İlk cinsel ilişki

En azından ilk girerken prezervatif olmasın, biraz alışınca mesala 10-15 dk sonra yada erkeğin orgazma yaklaştığı zaman taksın. Yada dışarı boşalsın.
Daha ilk deneme prezervatifle olmuyorrr .
Hastalık vs gibi durumlarda mesela.
Bir de geri çekilme korunma değildir.
İlk cinsel deneyimini yaşayan birini verdiğin tavsiyeler doğru gelmedi bana.
Dünyanın her yerinde basbas bağırıyorlar kondom kullanın diye.

Önce sağlık

Seninki bu diye düşündüm. Yoksa bizim sağlam çözümlerimiz oldu şimdiye dek.
Yok yanlış düşünmüşsün korunmak için duaya hiç ihtiyacım olmadı bu aklıma dahi gelmedi, hoş korunmasamda zaten bişey olmadı o başka mevzu yıllardır boşuna korunmuşuz.

Siz sağlam sağlam korunun

Anladım fakat ilk firme

Boşalmaya yakın kondomu kullanabilirsiniz, yada dışarıya boşalma olabilir, anlatmak istediğim ilk girme durumunda kondom kullanmamanız. Yani böyle de korunmuş olacaksınız.
Onlarca cinsel yolla bulaşan hastalık var. Tek eşli devam etmeyeceklerse kondomsuz ilişki hayatlarını karartabilir. Ki bu şekilde de olabilir. Ama bebek düşünülmüyorsa gerekli testler yapılmadıysa kondom hayati önem taşır. Yapamıyorlarsa başka çözüm bulurlar kayganlaştırıcı miktarını arttırırlar. Gebelik ihtimaline değinmiyorum bile.
Hakikaten üzülüyorum ben sana. İnanılmaz korkunç şeyler söylüyorsun insanlara.

Ne korunması tüp bebek yaptırıcam ben Zamanında boşuna bu sektöre para harcamışım.

E ozaman yazdığımı lütfen iyi okuyun
Eğer sağlık sorununuz yoksa, ikinizde sağlığınızdan eminseniz.... diye belirttim ilk mesajımda, ne okuduğunuzu anlamıyorsanız 2. Defa okuyun ayıp değil. İyi geceler

Benmi korkunç şeyler söylüyorum?? Allah'tandır belirtmişim mesajımda sağlık sorununuz yoksa diye. Bi ne okuduğunu bak istersen.hakikaten ben sana üzüldüm, ne okuduğunu idrak etmek ne demek bilirmisin?

İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
C Calcifer merve zahmet etmeyin alın işte yazdığım mesaj. Ama özüre gerek yok...
Sırf tartışmak için tartışmayın arkadaşlar.
İyi geceler size.

Biz doğrusunu tavsiye edelim de gerisi onlara kalmış. İyi geceler

Benmi korkunç şeyler söylüyorum?? Allah'tandır belirtmişim mesajımda sağlık sorununuz yoksa diye. Bi ne okuduğunu bak istersen.hakikaten ben sana üzüldüm, ne okuduğunu idrak etmek ne demek bilirmisin?
Kendilerinden eminse gebelik olmuyo mu peki o kısmı da açıklar mısın? Hiç prezervatif kullanım talimatlarını da mı okumadın?

Kendilerinden eminse gebelik olmuyo mu peki o kısmı da açıklar mısın? Hiç prezervatif kullanım talimatlarını da mı okumadın?
1.si Kendilerinden eminse Yani en azından hastalık söz konusu ortadan kalkıyor,2.si ilk girerken prezervatifsiz ilişki gerçekleşir sonra boşamaya yakın takılıır, 3.sü cidden bunu hiç mi duymadınız ?

1.si Kendilerinden eminse Yani en azından hastalık söz konusu ortadan kalkıyor,2.si ilk girerken prezervatifsiz ilişki gerçekleşir sonra boşamaya yakın takılıır, 3.sü cidden bunu hiç mi duymadınız ?
Bilmiyorum algılayabilecek misin ama kısa bir alıntılama yaptım senin için.
  • Kondom yanlızca "tehlikeli" günlerde uygulandığında koruyuculuk oranı düşer. Bu yüzden kadın adet döngüsünün hangi döneminde bulunursa bulunsun mutlaka her ilişkide kullanılmalıdır.
  • En sık yapılan hatalı uygulamalardan biri de cinsel ilişkiye kondomsuz başlanması ve hemen orgazm öncesi dönemde takılmasıdır. Bu durum istenmeyen gebeliklerin oluşmasına neden olabilir. Zira ejakulasyon olmasa bile erkekte uyarılma döneminde salgılanan sıvılarda az miktarda da olsa sperm hücreleri bulunmaktadır.
  • Cinsel ilişkiye geçmeden hemen önce erkek cinsel organına uygun bir şekilde takılmalıdır. Her kondom tek kullanımlıktır.

Ben daha önce duymuştum da ciddiye almamıştım.Kondom bile %100 koruma garantisi vermedigi halde, ilişkinin ortasında takmak ne büyük cesaret

Bu mereti birtek ben kullanamadım galiba

Konu sahibinin konusu ne biliyormusunuz? İlk defa ilişkiye girmeye çalışan bir çift ve kondomla denemişler. Ve yapamamışlar.. ve vajinamus gibi bi durum da söz konusu değilmiş. Ve ben buna açıklık getirdim ten tene deymeyince bakire olan birinin ilk prrzervatifle girmenin çok zor olacağını yazdım. Ha bi dip not bırakmam gerekirse ; partneriniz cinsel ilişkiye başladığı anda boşalma gibi bi durumu varsa bu yöntemi denemeyiniz mi demem lazımdı. Onu da yazma gereği duymamışım , şimdi oldu mu

Bana geri çekiliyoz deme düşüp bayılmıyım.
Geri çekiliyoruz yok kz. Kullandm cildim kabul etmedi.. yara yaptı doktor doğum kontrol hapı verdi . doğum kontrol hapının yannda kondom kullanamadığım için geri çekilmeyi de ekstradan yapıyoruz nolur nolmaz diye (ilacı saniyesinden saniyesine içiom)

Afferin sana akıllı kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…