Ilk çocuğunu düşünenler...

anam ben orada üşürümmm :)) izmir insanıyım ben, titrek hatunum vallaa... :))) siz izmire gelin. henüz uygun iş potansiyeli yaratamadım izmir o konuda biraz sıkıntıkıdır ama olsun. :))) benim gönlüm zengin dağıtırım size :)

:)))) bende sıcağı severim valla:)) ama izmir çok pahalı. yaşayamam ben orada bacım.
sizin yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

:)))) bende sıcağı severim valla:)) ama izmir çok pahalı. yaşayamam ben orada bacım.
sizin yolunuz düşerse mutlaka beklerim.

Biz alıştık canım. yine okadada pahallı değil diğer büyükşehirlere göre.

mağlum dekolteli hatunum başka yerde yaşayamam :P üşürümmmm

evet gülümsün, sence gamze sana dert yaptırır mı hiç??? :)) gamzeden bahsediyoruz yani...

:))) ayyy mersiiii...... eee ama burası benim memleketim şekerim. eşeklik etmiş olurum yardım etmezsem. şöyle bir ıslık çaldımmı 13 tane kuzen var 7 si kız 6 sı erkek bir solukta eşya iner ve yerleşir:)) benim ev 2,5 saatte pırıl pırıl yapılıp yerleştirildiydi.

Biz alıştık canım. yine okadada pahallı değil diğer büyükşehirlere göre.

mağlum dekolteli hatunum başka yerde yaşayamam :P üşürümmmm

:) bende kışın nasıl kapanıyorum anlatamam şapkalaaar... kalın hırkalaaar... deli oluyorum eve girer girmez tshirt ümü eşofmanımı giyip hafifliyorum.
yazı iple çekiyorum

:))) ayyy mersiiii...... eee ama burası benim memleketim şekerim. eşeklik etmiş olurum yardım etmezsem. şöyle bir ıslık çaldımmı 13 tane kuzen var 7 si kız 6 sı erkek bir solukta eşya iner ve yerleşir:)) benim ev 2,5 saatte pırıl pırıl yapılıp yerleştirildiydi.

estf... canım... :) genç bol desene :)

Back
X