Ilk çocuğunu düşünenler...

Haklisin Canim stres yapmamak gerekiomus ama elimde olsa ah ) çok garip bı duyguymus :)

Hadi ya, ben microginon kullandim 5 sene falan.. bende hap saclarimi mahf etti, saclarim cok azalmisti.. simdi 2 aydir biraktim daha az dokuluyor..
Gecikmem ama hap i biraktigim icindir, pazartesi test yaptim, negatif cikti.. Doktor dedi bir kac ay gecikebilirsin, ama ara sira test yap dedi..
Hayirlisi olsun artik..

Nekadardir evlisin sen?

Haklisin Canim stres yapmamak gerekiomus ama elimde olsa ah ) çok garip bı duyguymus :)

Evet çok değişik bi duygu, bakma ben sana diyorum ama hele benim bi adetim geciksin nasıl stres yaparım acaba oldu mu? adetim mi gecikti? ne durumdayım diye Biz yine de sakin olmaya çalışalım :)

Amin canım inşallah hayırlısı olur. 19 aylık evliyim ben , sen ne kadarlık evlisin?

Deriiiiiiiiiin bi nefes aldım :))) Hayırlı olsun canım özel değilse neden 3sene sonra düğün oldu?

Ben yurt disinda yasiyorum, vize islemleri icin onceden evlendik, sonra e$im 15 ay askere gitti, gecen yaz dugun oldu ve buraya geldi.. Simdiden haziran'da Turkiyeye gidecegiz gene, kayinvalideme mujdeli haber vermek istiyorum, hayirlisi artik

Ben yurt disinda yasiyorum, vize islemleri icin onceden evlendik, sonra e$im 15 ay askere gitti, gecen yaz dugun oldu ve buraya geldi.. Simdiden haziran'da Turkiyeye gidecegiz gene, kayinvalideme mujdeli haber vermek istiyorum, hayirlisi artik

İnşallah canım hayırlısı ile güzel haberleri veririz

Aramıza yeni katılanlar var, hoş geldiniz. Umuyorum hepimiz de tek tek buradan güzel haberleri veririz. Bir şey soracağım, cahilliğime verin. Yasmin ne?

Kızlar benim bi sorum var kaç gündür kafama takılıyor.. Hani dedim ya dr. folik asit verdi diye, "400mcg Folik asit ve 2mcg Vitamin B12 içerir" yazıyor hapın üzerinde, birde demir hapı verdi endekrinoloji dr.m onda da" 0,350mg folik asit" yazıyor. acaba fazlası zararlı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…