- Konu Sahibi meleksimam
-
evet canım hayırlısı olur inşallah, tedirgin olma bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur rahat bırak kendini, bu tür düşünceler insanı sıkıntıya sokuyor. Ben o ilk 2 ay ikide bir test yapıp durdum olmayacak diye çok sıkıntı yaptım, üzüldüm ama hiç faydası yok daha çok zararı var.
Sende mi yasmin kullandın, Ben kullanırken çok kötü oldum neler çektim neler.... Psikolojimi bile bozmuştu, durduk yere ağlıyordum sonrada kahkahalarla gülüyordum, deli gibiyidimÇok şükür her şey yoluna girmişte dr. hapı kesti zaten versede kullanmayacaktım çok etkiledi beni.
Ooo ne güzel geçikmen olmuş inşallah güzel haber verirsin canım
Haklisin Canim stres yapmamak gerekiomus ama elimde olsa ah) çok garip bı duyguymus :)
Hadi ya, ben microginon kullandim 5 sene falan.. bende hap saclarimi mahf etti, saclarim cok azalmisti.. simdi 2 aydir biraktim daha az dokuluyor..
Gecikmem ama hap i biraktigim icindir, pazartesi test yaptim, negatif cikti.. Doktor dedi bir kac ay gecikebilirsin, ama ara sira test yap dedi..
Hayirlisi olsun artik..
Nekadardir evlisin sen?
Ben 4 senedir evliyim ama dugunum gecen yaz oldu
Deriiiiiiiiiin bi nefes aldım :))) Hayırlı olsun canım özel değilse neden 3sene sonra düğün oldu?
Ben yurt disinda yasiyorum, vize islemleri icin onceden evlendik, sonra e$im 15 ay askere gitti, gecen yaz dugun oldu ve buraya geldi.. Simdiden haziran'da Turkiyeye gidecegiz gene, kayinvalideme mujdeli haber vermek istiyorum, hayirlisi artik
İnşallah iyi bir doktor bulursun canım. Verdiği folik asit için eşinde kullansın dedi mi? Benim dr. eşinde kullansın dedi de ondan soruyorum içimizde var mı bilgisi olan?
Bunu ilk defa duydum :S
Hoşgeldin asyy :) Bende ilk defa duydum ama faydası varmış..
Hoşbuldumm. bakamamıştım bir kaç gündür anam neler öğrendim neler:26: evet beylerede folic asidi dayıyoruz gak guk dinlemiyoruz kızlar.. cillop gibi bebekler için çabamız mübarek olsun
86lıyım canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?