Ilk çocuğunu düşünenler...

Bilmiyorumki canım yaa. Benim kanım hep sınırdadır zaten. Şimdi hap da içiyorum ama yine tık yok yok. Pekmez içmek de hiç işime gelmiyo ama bakıcaz bi çaresine

o filmden ben de çektirdim doktorum çok iyi ve sabırlıydı o yüzden canım yanmadı ama iyi açık çıkması güzel. benim bu ay adetim 1 hafta gecikti, çok kaptırmıyorum kendimi 1 hafta daha geçsin bi test yaparım umarım pozitif olur dua et benim için, bende sana ederim:))))

Ben de bu ay ilk kez serophene kullandim.18 nisanda kontrolün var yumurta oluşmuş mu diye.doktor 18 ine kadar ilişki dedi gün asidi.peki 18 sinde daha catlamamis olursa sonrasında mi ilişki daha önemli oluyor.bilgi verebilecek olan var mi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorumki canım yaa. Benim kanım hep sınırdadır zaten. Şimdi hap da içiyorum ama yine tık yok yok. Pekmez içmek de hiç işime gelmiyo ama bakıcaz bi çaresine

Haklısın canım sana iç dedim ama benim de işime gelmiyor ama yumoşlar çoğalsın diye keçiboynuzu pekmezi içmeye başladım.

Son düzenleme:

maşallah tunahana...napayım canım koşturma koşturma..hüma 10 aylık oldu emekliyo sıralıyo yapıyo işte kendince bişeyler...iki dişi var teyzesi 74 cm 11 kilo tontiş sıpa ..çok şükür salığı sıhattı yerinde bende onu ole gördükçe çok mutlu oluyorum...
2,5 sene bekledim doktor doktor gezdim ama değer bi gülüşüne herşey değer teyzesi allah hep iyi günlerini göstersin acılarını hiç göstermesin...
burda bebek için uğraşan arkadşalar vazgeçmeyin bi zamanı var ve olcak

doğdu demek ...bizimkiler doğunca uzun süre uğrayamadık buraya ..gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

hadi inşallah canım dualarım seninle :) inşallah Allah umudunu boşa çıkarmaz tez zamanda güzel haberler verirsin... ama bir hafta geçmiş baya olmuş.. ama tabi insan iyice emin olmak istiyor.. belirti falan var mı?

hadi inşallah canım dualarım seninle :) inşallah Allah umudunu boşa çıkarmaz tez zamanda güzel haberler verirsin... ama bir hafta geçmiş baya olmuş.. ama tabi insan iyice emin olmak istiyor.. belirti falan var mı?

yoo ne gibi belirti olması gerekiyor bilmiyorum ama değişik bişeyde yok bende, daha öncede 2 hafta gecikmişti çok umut etmiştim ama olmadı umarım bu sefer olur

3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Çok üzüldüm. Tedavi oldum şimdi 6 haftalık hamileyim hiç bi belirtim yok. Geçen hafta kese göründü ultrasonda . Bide kalp atışını duysam içim çok rahatlıcak. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ay senden haber aldigima cok sevindim. Tombik kizin pek tatliymis masallah tu tu. Gercekten anne olmak cok farkli cok ozel bir sey. Onun bir gulusu dunyaya bedel. Oyle masum oyle saf oyle karsiliksiz ki sevgileri

Arkadaşlar bugün tahmininde çatlama günüm çünkü sağ kasigimda agri hissediyordum akintim da var.fakat ayni zamanda sağ yumurtalık tarafimda pit pit atma oluyor.bunun nedeni ne olabilir.bilen var mi

Ay senden haber aldigima cok sevindim. Tombik kizin pek tatliymis masallah tu tu. Gercekten anne olmak cok farkli cok ozel bir sey. Onun bir gulusu dunyaya bedel. Oyle masum oyle saf oyle karsiliksiz ki sevgileri

saol canım
işte yaşam mücadelesi valla koşturmaya devam..bende şu bi yıl geçsede ankaraya gelsem die bakıyorum valla

yoo ne gibi belirti olması gerekiyor bilmiyorum ama değişik bişeyde yok bende, daha öncede 2 hafta gecikmişti çok umut etmiştim ama olmadı umarım bu sefer olur

bazılarında belirti olmayabiliyor. baş dönmesi kasık ağrısı falan... hadi canım inşallah olur..

Of agrim hala çok midem de bulaniyor kizlar ne yapmaliyim bu sağ klasik agrisi için. Agri kesici alsam birşey olur mu

bazılarında belirti olmayabiliyor. baş dönmesi kasık ağrısı falan... hadi canım inşallah olur..

maalesef canım boş çıktım yeni bi doktora başladık, alanında çok iyiymiş, ben tüp istedim ama dediki rahim yapın ve yumurtaların çok güzel, eşinede tekrar bi tahlil yapalım sonuca göre bana 3 ay müsaade et, çünkü bu durumda senin çocuğun olur, e son çare tüp yapalım dedi kabul ettim. farklı bi tedavi deneyecekmiş. klomenle başladı ve adetin 4.günü günde 4 tane içeceksin dedi, ilgincime gitti ama çaresiz doktora güvenmek zorundayız, ayrıca çok başarılı bi doktor. hayırlısı inşallah 3 ay daha deneyelim dimi. eee sen napıyosun ne durumdasın canım

Cok zaman oldu yaa girmemisim hic neler oldu bitti bebekler geldi mi saglikla herkes her sey yolundadir insallah..
Oglum 4aylik oldu bile o kadar guzel ki anne olmak Allah isteyen herkese versin.
Kizlar iyisiniz insallah
Gamzecim guzel kizin nasil?
Hepinizi cok cok opuyorum ...

Bizde eylül ayindan sonra düsünüyoruz, öncesinde iznimiz var. Bi güzel tatil yapip, kafa dagitip
hamile kalmayi düsünüyorum. ALLAH nasip ederse tabi

Bu ay inşallah hepimizin yüzü güler bende bekliyorum bu ay olur inşallah diye bu üçüncü ayimiz ne kadar zormus Allahim yillarca bu hasreti cekenlere sabir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…