- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Ha sen korunmak için diyorsun. Yahu zaten geri çekilme yöntemi en ilkel olan korunma yoludur bunu bilmeyen yok kalmadı yani inşallahErkekte içeri boşalırken sorun olabiliyor mesela sonrasında. Ayrıca sperm olabiliyor sıvıda da boşalmadan da. Prezervatifi ereksiyon ile takın diye bir yazı paylaştım yukarda.
Ders 1 kondom son anda takılır.Şimdi seninle el ele tutusup türkçe dersi almaya gidiyoruz ayse ablamizdan
Sende sorun yok konu sahibi evli degil ve gebelik olusursa geri cekilme yontemi sorun olur diye kondom konusunda uyariyoruz canimValla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım
Konu sahibi kızlar ne derse o. Dinle onlarıSende sorun yok konu sahibi evli degil ve gebelik olusursa geri cekilme yontemi sorun olur diye kondom konusunda uyariyoruz canim
Son anda takılırken adama yardım edilsin bari yazıktır ma günahtır loDers 1 kondom son anda takılır.
Hangi kızlar?Konu sahibi kızlar ne derse o. Dinle onları
Regen ve Merve yani komdomlu korunmayı savunan arkadaşlarHangi kızlar?
Kiz son anda takicam derken tadi tuzu kacar onun hahahahaSon anda takılırken adama yardım edilsin bari yazıktır ma günahtır lo
Ders 3 vajina ve mağara nedir nerelerde olur?Ders 2 uzaktan darlık anlama
İşte sadece çarşafa ne bulaşmasın diye kap niyetineKiz son anda takicam derken tadi tuzu kacar onun hahahaha
Uzuldum adamcagizlaraİşte sadece çarşafa ne bulaşmasın diye kap niyetine
Kız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyakEvet siz izlemez misiniz tavsiye ederim bir şeyleri geliştiriyor mutlaka
Ha sadece dar olduğu için olmaz doğru, haklısınız AZICIK tahmininizle
Çizgi film ayrı yazılırKız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyakbenim için bir çizgifilm fazla izle
Son dk takılmasının başka bir nedeni olamaz herhalde diye düşündüm yoksa son dk al buna yap sonra düşüncesini algılayamadımUzuldum adamcagizlara
Söner gider gerek kalmaz benceSon dk takılmasının başka bir nedeni olamaz herhalde diye düşündüm yoksa son dk al buna yap sonra düşüncesini algılayamadımadam saniyelerle yarışırken
HahahahahahSöner gider gerek kalmaz bence
Türkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorumŞimdi seninle el ele tutusup türkçe dersi almaya gidiyoruz ayse ablamizdan
Ban sebepleri falan baya tecrubelisiniz bakiyorumdaKız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyakbenim için bir çizgifilm fazla izle