Ilk çocuğunu düşünenler...

Hmmm belki de o yüzdendir canım yaa. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Her an vücudumuzda değişiklikler olabiliyor. Hadi bakalım adet ol bir an önce de hayırlısıyla işlemler başlasın

Bencede öyle zaten korkulacak bir şey değil genel anesteziyle yapılıyor ama ben çabuk uyanıyorum millet 1 saat kendine gelemiyor.nisan sonu mayıs başı adet olacağım ama film çekildikten sonra hemen başlarsa bilemem bu arada perşembe günü film çekilecek ondan sonra detaylı görüşme var drla.

Son düzenleme:
Slm acemiperi ben iyi olmaya çalışıyorum düşükle sonuçlanan hamilelik yaşadım yeni yeni toparlanıyorum.
Maşaallah oğluna nazarlardan korusun Allah'ım
Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin

Merhaba canım. Herkes teker teker kayboldu, sakinleşti iyice buralar :)
Ay maşallah oğluşun erken davranacak yürüme konusunda, yirim onun dişlerini
Evet cocuklar buyudukce daha fazla zaman ve enerji istiyorlar o yuzden gelemiyorlar sanirim. Sana da hayirli dogumlar

Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin

Evet cocuklar buyudukce daha fazla zaman ve enerji istiyorlar o yuzden gelemiyorlar sanirim. Sana da hayirli dogumlar

Tabi haklılar da. Zaman ayırmaları gereken çok daha önemli nedenleri var :) Sağol canım, hayırlısıyla ben de o günleri görücem inşallah :)

Ben de öyleyim galiba. Kürtaj esnasında uyanmıştım Canım haber bekliyorum o halde görüşmeden sonra

selam hanımlar nasılsınız giremedim çok uzun zamandır. selin tüm vaktimi alıyor yemeğe tuvalete bile koştur koştur yetişiyorum. memlekete geldim 3 gün falan oldu daha iyiyim şimdi yardımcım çok sağolsunlar. kızım 4 buçuk aylık oldu. gülücükler saçıyor artık çok şükür allaha. zaman o kadar hızlı ki nasıl akıp gittiğini akşamın nasıl olduğunu günlerin ayların nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. sizden haberler nasıl asbelove doğum yaptın mı? yeni hamilelik doğum haberleri haberleri var mı? özledim burdaki sohbetlerimizi ama bilgisayarı açmaya bile vakit bulamıyorum :) öpüyorum hepinizi teker teker..

ben hamile kalmadan önce sigara içiyordum hamile oldugumu öğrenince bıraktım hatta iğrenir oldum şimdi 6,5 aylık hamileyım canım çok istiyor gümde 2tane içiyorum ama içim hiç rahat degil bana bu konuda destek ve akıl verecek biri varmı.

hayırlısı böyleymiş demek herşeyde bir hayır vardır inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın.

CNm saglikli bir şekilde aldim kucagima çok skr simdi 18 aylik saglikli bir oğlum var allahisteyen hmerkeze nasip etsin ins

Son düzenleme:
Canımmm geldin miii?

Geldim canım anca şimdi yazabildim yemekti duştu derken bu saati buldu.Rahim filmi değilmiş rahim içi duvarına bakılmış aneztezi almadım sadece ağrı kesici verdi bakarken de çok acımadı sadece basınç hissettim alet çıkana kadar.Rahim temiz hitereskopiye gerek kalmadı.2 tane ilaç verdi mayısta adet olunca gideceğim
Sen neler yaptın?

Son düzenleme:

Hııı sen yanlış anlamışsın demekki. Ayy iyi hadi rahim içi temizmiş çok şükür. Hadi gel mayıs gelll hayırlısıyla gel diyelim o zaman :)

Ben de sağlık ocağına tahlil yaptırdım da kan değerlerim düşük çıktı canım yaa. Güya kan hapı da kullanıyorum

naptın rahim filmi çekindindinmi bi sorun yoktur inşallah

naptın rahim filmi çekindindinmi bi sorun yoktur inşallah

çektirdim canım ama çok acıdı yaaa neyse en azından çok kısa süre sürüyor. sonuç temiz kanallar açık. artık birşey kalmadı yani. bu ayı atlıyoruz. artık gelecek aya olur inşallah. netten ovulasyon sipariş ettim önümüzdeki ay onunla takip edicem.. ama içim çok rahatladı yaa.. en azından bir sorun olmadığını öğrendim. sen ne yapıyon?

Ben yanlış anlamışım rahme sıvı verilecek denince öyle sandım.Allaha şükür temiz çıktı çıkmasaydı olacakmış.Mayısı bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım neden düşük çıktı ki kan hapı kullanmana rağmen.Canım pekmez iç istersen kan yapar derler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…