- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- 158
- Konu Sahibi meleksimam
o anda ağrısını cekiyorsun daha sonra hicbir şey hissetmiyorsun ben sezeryan olldum bunun başıda zor sonrasıda zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna bencillikten ziyade sorumluluk almaktan korkmak diyelim. Sen istersen aynı yaşamını daha da renklendirerek çocuğunla da yaşayabilirsin, hiç hayal etmedin mi? çocuğu sadece bize engel olarak düşünme. Hayatımıza hayat katacak bir varlık o. Bendeki korkular da senin ilk dediğin gibi, sorumluluk almak. özellikle de dünyanın çirkinliğini gördükçe onu bu dünyadan nasıl korurum diye düşünüyorum. Inşallah allah gönlümüze göre ve hayırlı birer evlat nasip eder hepimize de...
selamlar,ben yeni üyeyim ama çok takip ettim bu formu:) 2 yıllık evliyim,2 yıl hap kullandım,bırakalı bu 3. ayım,2 ay çok düzenli adet gördüm ama bebek olmadı tabi.bu ay yumurtlama zamanına göre hesap yaptık,sat 15 mart,12 gün kaldı anlamama,acaba erken anlayamazmıyım?
Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...
Slm kızlar nasılsiniz ya ben çok heyecanlıyım bu ay ilk denememiz olcak hapi birakali bir ay oldu ama gecen ay korunduk yumurtaliklarim kendini toplasın diye düzenli sekilde adet oldum yarın abdest Alcam çok heyecanlıyım birazda tedirginim çok değişik bı duygu :))
Benimde hapım yeni bitti bir ay ara vermesek sorun olur mu acaba? Tabi ilk aydan olacağı belli değil ama ben bu ay başlayacaktım denemelere :)
gerçekten güzel bir topik oldu bu ..peki kızlar sizlerde de böyle "nasıl alınır bu sorumluluk" vs gibi korkular yokmu.. ben acayip yoruyorum kendimi bu düşüncelerle birde saklamicam bazen çok bencilce düşünüyorum hatta uyuyamicam, gezmek yok tek başına hayat yok en önemlisi elinde sürekli emek vermen gereken bir çocuk..bunları geçtim ya iyi bakamazsam ben nasıl sahip olurum bir çocuğa diye de çok korkuyorum.. Evet eşimi çok seviyorum onun isteği ile düşünmeye başladım artık 4. yılımıza giriyoruz ama bu bencillik ve korkular sadece bende mi var çok merak ediyorum..
Yaa bacılar, onu bunu bırakın da doğurmaktan kimse korkmuyor mu? Bazen doğumu hayal ediyorum.... Allah yardımcımız olsun...
bende bu ay karar verdim denemeye netten araştırmalar yapmaya başladım dün akşam :) hadi hayırlısı artık bakalım ilk haber kimden gelecek ...
canım aynı korkuları bende yaşıyorum, aynı düşünceleri bende geçiriyorum aklımdan ... bide benim kıskançlık tarafım var.. ya eşim beni eskisi kadar sevmezse? diyorum... ama düşünüyorumda bir yandan pamuk gibi birşey ikimize ait ikimize muhtaç eşimin kucağında hayal ediyorum yada pazar sabahı babasıyla uyuyan ufacık bir cimcimee yirimmmmm ben onları yiriiiiimmmmmmm
Canim hapdan sonra direk denerseniz tutmama ihtimali biraz daha fazla bide yumurtaliklar tembellesiyo tabi o yüzden ben bir ay normal korundum ama hemen denerseniDe bı sıkıntısı olacağını düşünmüyorum :)
offf böyle şeyler yazınca insanın içi gidiyoo.. ne güzel yazmışsın.. hayırlısını diliyorum hepimize...
Tamam canım teşekkürler, bende biliyorum hemen olmayacağını da ya olursa diye de düşünüyorum
revindell arkadaşım katılıyorum sana hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmez..
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler veririz
bizde bu ay karar verdikkkkkkk hapları bıraktımmmmmm kullanmicam artıkkk hayat ertelemeye değmez.. zaten çok kısa.. neyin planını yapıyorsakkk
ayy canım bunları düşününce çocuk isteği canlanıyor içimde pamuk gibi bir kızım olsun Allahımm