Ilk çocuğunu düşünenler...

Bende 17 aylık evliyim, aynı senin gibi düşünüyordum, düzgün bi işim olsun ev alalım gibi ama baktım ki bu işin sonu yok bide zaman geçtikçe bebeğimle aramızdaki yaş farkı artacak. Neden bekleyeyim ki dedim. Aslında bundan 6 ay öncesine kadar hiç istemiyordum, kesin dönüş yaptım bu fikrimden.. Tabi istemeye başlayınca adet düzensizliği başladı... Buda bana ceza sanırım, çünkü çok kesin konuşuyordum. Oyyy içimi döktüm sanırım, hep içimden geçirdiklerim, kimseye söyleyemediklerimdi

İnşallah hayırlısıyla bir an önce olur.

ne söylemek istiyorsam kopyala- yapıştır :)) allah hayırlısını versin hepimize de inşallah...

Ben de üç ay sonra ilk bebeğime hamile kalmayı düşünüyorum. (inşallah) Yarın kadın doğum uzmanına gidip muayene olacağım, folik asit hapına başlayacağım. ayrıca diyete de başlayacağım. kilo almaya çok müsait bir vücudum var. 20 kilo alırım diye tahmin ediyorum. bu yüzden planlı kilo vermek zorundayım. Bu yüzden yarın diyetisyene de gideceğim.şu an 65 kiloyum, on kilo vermem gerekiyor sanırım.

siz yine de denemelere baslayin bence. oyle ha denince olmuyo hemen. her ovulasyon doneminde %25 sans varmis.(

Allah gönlüne göre versin canım.. biz daha yaz ortası gibi başlarız denemelere sanırım o yüzden siz hayırlı haberlerinizi bana verinki neler hissettiğinizi yazınki bende gaza geleyim

canım valla ben hapları bıraktım yani artık bebiş ne zaman gelirse göbüşümde yeri var Bende korkuyorum aslında 1,5 sene hap kullandım şu hapları bırakınca birkaç ay başka yöntemlerle korunma muhabbeti varya doğum anamolisimi ne bebeğin sağlığı hakkında sıkıntı yaşayabilirmişiz Allahım sen koru ama biryandan da düşünüyorum benim iki arkadaşımda hapları kullanırken hamiş kaldı tosun gibi valla bebişler

dök kuzummm dökk içini rahatlarsın boşverrr :13: Bende aynen senin gibiydim çocukmu yok daha neler daha yaşım kaç hem 1,5 senelik evliyim daha diyordum.. ama hayat bu işte... 2 hafta öncesine kadar çocuk istemeyen ben şimdi istiyorum..

canım merhaba daha dün okudum hamilelikte diyetin belli sorunlara yol açtığı yazıyordu.. yazının sonunda da hamilelik planlayanların bu yüzden beslenmelerine dikkat etmeleri gerektiği yazılı idi o yüzden diyet yaparken sağlıklı beslenmekten geri kalma sakın çünkü anladığım kadarı ile hamile kalmadan önce yaptım yaptım diye birşey yok.. bende şu anda kilo vermeye çalıştığım için bi tırstım :44:

Gitmek istediğim bütün doktorların randevu listesi doluymuş.. Daha fazla ertelemek istemiyorum. bir yandan da ona bir şey olur diye de korkuyorum. Ah, ne zor işlermiş bu işler...

Bu arada benim saman nezlem var, çok ileri safhada. Hamile kalınca ilacımı kullanamazmışım, e bütün gün hapşırmaya bu çocuk nasıl dayanacak? Ben dayanamıyorum, o ki mini minnacık bir şey olacak. ( bir çözümü olan var mı? Allah rızası için yazsın...

meleksimam okuduktan sonra ibrahim saraçoğlunun bu konuda bir tavsiyesi varmı diye baktım nete 2 yemek kaşığı üzerlik tohumunu kaynayan 1 litre (çeşme değil damacanadan) suya atıp kaynarken 2 dakika buharını soluyun sonra o suya kulak çöpü batırıp burun deliklerinizi ıslatın demiş. Bu kür gün aşırı yapılacakmış ve 15 günü geçmeyecekmiş. eger tekrarlarsa bir kür daha yapın tedavi eder diyor. Ben bu adamın tavsiyelerine güvenirim.. birde üzerlik tohumunun faydalarına baktım ama hep şöyle yiyin böyle yiyin falan demişler.. o yüzden kıyaslamadım diğer sitelerde gördüklerimde sonuçta sen yemeyeceksin.. Aktarlarda varmış yoksada internette satılıyor zaten.. Bir dene istersen birde kadınlar kulübünde Filixonase diye bir spreyden bahsetmişler geçirdi falan diye ama nolur doktora danışmadan hiç bir şeyi yapma ... yazıyorum ama her bünyeye etkisi ne olur bilemeyiz. Çok geçmiş olsun canım.

ya çok teşekkür ederim canım. Deneyeceğim, inşallah faydasını görürüm. Ben de araştırdım, ama hiçbirine güvenemiyorum. Pek fayda etmiyor, bi de hamilelik olursa daha hassas davranmak lazım. Zaten haftaya doktora gideceğim, o zaman inşallah bir çözüm bulurum.

dr hemen üzülmeyin diyor en az 6 ay diyor denemelisiniz. biz bu ay birde ovulasyon testi deneyecez bakalım umuraım bu ay olur. geçen ay gün aşırı yapmıştık ama kısmet olmadı işte.

kızlar dün gece bizde karar verdik ağustos ayında bebiş yapmaya karar verdik ama hangi doktora hangi hastaneye gidiceğimi bilmiyorum epidural sezeryan istiyorum hemde doktorum iyi olsun istiyorum sizin bildiğiniz iyi bi doktor var mı ben yalovadayım fakat istanbuldaki hastanelerde olabilir

Kızlar midem çok bulanıyor, 3 günde de bulantı olmaz herhalde di mi? üşütmüşümdür

ben de düzgün bir doktor bulamıyorum, kolay değil, çocuğumuzu ve canımızı emanet edeceğiz. Allah yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…