Ilk çocuğunu düşünenler...

evet çok şükür şansım burada çok güldü bana. stajımı tamamlamam için tüm maddi desteği verdi. hatta kuruş para almadı patronum. şimdi belgemde var. ve senin buradan emekli olmanı istiyorum diyor. ve bebeğimi nasıl sahip leniyor anlatamam. torunum olacak diye çok mutlu oldu. adam beni kızı gibi görüyo.
Allah benim yüzüme güldü evet ama benim hakkımda yerimde olanları tek tek hesabı çıkacak eminim.

tamam çok dilleme artık nazar değecek bak hııı

şişme bebek? bizim servis içinde ? sakıncalı bir durum... :60: yumruk manyağı olur valla... :)))) çevre esnaf bile gelir .:P

:))) anaammm o zaman asya daha yoğun olur. bide yumruk sırası takip eder. vazgeçtim. sen sakin sabırlı ol. mayaları falanda boşver. doğum gününde mumları üflerken güzel bir dilek tutarsın inş oda kabul olur hayatım sen çok tatlı bir insansın. üzülmeyi haketmiyorsun.

:))) anaammm o zaman asya daha yoğun olur. bide yumruk sırası takip eder. vazgeçtim. sen sakin sabırlı ol. mayaları falanda boşver. doğum gününde mumları üflerken güzel bir dilek tutarsın inş oda kabul olur hayatım sen çok tatlı bir insansın. üzülmeyi haketmiyorsun.

evet hayatım lütfen iş yükü yaratma bana :)))

canım benim çok sağol. hepimiz güzel günler görürüz inşallah.

sizde gelin:))))) burda çalışın. gülümsüne iş var. sanada var. asbelove a var.. ee tamam işte...

anam ben orada üşürümmm :)) izmir insanıyım ben, titrek hatunum vallaa... :))) siz izmire gelin. henüz uygun iş potansiyeli yaratamadım izmir o konuda biraz sıkıntıkıdır ama olsun. :))) benim gönlüm zengin dağıtırım size :)

Back
X