- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.621
çok güzel bi puan almışsın gamzee mülakatsız bi yer olmadı mı..
o torpil işlerine o kadar doluyum ki anlatamam hakkımı torpille girenlere hiç helal etmiyorum
evde oturmak çok zor bide hafta sonu eşimin arkadaşları beni görünce ne dese beğenirsiniz
ev hanımı diyince çirkin bişe hayal etmişler beni :) ne durumlara düştüğümü siz düşünün
evet hayatım çok güzel bir puan. mülakatsız yerlerdede başka sıkıntılar oldu. ben ankara ün. siyasal bil. mezunuyum. atamam oldu bir hafta sonra yanlışlık oldu diye yazı geldi bana. ondan sonrada hiç bir yere başvuru yapmadım. birdaha sınavada girmedim. ebnim yerime atanan kişi ise bir m.v nin yiğeniydi hayatım. ben hiç helal etmiyorum hakkımı.
kopmayada razıyım gülüm... sadece düşünmek istemiyorum artık, ne olacaksa da olsun yani.
mayaların 21 aralık kehaneti doğruysa son günlerimi iyi geçireyim bari.. :?
belkide böyle daha huzurlu olacaksın? bak iyi bir patronun varmış. seni yine hakkını helal etme ama :)
evet çok şükür şansım burada çok güldü bana. stajımı tamamlamam için tüm maddi desteği verdi. hatta kuruş para almadı patronum. şimdi belgemde var. ve senin buradan emekli olmanı istiyorum diyor. ve bebeğimi nasıl sahip leniyor anlatamam. torunum olacak diye çok mutlu oldu. adam beni kızı gibi görüyo.
Allah benim yüzüme güldü evet ama benim hakkımda yerimde olanları tek tek hesabı çıkacak eminim.
24 aralıkta mumlarını üflede öyle:))))
Maaşallah canım Allah bozmasınnn ne güzellll
Bizim ki de işyerinde hamile kız kontrol gittiğinde bu her dk gidecek mi böyle kontrole diyor
üzülme cnm bilemiyosun ki
bende keşke mezun olur olmaz girseydim diorum
arkadaşlarım 60 larla çok güzel yerlere atandılar
ben özelde süründüm
insanın hep pişmalıkları oluyo boşver
ben de sizin gibi geriye dönük hep pişmanlıkları olan biriyim maalesef...ertelenmemesi gereken en önemli şeyi ,anne olmayı erteliyoruz;niye iş için ..değiyo mu ?değmedi işte en güzel örneğini yaşıyorum şuan..üniversiteden mezun olup özel sektörün peşine düştük,bankacıyım ,ne kpps ye odaklanabildim çok istediğim halde hemde,ne de yok sınavdı yok işti derken bebeği erteledik..hala da napcamı bilmeyen bir vaziyetteyim,düşüne düşüne iyice altüst oluyorum
ben de sizin gibi geriye dönük hep pişmanlıkları olan biriyim maalesef...ertelenmemesi gereken en önemli şeyi ,anne olmayı erteliyoruz;niye iş için ..değiyo mu ?değmedi işte en güzel örneğini yaşıyorum şuan..üniversiteden mezun olup özel sektörün peşine düştük,bankacıyım ,ne kpps ye odaklanabildim çok istediğim halde hemde,ne de yok sınavdı yok işti derken bebeği erteledik..hala da napcamı bilmeyen bir vaziyetteyim,düşüne düşüne iyice altüst oluyorum
çok güzel bi puan almışsın gamzee mülakatsız bi yer olmadı mı..
o torpil işlerine o kadar doluyum ki anlatamam hakkımı torpille girenlere hiç helal etmiyorum
evde oturmak çok zor bide hafta sonu eşimin arkadaşları beni görünce ne dese beğenirsiniz
ev hanımı diyince çirkin bişe hayal etmişler beni :) ne durumlara düştüğümü siz düşünün
mayalara söyleyeyimde biraz ötelesinler ozaman
tam kapitalist desene.
uyuz olurum böyle tiplere. kardeşim para veriyosan hayatını satın almıyosun ya. ayıp yani. yazık kim hamile haliyle işe gitmek ister hele benim gibi uykucuysa:))
ben dün öğlen çıktım. hiç bişey söylemedi. işlerimi organize ettim çıktım o kadar..
terbiyesizliklerinden boşver
:))) he canım bi zahmet bizde bebeişleri kucağımıza alana kadar bekleseler ii olur dimi:)))
bence mayalara söyleyeyim bana özel bir kehanet uydursunlar siz kalın yerinizde. :)
ne güzel bebeğim yaaa bana bişey demez diyemez çünkü şimdi bana ihtiyacı var ama onlar için bana söyleyen benim için de başkalarına ne söylemez dimi ama
gerçi takan kim ama olsun içinde ne yattığını bilmek yeter
orası öyle tabi. şimdi sana rahat rahat söylüyo. düşünmüyoki bi gün sende hamile kalıcan ayıp ediyo.
az daha böyle konuşursan kehanete ihtiyacın kalmayacak bebeğim. basıp senin dükkanı bi güzel pataklıycaz seni pamuk gibi olacan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?