- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.641
evet çok şükür şansım burada çok güldü bana. stajımı tamamlamam için tüm maddi desteği verdi. hatta kuruş para almadı patronum. şimdi belgemde var. ve senin buradan emekli olmanı istiyorum diyor. ve bebeğimi nasıl sahip leniyor anlatamam. torunum olacak diye çok mutlu oldu. adam beni kızı gibi görüyo.
Allah benim yüzüme güldü evet ama benim hakkımda yerimde olanları tek tek hesabı çıkacak eminim.
Ve bebiş için uğraştığımızz da bilio bu arada öküz işte ne diyeceksin
iyidir inş .cnm haftaya salı öğrenecez bakalım nasılmış
ben bi pasiflorayla kucaklaşayım en iyisi... şefkati ondan alıyorum bu ara :)
tamam çok dilleme artık nazar değecek bak hııı
valla bazen cukk diye oturuyo şu öküz kelmesi bazı insan müsvettelerine:)))
ben sana hacı yataz göndereyim bacım. sinirlendikçe vur gitsin:)) ilaç almaktan iyidir.
bana büyük boy lazım ama. biraz eğitimim var boks konusunda. bir kaç aylı filan ama küçük boy beni kesmez yinede :))
:))) düşünsene pazartesi kovuluyomuşum :))) ne gülerim ama... olsun napalım bende doğumdan sonra kendi ofisimi açarım.
biz sana şişme bebek alalım:)) şöyle güzelce giydirelim. hatta sizin servisin tulumlarından:)) tama olsun.
kovamz da sen nazar değireceksin bu duruma
şişme bebek? bizim servis içinde ? sakıncalı bir durum...yumruk manyağı olur valla... :)))) çevre esnaf bile gelir .
bencede gamze çok pis kıskanıyoruz valla aranız bozulacak bizden bilecen sonra :))))
:))) anaammm o zaman asya daha yoğun olur. bide yumruk sırası takip eder. vazgeçtim. sen sakin sabırlı ol. mayaları falanda boşver. doğum gününde mumları üflerken güzel bir dilek tutarsın inş oda kabul olur hayatım sen çok tatlı bir insansın. üzülmeyi haketmiyorsun.
sizde gelin:))))) burda çalışın. gülümsüne iş var. sanada var. asbelove a var.. ee tamam işte...
evet hayatım lütfen iş yükü yaratma bana :)))
canım benim çok sağol. hepimiz güzel günler görürüz inşallah.
sizde gelin:))))) burda çalışın. gülümsüne iş var. sanada var. asbelove a var.. ee tamam işte...
tercihlerime çorumuda yazdım bacımmm
belli mi olur gelirim belkim
tercihlerime çorumuda yazdım bacımmm
belli mi olur gelirim belkim
uçarım valla mutluluktan. hemen sana karşı dairemi tutarız. hem kiralarda çok uygun hemde merkezi yer. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?