Ilk çocuğunu düşünenler...

Canlarım destekleriniz için çok teşekkürler.Yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum.Alışverişe verdim kendimi ama bebek mağazalarından uzak duruyorum bir süreliğine.İnş sizlerinde dediği gibi ikincisi sağlıklı ve kuvvetli gelecek Allahımın izniyle.

Son düzenleme:

Kuzummmm zorluğunu biliyorum. Ama kendini ne kadar çabuk toparlasan o kadar çabuk kavuşursun miniğine. Alışveriş iyi fikir, gez dolaş valla. Azıcık zarar yap kocana

vallahi süper olur :) benim bat 9 mart. ama hala bir belirti yok sende var mı birşeyler.. belirtiler? bilmiyorum ama sanki bu ay da olmadı gibi

belirti neler oluyor bilmiyorumki hem daha çok yeni benim, kimi insanda belirti olmazmış umut et sen inşallah olur.
bende 2 gündür bir hastayım ki sorma, bademciklerim şişti kulaklarım ağrıyor az duyuyor, belki bişey vardır diye ilaçta kullanmıyorum, ölecem sancıdan

çok geçmiş olsun canım yaaa :) dikkat et kendine... inşallah canım dediğin gibidir... bakalım artık kısmet. sen de dinlen biraz bol bol sıvı al portakal sık iç. çok çok geçmiş olsun:)

çok geçmiş olsun canım yaaa :) dikkat et kendine... inşallah canım dediğin gibidir... bakalım artık kısmet. sen de dinlen biraz bol bol sıvı al portakal sık iç. çok çok geçmiş olsun:)

tşk ederim canım, valla çocuk için her acıya katlanıyoruz, bak ilaç bile almıyorum ki bişey olur diye, Allah yardımcımız olsun

Kuzummmm zorluğunu biliyorum. Ama kendini ne kadar çabuk toparlasan o kadar çabuk kavuşursun miniğine. Alışveriş iyi fikir, gez dolaş valla. Azıcık zarar yap kocana

Evet haklısın zor ama çabuk toparlanmam lazım.Birazcık zarardan bişi çıkmaz nasıl olsa
Bu gün değişiklik olsun diye saçımı kestirdim.

Son düzenleme:
Eveeet canım zarara dünden itibaren başladım

Zararın neresinden dönülse kardır Ayyy havalar da çok sıkıcı bu ara. Aman dikkat et. Yağmurun da ne zaman yağacağı belli olmuyor. Bu sabah günlük güneşlik buralar ama öğleden sonra yağmur varmış

Burada iki gündür güzeldi ama bu gün sabah ezanıyla yağmur başladı ve durmak bilmiyor çok yağmasada ama hava soğuk değil.Bu gün evdeyim

Son düzenleme:
Bizde önümüzdeki ay düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak ama bu ay sinavim var kazanirsam bebek işini erteleyecez hem bebek istiyorum hemde sınavı kazanmak istiyorum ama ikisinin birlikte olmasi imkansiz ufffff

canım noldu biliyonmu, normalden 1 hafta önce adet oldum, çok üzgünüm mutsuzum, ne yapacağımı bilemedim artık. sen n yaptın sen bari yi bişi söyle

canım ben zamanından bir gün önce adet oldum ama iki gün sürdü acaba klomen kist mi yaptı ? senin neden öyle oldu ki acaba? normal adet mi oldun?

canım ben zamanından bir gün önce adet oldum ama iki gün sürdü acaba klomen kist mi yaptı ? senin neden öyle oldu ki acaba? normal adet mi oldun?

neden bilmiyorum iğne tedavisi gördüğüm zaman 1 hafta önce adet oluyorum, doktora sorduk bu ay ara verelim dedi. bir dahaki adet döneminde doktoru değiştirecem tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum bi dr tavsiye ettiler. ama en büyük dileğim bu ay kendiliğinden hamile kalırım, iğne lerin etkisi 2 ay oluyormuş. başka doktora gerek kalmaz inşallah.
sen doktorua gittinmi kisti o görebiliyor ultrasondan ben klomen kullanırken kist yapmış diyodu. daha ne yapmalıyız bilmiyorum, eşim normal benimde bi şekilde yumurtlarım gelişiyor ama neden turmuyor aklım almıyor bşka bi sorunmu var bilmiyorum çok strese giriyorum

canım ben doktora gittim adetimin 4. günü. kist falan yok ama sağda ve solda 2 tane 4mm yumurta gördü. bu ay klomen kullanma bakalım kendiliğinden çatlayacakmı? yarın tekrar gideceğim yumurtalar büyümüş mü diye.. bende anlamadım herşey normal ama olmuyor işte.. bence tamamen psikolojik elimizde değil belki ama kafaya takmamak lazım. ben artık o kadar üzerine düşmüyorum. zaten artık adet dönemi gelmeden bir şey var mı yok mu insan anlıyor. varsa da belli ediyor zaten.. sende canım biraz başka şeylerle uğraş kafanı dağıt gerçekten faydasını göreceksin. ben kursa başladım yoğun oldu ama olsun artık buna odaklanmıyorum yorgunluktan :)))

kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten, bu ay dr beni boş bıraktı kendi haline kal dedi, hayırlısı bakalım akışına bıraktım herşeyi

Canim kusura bakma giremedim bu ara aklımdasiniz ama bi türlü girip halinizi soramadim özledim sizi. Nasılsıniz bu ara bakalım rose siz nasilsiniz merakladayim sınavları verebildin mi? Ben güzel haberler vereyim 40 günlük ayriliktan sonra kızımı getirdik eve şükür onunla ilgileniyorum bu ara öpüyorum sizi Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizlere de yasatsin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…