İlk cinsel ilişki

Bence sevgili oldukları için o riske girmesinler.Gerçi öyle uzun yıllar korunanlar varmış ama ben yine de doğru bulmuyorum.Biliyorsunuz çok nadir de olsa hamile kalan insanlar oluyor o şekilde.
Evet çok nadirde olsa o şekilde hamile kalınabilir, özellikle ilk ilişki ardına örneğin 1 saat sonra kondomsuz 2. Cinsel ilişkiler çok daha riskli çünkü spermler hala penisin ağzında kalabiliyor ve zevk suyuyla beraber o spermler vajinaya girebiliyor. Hamile kalmaktan korkan kadınlar için; 1 günde yaşanan 2. İlişki kondomsuz kesinlikle mantıksız.
Ngseitch hanım, zaten konu kondomlumu kondomsuzmu ilişki yada hamile kalırmıyım kalmazmıyım değil:KK20: Konu şu ki, konu sahibesi ilk cinsel ilişkiye girmeye çalışmış ve bunu kondomlu denemiş fakat ilişki gerçekleşememiş, ve kondomun ne kadar kaygan yapısı olursa olsun,daha önce ilişki yaşamadığı için vajinası dar olduğu için, vajinadan salınan salgılar(kayganlık) ilk cinsel ilişkide kondomla yapmaya çalışınca can yakar, yada konu sahibesi gibi ilişki gerçekleşemez. Bu sebepten ötürü, eğer partnerinin ve kendi sağlığından eminsen ilk 10 saniye kondomsuz ilişki yaşaması gerektiğini yazdım. Ten tene değince kadındaki zevk suyuyla birlikte ilişki kolay gerçekleşeceği gibi bi gerçek apaçık dururken, 10 saniye kondomsuz bir şekilde kolay ağrısız ve ilişki gerçekleşebileceğini anlattım.
Kısaca ilişkinin gerçekleşmemesinin sebebi kondom kullanmalarıydı (çünkü kadın vajinamus değildi)Buna açıklık getirmiştim:KK52:
Uzun oldu ama aydınlatabildiysem ne mutlu bana :cool:

Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye :KK43:
Olmuyorsa vardır bir sinyal bence biraz daha düşünün sonradan çok üzülmeyin size tavsiyem

Yoo doğu yörelerinde öyleymiş adı baktım da netten
yok ben eskişehirliyim. ama şöyle bir yazı okumuştum. şaşırdığım için aklımda kalmış. bu arada yanlış anlamayınca da eşiniz biliyordur büyük ihtimalle. genelde erkekler biliyor.

NgEDru.jpg
Nvj3jv.jpg

MMGHaK.jpg

#MeşhurGümüşhaneHalkaTatlısı diye twitter da TT olmuş siz yapmadınız değil mi :KK70: manidar

Ga0d21.png
DXWGsX.png

Eskişehir'de de ballı ballı deniyor .ne kadar da masumuz.

bu da ekşisözlükte bir yorum .Duygularıma tercüman :)

"biz bu tatlının ismini eskişehir' de ballı ballı olarak öğrendik, sonra başka şehirlere gittik, öğrendik ki bi adı da kerhane tatlısıymış. kerhane tatlısına kerhane tatlısı demediğimiz için süt çocuğu ilan edildik, süt çocuğu diyilim lan ben..."

oturdum gece gece bu tatlıyı araştırıyorum ya :KK70:

Son düzenleme:
X