ayoldu.geçen ay adetim 3gün gecikince heyecanlandım test yaptım ama bişey çıkmadı. şu an adetimin 3. günü olmalıydı hala olmadım gene gecikti ve geçen hafta ciddi karnımın alt kısmında kramplar bele vuran ağrılar yaşadım. hemen hayallere kapılmak istemiyorum ama test yapmak içinde sabırsızlanıyorum :) fakat ptesiye kadar bekleyeceğim tekrar hayal o çubukta tek çizgigörmek istemiyorum :)

velhasıl doktorunuzu iyi seçin doktordan çıktıktan sonra kafanızda soru işaretleri kaldıysa hemen değiştirin

Magnesia, doktorun ne verdiyse güven. verdikleriilaçların genelde mg.sini hepsi biliyor oluyor ona göre ayarlayarak veriyorlar. oyüzden için rahat olsun. ama tabi doktoruna bunu sorabilirsin rahat etmek için :)

Son düzenleme:
tesadüfe bak bacı, aynı yaştayız ve aynı yıl 1 ay arayla evlenmişiz. Ve çocuk düşünüyoruz. Benden bir tane daha! Ama ben bu arada sınava da çalışıyorum. bi de bundan kurtulsam...

Eylülde evlendim, canım sen hangi ayda evlendin? Bende KPSS sınavına hazırlanacağım inşallah Bu aralar açıköğretim sınavları vardı onları hallettim bi ara KPSSyede hazırlanacağım inşallah.. Sen ne sınavına hazırlanıyorsun?

ya çok geçmiş olsun. Neler geçmiş böyle başından. Inşallah pazartesi güzel haberini alırız. Hayırlısı senin için..

canım doktoruna güveniyorsan korkma. Doktor riskli bir durum olsa vermez. Bi de ikisini bir arada kullanan ben çok duydum.

ben de kasımda evlendim, 1,5 yıl oldu. Canım ben de kpss'ye hazırlanıyorum. Inşallah bu yıl atanırım. O kadar stres içindeyim ki... Korkuyorum; sınav çocuğa zarar verir mi, ya da çocuk sınava zarar verir mi diye??? Ama çocuğu da ertelemek istemiyorum artık. Yaşımız kaç oldu!!! Annesi değil, nenesi yaşında olacağım...

Çok geçmiş olsun canım. Allah bizi bebekten önce iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Pazartesi vereceğin haberi heyecanla bekliyorum inşallah iyi haberler verirsin :)

Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım ama benim sınav kaygım yok Ama en kısa zamanda memur olmakta istiyorum bebişimi de istiyorum. KPSS'ye hangi düzeyde gireceksin?

bende ılk cocugumu dusunuyorm ama memur da olmak ıstıyorum anlayacagız cocuk agır bastı hem kpss hemde cocuga calısmaya devam dıyorum inşşş olur bebegımızzz hepımızın

aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım ama benim sınav kaygım yok :d ama en kısa zamanda memur olmakta istiyorum bebişimi de istiyorum. Kpss'ye hangi düzeyde gireceksin?

lisans canım. Mezun olalı 3 yıl oldu, hastalık- vefat- evlilik- ortam değişikliği- depresyon... Derken sınava hiç çalışamadım. Bu yıl çalışıyorum, kendime de güveniyorum; ama inşallah son dakikada yine bir şey olmaz. Artık her şeyden korkar oldum. Senin sınavaına var daha, benimkine 3 aydan az kaldı. (

Bu arada yasmin doğum kontrol hapı.. Herkes çok iyi diyordu dr.da en az yan etkisi olan d.k.hapı dedi ama bende ters tepti o 3 ay delirtti beni yine de hapı bırakmadım düzenli kullandım veee hiç bi sorunum kalmadı çok şükür

bende ılk cocugumu dusunuyorm ama memur da olmak ıstıyorum anlayacagız cocuk agır bastı hem kpss hemde cocuga calısmaya devam dıyorum Inşşş olur bebegımızzz hepımızın

inşallah canım bebişler bize şans da getirir de hem çocuk yaparız, hem kariyer.... :))

bende önlisans olarak kpss gırcem ıns eylulde benım sınav senınkı erken degılmı

çok şükür canım. Allah başka sıkıntı vermez inşallah...

inşallah canım bebişler bize şans da getirir de hem çocuk yaparız, hem kariyer.... :))

inşşşşşşşşşşşş bebısım olurda inşş sans getırır annesıne . Bu arada dün ıkıncı gırısımımız oldu bakalım olcak mı olmazsa dıye korkuyorum keske kalkmasaydım yatakdan düşürdüm şansımı kalkarak

İnşallah canım sınavda da başarılı olursun bebekte de :) Benim sınava varda açıköğretim sınavlarım 2 ay sonra, şimdi düşünüyorum önce hangisine çalışayım diye en kısa zamanda karar vermem lazım :)

benim de girişimim iki. Ben kalkmıyorum, üstelik belimin altına yastık koyuyorum, eşim duştan çıkana kadar öyle yatıyorum. öyle yapın yazıyordu bir yerde. Inşallah tutar...

bende önlisans olarak kpss gırcem ıns eylulde benım sınav senınkı erken degılmı

Ben lise olarak mı girsem önlisans olarak mı çok kararsızım. Şuan Sosyoloji okuyorum 4yıllık ama 2. yılında diploma alabiliyormuşuz tabi bölüm yazmıyormuş.Lisede de çocuk gelişimi okudum. Liseden mi Önlisanstan mı atanmam daha kolay olur araştırmam lazım :S Ona göre sınava gireceğim :S

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

evet canım, 7 temmuzda /( dua edin bana! Bi de hamile olursanız daha çok dua edin. Anne olacaksınız ya, duanız daha çok kabul olunur :))

tamam ıns sende hamıle olursun atanırsın ıkı ıstedgın de olur canım inş demek duayı yarım bırakırmıs amin dıyerek tamamlayalım duamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…