- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.661
anam ben orada üşürümmm :)) izmir insanıyım ben, titrek hatunum vallaa... :))) siz izmire gelin. henüz uygun iş potansiyeli yaratamadım izmir o konuda biraz sıkıntıkıdır ama olsun. :))) benim gönlüm zengin dağıtırım size :)
hmm hayırlısı ama bunye bi ev taşıma daha kaldırırmı bilemiyorum :))))))))))))))))))))))
bencede gamze çok pis kıskanıyoruz valla aranız bozulacak bizden bilecen sonra :))))
sen ordan yüklet eşyayı. burada indirip yerleştirmesi bizden bacım..
:)))) bende sıcağı severim valla:)) ama izmir çok pahalı. yaşayamam ben orada bacım.
sizin yolunuz düşerse mutlaka beklerim.
hmm sizin niyetiniz asyayı kıskançlıktan çatlatmak bence.... :)
sen ordan yüklet eşyayı. burada indirip yerleştirmesi bizden bacım..
oy cnm saolasın sanada kıayamam ki ben
olsunda hayırlısıyla yapılır artık bi ayar
yok bebeeeemmm olurmu öyle şeeyyy. sanada tatillerde geliriz. :)))
yada sen gelirsin. ben hepinizi bağ evimizde kız kıza misafir ederim :)) kafayı dinlersiniz bi güzel.
evet gülümsün, sence gamze sana dert yaptırır mı hiç??? :)) gamzeden bahsediyoruz yani...
Asya sen izmirde mi çalışıyorsun?
Biz alıştık canım. yine okadada pahallı değil diğer büyükşehirlere göre.
mağlum dekolteli hatunum başka yerde yaşayamamüşürümmmm
evet gülümsün, sence gamze sana dert yaptırır mı hiç??? :)) gamzeden bahsediyoruz yani...
aayy gamze damardan giriyorsun amaa.... :)
asya izmir de yaşıyor hayatım. evet orada kendi işyerleri var.
:))) ayyy mersiiii...... eee ama burası benim memleketim şekerim. eşeklik etmiş olurum yardım etmezsem. şöyle bir ıslık çaldımmı 13 tane kuzen var 7 si kız 6 sı erkek bir solukta eşya iner ve yerleşir:)) benim ev 2,5 saatte pırıl pırıl yapılıp yerleştirildiydi.
Bana cevap verecek yok sanırım kendi halinize dalmışsınız küseceğim bu gidişle;((
izmirli olduğunu biliyorum saol
asya izmir de yaşıyor hayatım. evet orada kendi işyerleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?