İlk cinsel ilişki

Erkekte içeri boşalırken sorun olabiliyor mesela sonrasında. Ayrıca sperm olabiliyor sıvıda da boşalmadan da. Prezervatifi ereksiyon ile takın diye bir yazı paylaştım yukarda.
Ha sen korunmak için diyorsun. Yahu zaten geri çekilme yöntemi en ilkel olan korunma yoludur bunu bilmeyen yok kalmadı yani inşallah . Ha ben korunayım şuan düşünmüyorum ama olursa da birşey olmaz diyen çiftlere de zararı yok. Prezervatif tercih etmeyen ama çocuğu da asla düşünmeyenler için de büyük risk

Valla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım
Sende sorun yok konu sahibi evli degil ve gebelik olusursa geri cekilme yontemi sorun olur diye kondom konusunda uyariyoruz canim

Evet siz izlemez misiniz tavsiye ederim bir şeyleri geliştiriyor mutlaka

Ha sadece dar olduğu için olmaz doğru, haklısınız AZICIK tahmininizle
Kız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyak benim için bir çizgifilm fazla izle

Kız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyak benim için bir çizgifilm fazla izle
Ban sebepleri falan baya tecrubelisiniz bakiyorumda ve ilave olarak mesajlari duzenlemeyin ki savundugunuz seyleri net görelim geri vitesi sevmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…