- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.601
benim bölüm işletme canımm ama gecen sene hem okul hem kpss çok yordu beni puanım düşük 70 aldım alımlar iyi ama 80 üstü almam lazımdı malesef ümit yok
kpss yüzünden çocuk yapmadık şimdi keşke yapsaydım diyorumm hemende olmuyomuş zaten :)
benim bölüm işletme canımm ama gecen sene hem okul hem kpss çok yordu beni puanım düşük 70 aldım alımlar iyi ama 80 üstü almam lazımdı malesef ümit yok
kpss yüzünden çocuk yapmadık şimdi keşke yapsaydım diyorumm hemende olmuyomuş zaten :)
üzülme cnm bilemiyosun ki
bende keşke mezun olur olmaz girseydim diorum
arkadaşlarım 60 larla çok güzel yerlere atandılar
ben özelde süründüm
insanın hep pişmalıkları oluyo boşver
evet canımm hayatta hep bi pismanlığımız var inşallah bundan sonra pişmanlıklarımız olmazz
2014 e tekrar hazırlanacam o kadar hırs yaptım ki :)
kıyamazsında kızamazsında hayatım. ama zaman geçiyor şöyle oturup planlamanızı ciddi ciddi yapmanız lazım. zaten ha deyince olmuyo biliyosun.
evet canımm hayatta hep bi pismanlığımız var inşallah bundan sonra pişmanlıklarımız olmazz
2014 e tekrar hazırlanacam o kadar hırs yaptım ki :)
ben iktisat mezunuyum hayatım. bizim bölümlerde sıkıntımız ara eleman vasfıyla eğitim görenleride bizlerin yerine joker kullanabiliyor olmaları. ben ilk kpss puanım 92.
kazanıyorum hatta kaymakamlık kazandım ama mülakatta eleniyorum hep. çünküüüüü beniiimmm torpile ihtiyacım yok dediğim için.
bebeğim tarifimi soramıyorum annem kızıyooo:)))))
hoşbuldumm sekerim iyiyim çok sükürr sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar :)
inş. cnm olur
sen a kadro değilmisin her sene girebiliyo olman lazım
yok gamzecim uzlaşamıyorz. çünkü önümüzü bilmiyoruz...
bende sıkıldım , bıktım artık. artık bebek konusunu düşünmüyorum bile yoksa çok sinirli oluyorum.
Dedim ya bizim yaşamaya fırsatımız yok, bebeğe nasıl yaşam hakkı verelim?
böyle olmaz. yaşamak derken evde ki kuşlar yaşıyor mu acaba ? :? pazar günü kafesin üstünü örtmştüm uyusunlar diye sanırım kaldırmadım
bak bide bebek yapacakmışız. ben o nu karnımda unuturum valla....
heee anlaşıldı zaten o parayı tüp bebek tedavisine de ödersin be tatlım birbirine denk gelir yaneee....
dün akşam kasıklarımın ağrısında ölüyordum sanki adet olacakmışım gibi ama daha ovulasyon bile olmadı sanırım bakalım yapıoruz bişeyler ama Allahım yardım eder bu ay bizeee
ehh biraz öyle... daha doğum var :)))
ben yatarak tedavi yaptırdım birkaç gün önce. ama bu şözleşme ile seneni doldursanda doğum vss karşılamazmış. diğer türlü pahallı çünkü.
aynen benimde dün kasıklarım ağrıdı ovulasyon günü bile gelmedi
düşünmek istemiyorum artık
çok güzel bi puan almışsın gamzee mülakatsız bi yer olmadı mı..
o torpil işlerine o kadar doluyum ki anlatamam hakkımı torpille girenlere hiç helal etmiyorum
evde oturmak çok zor bide hafta sonu eşimin arkadaşları beni görünce ne dese beğenirsiniz
ev hanımı diyince çirkin bişe hayal etmişler beni :) ne durumlara düştüğümü siz düşünün
ayıp kızzz insan sırlarını anllatırmı hiçç??? herkes bizim gibi mi?
benimde adetime 9 gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah adet olmam dün kahverengi bi leke geldi ne anlama geliyor biliyo musunuz kızlar
öncelikle sen şu kuşları işyerine getirsen ii olacak hayatım.
karnında unutmanda sakınca yok bebeişide doğunca evet zor olacak hayatım. ama bu hep böyle mi gidecek sence
yani hep bu yoğunluk hep bu kadar eleman sıkıntısımı yaşayacaksınız. bigün değişecek şartlarınız eminim.
yoksa kopucaksın herşeyden hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?