- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.421
Canim kusura bakma giremedim bu ara aklımdasiniz ama bi türlü girip halinizi soramadim özledim sizi. Nasılsıniz bu ara bakalım rose siz nasilsiniz merakladayim sınavları verebildin mi? Ben güzel haberler vereyim 40 günlük ayriliktan sonra kızımı getirdik eve şükür onunla ilgileniyorum bu ara öpüyorum sizi Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizlere de yasatsin aminnnn
Canim kusura bakma giremedim bu ara aklımdasiniz ama bi türlü girip halinizi soramadim özledim sizi. Nasılsıniz bu ara bakalım rose siz nasilsiniz merakladayim sınavları verebildin mi? Ben güzel haberler vereyim 40 günlük ayriliktan sonra kızımı getirdik eve şükür onunla ilgileniyorum bu ara öpüyorum sizi Rabbim bu duyguyu tez zamanda sizlere de yasatsin aminnnn
canım ben doktora gittim adetimin 4. günü. kist falan yok ama sağda ve solda 2 tane 4mm yumurta gördü. bu ay klomen kullanma bakalım kendiliğinden çatlayacakmı? yarın tekrar gideceğim yumurtalar büyümüş mü diye.. bende anlamadım herşey normal ama olmuyor işte.. bence tamamen psikolojik elimizde değil belki ama kafaya takmamak lazım. ben artık o kadar üzerine düşmüyorum. zaten artık adet dönemi gelmeden bir şey var mı yok mu insan anlıyor. varsa da belli ediyor zaten.. sende canım biraz başka şeylerle uğraş kafanı dağıt gerçekten faydasını göreceksin. ben kursa başladım yoğun oldu ama olsun artık buna odaklanmıyorum yorgunluktan :)))
naptın canım nası gidiyor
merhaba canım benim iki yumurtaya rağmen geçen ay olmadı. bu ay klomensiz iğnesiz bir yumurtam oluştu ve çatladı. bugün adetimin 22. günü 5 gün var hcg ye baktırdım ama 0.1 çıktı. bu ayda olmadı galiba... sen ne durumdasın?
Kızlar nerdesiniz?nasılsınız?merak ediyorum sizi
bu ay beni boş bıraktı, adet olunca başka doktora gitcem olmazsa tüp düşünüyorum sıkıldım artık
Ben burdayım kuzuuu, bu ara hep gezmelerde ve misafir ağırlamalardayım. E bir de hazırlıklar var işte... Gitgide ağırlaşıp yorulacağım yerde daha çok hareket eder oldum sanki
Sen nasılsın canımmm, neler yapıyorsun?
İyi sayılırım işte dr gittim adetimin 2nci günü tekrar rahim filmi çekilcekmiş rahim duvarı kalınlığına bakılcakmış adetim bitince ona kafam bozuldu benim rahim filmim var üstelik hamile kalmışım tüpler 1 ayda tıkanır mı anlamadım
Ooooh gez canım keyfine bak.Güzel hazırlıklar bunlar zevkli anlar,minik minik kiyafetler...
Hareketli olman iyi ama çok yorma kendini.
canlar eskiler yeniler nasilsiniz neler var hayatinizda. Casper deryaf felsefem boswer humademir eceli adini sayamadiklarim nerdesiniz kizlar
Oglum 10 ayi bitirdi bugun.Bicir bicir yaramaz bol ciglikli kalin sesli bir afacan. 9 ayda emeklemeye basladi simdi de siraliyor. Kanepeler sehpalar en sevdigi oyun alani. 4 tane cikmis bir tane cikacak disimiz var. Onunla hayt dolu dolu gunler cok hizli
Bazen hastaya işkence mi ediyorlar anlamıyorumki. Gerçekten neden tekrar istemiş onu anlamadım. Vardır bi bildiği diyip geçelim napıcaz
Walla bilmiyorum ama bir bildiği vardır diyorum gerçi benim rahim filmim çekileli 1 seneyi geçti bildiğim kadarıyla 1 sene geçerliymiş film
canlar eskiler yeniler nasilsiniz neler var hayatinizda. Casper deryaf felsefem boswer humademir eceli adini sayamadiklarim nerdesiniz kizlar
Oglum 10 ayi bitirdi bugun.Bicir bicir yaramaz bol ciglikli kalin sesli bir afacan. 9 ayda emeklemeye basladi simdi de siraliyor. Kanepeler sehpalar en sevdigi oyun alani. 4 tane cikmis bir tane cikacak disimiz var. Onunla hayt dolu dolu gunler cok hizli
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum 8aylık evliyim hiç aksamayan adetim 7gün geçti üç dört gundur hastahanedeyim doktorlar gebelikten süphelendi idrarda cıkmadı negatif biz zaten bebek dusunmuyorduk henuz , kan hcg baktılar 0,0 cıktı acılden kasık agrısıyla gittigimde ,bugun kadın dogum uzmanına gorundum ücüncü idrar ve kan tahlilimi verdim idrar yollarımda enfeksiyon falanda yok gayet iyi sonuç dediler bide ultrasonda muayene ettiler rahmimin içide temizmiş kist kitle vs hiçbişey yok,sizce neden gecikmiş olabilir hamilelik olasılıgı varmı bazı bayanda gorunmuyormuş erkense gebelik gec dollenme varsa alttan muayeneyle belli oluyormuş böyle bişey gercekten varmı???
Teşekkür ederim canım birde öyle yapayımCanım sıkıntı stres yaşadıysan o yüzden de gecikme olabilir. Korunduysanız gebe kalma şansın olmaz zaten. Eğer korunmadıysanız da, geç döllenme de olsa 7 gün gecikme kanda muhakkak çıkardı. Alttan muayene kesin sonuç vermez zaten, kesin sonucu kan tahlili verir. Neden adet olmuyorum stresini bırakıp tahlil sonuçlarınla birlikte başka bir doktora daha görün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?