Ilk çocuğunu düşünenler...

Aman zaten hiç takip etme canım yaa. Takip etti mi illaki kafasına takılmış oluyo insanın. Hayırlısı neyse o olsun. Bakalım dr ne diyecek

Evet canım, ayın 12sinde kızımı aldım kollarıma. Doğum sırasında dualarımda sen de vardın, unutmadım hiç :) Allahım inşallah kısa zamanda kabul eder dualarımı

Tebrik ederim canım Allah analı babalı,sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Duaların için teşekkürler saolasın
İnş Allah'ım tez zamanda bana yaşatır anneliği
Kızının ismi ne?resim isterim mümkünse

Son düzenleme:

Canım neler yaptın, yeni haberler var mı? Kızla ilgilenmekten pek bilgisayarı alamıyorum elime, o yüzden anca yazıyorum. Foto da atarım uygun bi anımda :) Kızımın adı Nehir bu arada :)

Canım neler yaptın, yeni haberler var mı? Kızla ilgilenmekten pek bilgisayarı alamıyorum elime, o yüzden anca yazıyorum. Foto da atarım uygun bi anımda :) Kızımın adı Nehir bu arada :)

Bildiğin gibi değişiklik yok beklemedeyim ara verdirdi dr 2 ay ama ben ne zaman giderim bilmiyorum yeni küre başladım ilaçlarımın dışında.
Kızının ismi pek güzelmiş eminim ki adı gibi de tatlıdır.kızın nerdeyse 1 aylık olacak
Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur

Son düzenleme:
Merhabalar herkese uzun zaman oldu siteye gelmeyeli. Nasılsınız
Biz iyiyiz kızım 14 aylık oldu. 6 aydır çalışıyorum. Sizler neler yapiyorsunuz

Merhabalar herkese uzun zaman oldu siteye gelmeyeli. Nasılsınız
Biz iyiyiz kızım 14 aylık oldu. 6 aydır çalışıyorum. Sizler neler yapiyorsunuz

Maşaallah kızına nazarlardan korusun Allahım
Ben iyiyim diğer arkadaşlarda iyidir umarım haber alamıyorum görüştüklerimden
Burda çoğu doğum yaptı en son asbelove ve rosaleda doğum yaptmıştı onların ki bile büyüdü

kızın mı oldu maşallah çok uzun zzamandır gırmedım hayırlı ugurlu olsun

Merhaba kizlarrr
Nasilsiniz kusura bakmayın yazamadım ne zamandır çok yoğun geçiyor gunlerimiz meleklerim çok yoruyor annelerini
Olesya canimm nasılsın hayat nasıl gidiyor var mı bir gelisme
Rosaleda kızın mi oldu canım hayırlı ugurlu olsun maşallah sizee

Merhaba canım
Ne güzel işte zaman su gibi geçiyordur.
Ben de bir gelişme henüz yok beklemedeyim 6 ay geçti üstünden eltimin bebeğiyle hasretimi gidermeye çalışıyorum
Senin minikler kaç aylık oldular,sağlıkları nasıl?

Çok şükür canım uçup gidiyor aksami nasıl ettiğimi yatağa nasıl yaptığımı bilmiyorum:)
3.de yolda bu arada Rabbim bize bir mucize daha yolladı çok sasirtti bizi minigimiz. 8ayimiz bitti canim cok sukur kocaman oldular Rabbimin izniyle senin miniginde gelecek yakın zamanda dualarimdasin

Kizlar ben de KK yi cok bosladim. Oglum 16 ayi bitirdi. Ben on a kisaca terminator diyorum cunku gectigi her yeri yikip dokuyor. Bu aralar asiri istahsiz siska ama acayip hareketli bir cocuk. Pek de sevimli kerata :)

Ise basladim, simdilik iyi gidiyor Allaha sukur

Ne diyeceğimi bilemiyorum ve ayrıca çok sevindim inş hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.maşaallah epey büyümüşler.bekle tedavi gör 1 sene geçmeden tekrar gerçekten çok mutluyum.
İnş canım ben o günü hasretle bekliyorum ve duaların için teşekkürler.Doktoru da boşladım en son gittiğimden 3 ay geçti gidince kesin fırça yiyeceğim
3üncü kaç aylık oldu ve cindiyeti?fotolarını koysana ikizlerinin

Bizimde ağzımız açık kaldı öğrenince canım:) 5ayımız bitiyor bile canım erkek olacakmış bu da bakalım hayırlısı inşallah bu pc de yok ikizlerin fotoları eşim alsın da koyarım canım
bişeycik olmaz sen kendini nasıl ne zaman rahat hissediyorsan o zaman git en iyisi o bence
İnşallah tez zamanda konar miniğimiz göbişine

Evet kızım oldu. Çirkin bi kızım var. Ben de onun yüzünden pek giremiyorum :)

Olesyacım bi gelişme var mı tatlım? Hep dualarımdasın

Kismet Allah'ın istediğinin önüne geçilmiyor.Desene evde 3 erkek olacak işin zorlaşacak canım
Ben rahatım merak etme bu arada dr gittim kontrole adetimden 10 gün sonra pembesi şeklinde akıntı geldi bende ne oluyor bana menepoza mı giriyorum deyip gideyim dedim drda yumurtalar büyüyor ve fazla dedi ki bende ekranda gördüm korktuğum gibi değilmiş
İnş canım bekliyorum o günü

Anlıyorum canım
Malesef henüz yok dra kontrole gittim sıkıntı yok dedi
Saol canım

Kızımın fotosunu istemiştin. Koca kız oldu, ancak paylaşabiliyorum :) Benim çirkin kızım işte bu canım. Allahım sana da nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 20141117_121534.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızımın fotosunu istemiştin. Koca kız oldu, ancak paylaşabiliyorum :) Benim çirkin kızım işte bu canım. Allahım sana da nasip etsin inşallah

Olsun sorun değil canım.
Maşaallah çoook çirkin kızınşaka bir yana nazar değmesin çoook tatlı
Saol canım inş bana da o duyguyu tatmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…