Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım bizde seni özledik ama kendi derdimden siteye giremedim aklimdaydın.kızına kavuşmana çok sevindim inş oğlunuda kısa zamanda evine getireceksin bu arada oğlun nasıl ameliyat diyordun oldu mu?
Beni sorarsan tam toparlanmıştım ki genetik sonucuyla yıkıldım ama yine de buna şükür diyorum Allahım izin vermedi ssvgili kuluymuşum diyorum(genetik sonucu bebekte kromozom bozukluğu çıktı ve cinseyeti erkekmiş)

Son düzenleme:

Canımmmm çok sevindim, kavuşmuşsun yavruna. Allahım sağlık sıhhat versin minişlerine

Ben kaydımı dondurmak zorunda kaldım canım, tam ocak sınavından 1 gün önce kanamam oldu çünkü. Eşim de 'Çok stres yapıyorsun, bu sene sana sınav mınav yok' dedi, yollamadı. Zaten haziran sınavına da girmem mümkün olmayacaktı. Doğum denk gelecek çünkü muhtemelen. Napalım, seneye devam ederim artık

Merhabalar,inanır mısınız yıllardır takip ediyorum bu siteyi ama ancak üye oldum.. İnsan darda kalmayagörsün bir destek arıyor biz de ilk bebeğimizin olması için uğraşıyoruz 9 aydır ama malesef olmuyor. Doktor herşey yolunda 6 ay daha deneyin olmazsa tetkiklere başlarız diyor. Vakit kaybediyormuşuz gibi geliyor bana da.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah

naptın canım nası gidiyor

naptın canım nası gidiyor

merhaba canım benim iki yumurtaya rağmen geçen ay olmadı. bu ay klomensiz iğnesiz bir yumurtam oluştu ve çatladı. bugün adetimin 22. günü 5 gün var hcg ye baktırdım ama 0.1 çıktı. bu ayda olmadı galiba... sen ne durumdasın?

bu ay beni boş bıraktı, adet olunca başka doktora gitcem olmazsa tüp düşünüyorum sıkıldım artık

Kızlar nerdesiniz?nasılsınız?merak ediyorum sizi

Ben burdayım kuzuuu, bu ara hep gezmelerde ve misafir ağırlamalardayım. E bir de hazırlıklar var işte... Gitgide ağırlaşıp yorulacağım yerde daha çok hareket eder oldum sanki

Sen nasılsın canımmm, neler yapıyorsun?

bu ay beni boş bıraktı, adet olunca başka doktora gitcem olmazsa tüp düşünüyorum sıkıldım artık

hayırlısı olsun canım.. bende bu çarşamba rahim filmi çektireceğim anestezisiz bakalım inşallah çok ağrılı olmaz.. o da normal çıkarsa kendi haline bırakıcam artık bende çok sıkıldım çok yoruldum..

İyi sayılırım işte dr gittim adetimin 2nci günü tekrar rahim filmi çekilcekmiş rahim duvarı kalınlığına bakılcakmış adetim bitince ona kafam bozuldu benim rahim filmim var üstelik hamile kalmışım tüpler 1 ayda tıkanır mı anlamadım
Ooooh gez canım keyfine bak.Güzel hazırlıklar bunlar zevkli anlar,minik minik kiyafetler...
Hareketli olman iyi ama çok yorma kendini.

Son düzenleme:
canlar eskiler yeniler nasilsiniz neler var hayatinizda. Casper deryaf felsefem boswer humademir eceli adini sayamadiklarim nerdesiniz kizlar

Oglum 10 ayi bitirdi bugun.Bicir bicir yaramaz bol ciglikli kalin sesli bir afacan. 9 ayda emeklemeye basladi simdi de siraliyor. Kanepeler sehpalar en sevdigi oyun alani. 4 tane cikmis bir tane cikacak disimiz var. Onunla hayt dolu dolu gunler cok hizli

Bazen hastaya işkence mi ediyorlar anlamıyorumki. Gerçekten neden tekrar istemiş onu anlamadım. Vardır bi bildiği diyip geçelim napıcaz

Slm acemiperi ben iyi olmaya çalışıyorum düşükle sonuçlanan hamilelik yaşadım yeni yeni toparlanıyorum.
Maşaallah oğluna nazarlardan korusun Allah'ım

Son düzenleme:
Bazen hastaya işkence mi ediyorlar anlamıyorumki. Gerçekten neden tekrar istemiş onu anlamadım. Vardır bi bildiği diyip geçelim napıcaz

Walla bilmiyorum ama bir bildiği vardır diyorum gerçi benim rahim filmim çekileli 1 seneyi geçti bildiğim kadarıyla 1 sene geçerliymiş film

Son düzenleme:
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum 8aylık evliyim hiç aksamayan adetim 7gün geçti üç dört gundur hastahanedeyim doktorlar gebelikten süphelendi idrarda cıkmadı negatif biz zaten bebek dusunmuyorduk henuz , kan hcg baktılar 0,0 cıktı acılden kasık agrısıyla gittigimde ,bugun kadın dogum uzmanına gorundum ücüncü idrar ve kan tahlilimi verdim idrar yollarımda enfeksiyon falanda yok gayet iyi sonuç dediler bide ultrasonda muayene ettiler rahmimin içide temizmiş kist kitle vs hiçbişey yok,sizce neden gecikmiş olabilir hamilelik olasılıgı varmı bazı bayanda gorunmuyormuş erkense gebelik gec dollenme varsa alttan muayeneyle belli oluyormuş böyle bişey gercekten varmı???

Walla bilmiyorum ama bir bildiği vardır diyorum gerçi benim rahim filmim çekileli 1 seneyi geçti bildiğim kadarıyla 1 sene geçerliymiş film

Hmmm belki de o yüzdendir canım yaa. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Her an vücudumuzda değişiklikler olabiliyor. Hadi bakalım adet ol bir an önce de hayırlısıyla işlemler başlasın

Merhaba canım. Herkes teker teker kayboldu, sakinleşti iyice buralar :)
Ay maşallah oğluşun erken davranacak yürüme konusunda, yirim onun dişlerini

Canım sıkıntı stres yaşadıysan o yüzden de gecikme olabilir. Korunduysanız gebe kalma şansın olmaz zaten. Eğer korunmadıysanız da, geç döllenme de olsa 7 gün gecikme kanda muhakkak çıkardı. Alttan muayene kesin sonuç vermez zaten, kesin sonucu kan tahlili verir. Neden adet olmuyorum stresini bırakıp tahlil sonuçlarınla birlikte başka bir doktora daha görün bence

Teşekkür ederim canım birde öyle yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…