- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.481
Asbelove ikizlerin nasıl haber vermiyorsun ama inş iyidirler.
Rosa hiç sesin çıkmıyor doğuma ne kadar kaldı umarım herşey yolundadır
Beni sorarsanız tedavim başladı iğneyle pztesi kontrolum var.
Canım ya, bazen giriyorum foruma ama konuyu bulamayınca yazamıyorum. Bir de çok koşturmacam var bu ara. Bebek hazırlıkları son hız devam ediyor. Mevlüt şekerlerini hastane çikolatalarını falan da kendim hazırlıyorum. O yüzden de pek vaktim olmuyor açıkçası. Baksana mayıs ayına da girdik ve kısmetse haziranda doğum yapacağım. Heyecan basmaya başladı...
Hadi hayırlısı olsun, sen de tedaviye başlamışsın. Allahım bu kez kısa sürede güldürsün inşallah yüzünü. Benim de haftaya pazartesi kontrolüm var. Kontrol sonrası yaz muhakkak
Ooo epey hamaratsın ne güzel kendin yapıyorsun elletine sağlık ne güzel oluyorlardır kendin yapınca vakit olmaz zaten pek kimse yok zamanın da az kalmış 1 aycık çabucak geçer Allah'ım tez vakitte sağlıkla kavuştursun miniğini.
Saol canım inş.kontrolden sonra yazarım.
Napayım canım yaa, hem bana vakit geçiyor hem de kızım için bir şeyler yapmak istiyorum. Gelecek insan da çok olacağı için o kadar şeyi yaptırmak da pahalıya geliyor. En iyisi ben kendim yapayım dedim :) AMin canım hayırlısıyla kavuşurum inşallah
Sen gittin mi bakayım kontrolüne? Ne dedi dr?
Çok güzel düşünmüşsün hem vakit geçer hem de kızın büyüdüğünde ben yaptım diye anlatırsın.
Dr gittim kontrolüm ve tahlillerim yapıldı değerler güzel olunca tedaviye başladık iğnelere devam göbüş delik deşik olacak.12sinde kontrol var
maalesef canım boş çıktım yeni bi doktora başladık, alanında çok iyiymiş, ben tüp istedim ama dediki rahim yapın ve yumurtaların çok güzel, eşinede tekrar bi tahlil yapalım sonuca göre bana 3 ay müsaade et, çünkü bu durumda senin çocuğun olur, e son çare tüp yapalım dedi kabul ettim. farklı bi tedavi deneyecekmiş. klomenle başladı ve adetin 4.günü günde 4 tane içeceksin dedi, ilgincime gitti ama çaresiz doktora güvenmek zorundayız, ayrıca çok başarılı bi doktor. hayırlısı inşallah 3 ay daha deneyelim dimi. eee sen napıyosun ne durumdasın canım
Ohhh çok sevindim. Olsun tatlım, miniş için değer. Hadi bakalım dualarımızı eksik etmiyoruz şimdi... Hep iyi haberlerle geliyorsun tamam mı?
ne yapayım canım bende rahim filmi çektim. artık bu ay kadın doğuma gitmedim. kendim ovulasyonla takip ediyorum. bu ay yumurtladım günleri değerlendirdik. bakalım daha 16. günüm inşallah olur..:)
Ohhh çok sevindim. Olsun tatlım, miniş için değer. Hadi bakalım dualarımızı eksik etmiyoruz şimdi... Hep iyi haberlerle geliyorsun tamam mı?
Pazartesi dr gittim bu gün opu oldum 5 yumoş var yarın durumları hakkında bilgi verilecek ve transfer günü belli olacak Allah'ım inş izin verir ve her şey yolunda gider.
Sizler nasılsınız?
Şu mübarek günlerde Allah yüzünü güldürsün tatlım.
Biz de kontrolümüze gittik p.tesi. Miniğimin hala ters durması haricinde bir sıkıntı yok. Eğer ayın 26sındaki kontrolde de dönmemiş olursa sezaryen için gün verilecek. İnşallah döner miniğim
İnş canım Allah'ım yüzümü güldürürür.
Canım drum 2 kez aradı ilkinde yumoşun durumunu söyledi iyi dedi bölünmesi güzel giderse akşamüstü arayıp yarın transfer yapabilirim dedi ve akşamüstü aradı yarın transfer var
Miniğinin iyi olmasına sevindim.inş kontrol gününe kadar döner ve sezeryana gerek kalmaz
Oooo maşallah güzel haberler var yaşasın :) Transferden sonra çok düşünmek yok tamam mı? Hatta mümkünse oyalanacak bir şeyler bul, kafanı dağıt. Başka şeylerle meşgul et kafanı
Canım az önce eve geldim güzel geçti drumla güle konuşa transferi yaptık.30unda tahliler var.çok fazla kural yok 3 gün dikkat et yorulunca dinlen dedi.
Kafama takmak yok rahat olacağım.
Sen de artık yorma kendini görüşürüz kib
Asbeden de ses seda yok minikleri nasıl acaba inş herşey yolunda gjdiyirdur.
Süpersin, işte bu yaa. Kafan hep öyle olsun işte canımcım
Asbe ikizlerle koşturmaktan hiç vakit ayıramıyor sanırım. Keşke telefonunu alsaymışız. Bi mesajla olsun halini hatrını sorardık
Şu mübarek günlerde Allah yüzünü güldürsün tatlım.
Biz de kontrolümüze gittik p.tesi. Miniğimin hala ters durması haricinde bir sıkıntı yok. Eğer ayın 26sındaki kontrolde de dönmemiş olursa sezaryen için gün verilecek. İnşallah döner miniğim
Canım nbr dünkü kontrol nasıl geçti?minik dönmüş mü?
Ben de gün sayıyorum son 3 gün Allh'ım inş kapısından geri çevirmez
Dün gidemedim tatlım, doktor ani bi doğuma girmiş. Bugün gittim ama dönmemiş sıpam. Dimdik duruyo orda, yer çekimine meydan okuyoDr belki döner dedi, haftaya yine gidicez. Bilmiyorum haftaya bi karar alır mı...
Ayyy hadi güzel haberler inşallah canım yaa. Cuma gideceksin yani di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?