İlk cinsel ilişki

merve bana gelen mesaja bak yemin ederim üyeyi tanımıyorum, ama insanlar neden seni sevmiyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2687511
Sana çok teşekkür ederim ayşe. En azından dürüstsün. Bu saçma üye de her kimse adı asla dikkatimi çekmedi. Küfretmemek için kendini zor tutuyomuş. Yuh artık. Gelsin etsin istiyosa. Umrumda mı? Değil.

İsterse Mune hanım banlayabilir hiç problem yok. Evet dediklerimin arkasındayım çok çok fazla konuda gördüm kırıcı yorumlarını sen bunca insan içinde alalen ayşe hanımda aşağılayan yorumlar yapıyorsun akıcı şekilde saçmalama videosunda ki gibi... Bir çok yerde yaptığının yanlış olduğunu yazacak olup vazgeçtim muhatap olmak istemedim. Tavra bak gel canım gel.. Ne yazık ya sanki sokak dövüşüne çağırıyor. Bir keresinde de sen yazmıştın doğruları söylediğim için buranın kötüsü benim diye. Sen de bizler gibi bebek bekleyen hanımlardansın karşındakilere acımasız yorumlar yapıyorsun zaten herkes medet umarak yazıyor marifet doğruyu acıtmadan söylemekte. Eminim yazım yanlışlarım vardır siz düzeltin artık

Madem rahatsiz olduğunuz seyler var neden açıkça konusmadan baskasi üzerinden tatmin ediyorsunuz Kendinizi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…