- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.647
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Peki kafamda deli sorular ile çekip gidiyorum buralardan..Çok başka yerdeyiz şuan Bihter konuyu kapatalım yüreğim kaldırmıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kafamda deli sorular ile çekip gidiyorum buralardan..Çok başka yerdeyiz şuan Bihter konuyu kapatalım yüreğim kaldırmıyor..
Canım tarihlere bak sorun çözülmüştür şimdiye dek sevişilmiştir çoktan.Bu konu benden dolayı mı hortladı.Kız bu nasıl site,bir kişi yazdı diye konu mu hortluyor.Eyvahlar olsun yazmasaydım keşke
Hahhah yeniyim ve bugün baya bir konu hortlatmışım,tamam tamam çözdüm şimdi sitenin mantığını,eski hortlattıklarım için de şimdiden geçmiş olsun herkeseCanım tarihlere bak sorun çözülmüştür şimdiye dek sevişilmiştir çoktan.
Nerde yaşıyosunuz biz hep halka tatlısı deriz kerhane tatlısı duymadım hiçkızlar yalnız onun adı kerhane tatlısı öyle her yerde sallamayın D:
Welcome to TurkeyNerde yaşıyosunuz biz hep halka tatlısı deriz kerhane tatlısı duymadım hiç
Krdş Türkiye Bura Ne BekliyonWelcome to Turkey
Evet çok nadirde olsa o şekilde hamile kalınabilir, özellikle ilk ilişki ardına örneğin 1 saat sonra kondomsuz 2. Cinsel ilişkiler çok daha riskli çünkü spermler hala penisin ağzında kalabiliyor ve zevk suyuyla beraber o spermler vajinaya girebiliyor. Hamile kalmaktan korkan kadınlar için; 1 günde yaşanan 2. İlişki kondomsuz kesinlikle mantıksız.Bence sevgili oldukları için o riske girmesinler.Gerçi öyle uzun yıllar korunanlar varmış ama ben yine de doğru bulmuyorum.Biliyorsunuz çok nadir de olsa hamile kalan insanlar oluyor o şekilde.
yaşadığım yerle alakası yok bir yerde okumuştum. kerhane yakınlarında satıyorlar herhalde nerdeyse .Nerde yaşıyosunuz biz hep halka tatlısı deriz kerhane tatlısı duymadım hiç
Yoo doğu yörelerinde öyleymiş adı baktım da nettenyaşadığım yerle alakası yok bir yerde okumuştum. kerhane yakınlarında satıyorlar herhalde nerdeyse .
nerde yaşıyorsunuz ne ya kerhanede yaşıyorum derim diye beklediniz herhalde
Olmuyorsa vardır bir sinyal bence biraz daha düşünün sonradan çok üzülmeyin size tavsiyemBugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
yok ben eskişehirliyim. ama şöyle bir yazı okumuştum. şaşırdığım için aklımda kalmış. bu arada yanlış anlamayınca da eşiniz biliyordur büyük ihtimalle. genelde erkekler biliyor.Yoo doğu yörelerinde öyleymiş adı baktım da netten
Jinekoloji bölümünde vajinismus konularına bak, burada yeterli bilgi bulamazsınArkadaşlar ben 6 aylık evliyim ama vajinamusum nasıl yenebilirim
Jinekoloji bölümünde vajinismus konularına bak, burada yeterli bilgi bulamazsın