- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.441
Hmmm belki de o yüzdendir canım yaa. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Her an vücudumuzda değişiklikler olabiliyor. Hadi bakalım adet ol bir an önce de hayırlısıyla işlemler başlasın
Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsinSlm acemiperi ben iyi olmaya çalışıyorum düşükle sonuçlanan hamilelik yaşadım yeni yeni toparlanıyorum.
Maşaallah oğluna nazarlardan korusun Allah'ım
Evet cocuklar buyudukce daha fazla zaman ve enerji istiyorlar o yuzden gelemiyorlar sanirim. Sana da hayirli dogumlarMerhaba canım. Herkes teker teker kayboldu, sakinleşti iyice buralar :)
Ay maşallah oğluşun erken davranacak yürüme konusunda, yirim onun dişlerini
Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin
Evet cocuklar buyudukce daha fazla zaman ve enerji istiyorlar o yuzden gelemiyorlar sanirim. Sana da hayirli dogumlar
Bencede öyle zaten korkulacak bir şey değil genel anesteziyle yapılıyor ama ben çabuk uyanıyorum millet 1 saat kendine gelemiyor.nisan sonu mayıs başı adet olacağım ama film çekildikten sonra hemen başlarsa bilemem bu arada perşembe günü film çekilecek ondan sonra detaylı görüşme var drla.
Teşekkür ederim canım birde öyle yapayım
Hadi inşallah adet oldum diyerek gelirsin buraya tekrar :)
Oldum :sonunda :)
Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. sana en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin
Saol canım inş Allahım tüm isteyenlere versin
Ben de öyleyim galiba. Kürtaj esnasında uyanmıştımCanım haber bekliyorum o halde görüşmeden sonra
bende çocuk istiyorum...bu üçüncü ayımız inşallah bu ay olacak...
meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:
hayırlısı böyleymiş demek herşeyde bir hayır vardır inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın.
Sende bendensin şeker.Ok yarın haberleşiriz gelince yazarım canım
Canımmm geldin miii?
Geldim canım anca şimdi yazabildim yemekti duştu derken bu saati buldu.Rahim filmi değilmiş rahim içi duvarına bakılmış aneztezi almadım sadece ağrı kesici verdi bakarken de çok acımadı sadece basınç hissettim alet çıkana kadar.Rahim temiz hitereskopiye gerek kalmadı.2 tane ilaç verdi mayısta adet olunca gideceğim
Sen neler yaptın?
hayırlısı olsun canım.. bende bu çarşamba rahim filmi çektireceğim anestezisiz bakalım inşallah çok ağrılı olmaz.. o da normal çıkarsa kendi haline bırakıcam artık bende çok sıkıldım çok yoruldum..
naptın rahim filmi çekindindinmi bi sorun yoktur inşallah
Hııı sen yanlış anlamışsın demekki. Ayy iyi hadi rahim içi temizmiş çok şükür. Hadi gel mayıs gelll hayırlısıyla gel diyelim o zaman :)
Ben de sağlık ocağına tahlil yaptırdım da kan değerlerim düşük çıktı canım yaa. Güya kan hapı da kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?