Ilk çocuğunu düşünenler...

ya ne hissediyorsun? Nasıl bir şey hamilelik?

bak canım içimde öyle birşey varki bunun adı korkuymuş eşim öyle dedi hem çok seviniyorsun çok mutlusun ama onu kaybetme korkusuda bi o kadar fazla ... çok garip birşey mesela olduğundan fazla duygusallık herşeye ağlamalar falan birde miğde bulantısı var ama bunlar bile onun varlığını hatırlattığı için çok güzel geliyor:)

ben de hiç hap kullanmadım, senin gibi. umuyorum planladığımız gibi olur. hap kullanmamakla en iyisini yapmışsın. bu hap yüzünden ne kadar çok çeken var. hamile kalıp da çocuğun sevgisi içimize düşünce herhalde korkularımızdan eser kalmaz. çünkü hayali bile beni başka alemlere götürüyor. hiç kendimi böyle kaptıracağımı düşünmemiştim.

bende korkumdan hap kullanmadım 1,5 yıl oldu evleneli ağustos gibi başlıycaz artık
eğer hemen olursa çok yaz ortasına gelmesin doğumum diye hesap yaptımda kendimce

bunları ben daha şimdiden hissediyorum. hamile olunca kimbilir nasıl olacağım. mutluluktan uçarım, ama ona zarar gelmesinden çok endişelenirim. bi de galiba çekilmez olurum. inşallah eşimin nazımı çekecek güç vardır. zaten çok duygusalım. biraz daha anlatsanaaaa, ne hoş oluyor..

bende korkumdan hap kullanmadım 1,5 yıl oldu evleneli ağustos gibi başlıycaz artık
eğer hemen olursa çok yaz ortasına gelmesin doğumum diye hesap yaptımda kendimce

ben de 1,5 yıldır evliyim. sınava çalışıyorum. eğer atanırsam inşallah, doğumum sömestr tatiline gelsin diye ayarlamayı düşünüyorum. bakalım kısmet.

mesela canım hamile kaldığımı öğrendiğimden kahvaltıları eşim hazırlar çünkü sabahları miğde bulantısı çok oluyo sağolsun bir istediğimi iki etmez ... elini karnıma koyup ben bebeğimizi seviyorum demesi falan çok güzel oluyo daha şimdiden böyle ilgileiyo inş hep böyle olur..

allah sizi , bebeğinizi ve ailenizi nazarlardan korusun. Inşallah hep böyle hatta daha daha güzel devam eder canım.

Geçmiş olsun canım, moralini bozma hemen, çevrede duyuyoruz,çok hastalığı olan kişiler bile, sağlıkla bebeklerini dünyaya getiriyor. Yinede doktora git mutlaka ama kafanda çok büyütme bence. Dikkat edersin, alerjik ortamlardan uzak kalırsın. Hiç bir sıkıntı olmaz bence. İnşallah tez zamanda anneliği tadarız. Benimde regl günüme 1 hafta kaldı. Eşim hergün soruyor, bir değişiklik varmı? belirti varmı? gebe bıraktım mı seni diyor

Ben şu anda adetim. Adetten sonra hamile kalmak için yapmam gereken özel bir şey var mı? Her yerde konuşalamıyor bunlar. Merak ettiğim çok şey var.

Adet düzensizliği var bende.. Evlendikten sonra bebek için erken dedik, yaklaşık 6 ay önce bebeğimiz olsun istedik ama 2 ay adet olamadım dr. verdiği hapla adet oldum 3 aydırda doğum kontrol hapı kullanıyorum. Pazar günü hapım bitiyor adetin 3. günü dr. çıkacağım inşallah herşey düzene girmiştir. Umutla bekliyorum...

Allah size de bana da tüm isteyenlere bebek nasip eder inşallah :)

inşallah allah gönlüne göre verir canım. Buradan güzel haberlerini alırız.

canım dikkatli olun gebeliği çok istemek ve gebelikten çok korkmak dış gebeliğe sebep oluyomuş hormonlardan dolayı kese oluşuyormuş ama bebek olmuyormuş akışına bırakın ALLAH korusun ....

Bi de kızlar hamile kalınmadan önce yenmemesi, yapılmaması gereken şeyler var mı? Araştırdım, pek bir şey bulamadım.

canım dikkatli olun gebeliği çok istemek ve gebelikten çok korkmak dış gebeliğe sebep oluyomuş hormonlardan dolayı kese oluşuyormuş ama bebek olmuyormuş akışına bırakın allah korusun ....

ilk defa duydum. Allah korusun! Hayırlısıyla bi atlatsaydık şu dönemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…