- 13 Ocak 2020
- 44.545
- 167.831
- 33
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Naleti bilem bilemedin öl geber filan yani moruks.Allahim çok cahilim nalet olsun
Müne değil MuneMüne abladan izin alsakta Konuyu geyik konusuna mı çevirsek diye düşünüyorum
Mağaradan beter anam dikkat inek çıkabilüMagarami bu yav darmış genismis
Nolur bana biraz türkçe ve anatomi ogretinNaleti bilem bilemedin öl geber filan yani moruks.
Deymez değil değmez o zamanHayır cahil değilsindir canım zannetmiyorum fakat Nalet değil Lanet
Bizimde hemen olmamisti demekki benimkide darmış genis olanlar muhattap olmasin benleMağaradan beter anam dikkat inek çıkabilü
Kız niye bayılıyorsun valla biz 2 yıldır hiç kullanmadık hep geri çekilmeBana geri çekiliyoz deme düşüp bayılmıyım.
Özel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?Burdan bakınca dar olduğunu anlayabilecek güçleriniz varmış sizinde tebrikler
Kız niye bayılıyorsun valla biz 2 yıldır hiç kullanmadık hep geri çekilme
Benim için farketmezdi kondomlu kondomsuz ben evliydim ve ilk dkdan beri hamile kalırsam sorun yok diyodum battı balık yan gider kalırsam da kalırdım kalmadım ama hemenBizimde hemen olmamisti demekki benimkide darmış genis olanlar muhattap olmasin benle
Valla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım
Kondom bana alerji yapmıştıBenim için farketmezdi kondomlu kondomsuz ben evliydim ve ilk dkdan beri hamile kalırsam sorun yok diyodum battı balık yan gider kalırsam da kalırdım kalmadım ama hemen
İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi anMüne değil Mune
Evet siz izlemez misiniz tavsiye ederim bir şeyleri geliştiriyor mutlakaÖzel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?
Bu arada En azından girmediğine göre bol olmadığını güç sarfetmeden anlayabiliyorum, azıcık tahminle
Erkekte içeri boşalırken sorun olabiliyor mesela sonrasında. Ayrıca sperm olabiliyor sıvıda da boşalmadan da. Prezervatifi ereksiyon ile takın diye bir yazı paylaştım yukarda.Valla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım
Anaaaa bunu bugün bi yerde okudum tırtıklı mı tırtıksız mı diye o ne ki dedim cips mi ne ola kiKondom bana alerji yapmıştıhalbukisi ne hayallerle almistim tirtikli tirtikli
Benim herif almış çifte zevk diye tirtikliydi dışıAnaaaa bunu bugün bi yerde okudum tırtıklı mı tırtıksız mı diye o ne ki dedim cips mi ne ola kiHiç incelemedim ya ben oy
İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi anKomik kadınsın sen, iyiki kk da sen varsın ya. Yoksa daha az gülerdik.
Ahahah tövbe de kızNiyet ettim Allahım senin rızan için korunmaya?
Şimdi seninle el ele tutusup türkçe dersi almaya gidiyoruz ayse ablamizdan