- 20 Haziran 2024
- 1.191
- 1.303
- 48
- 48
- Konu Sahibi gossipgirl5
Sanki hiç ağda yaptırmadınız mı? Kaş aldırmadınız mı? Bunların acısına katlandınız da ilk ilişkiden mi korkuyorsunuz? Tamam acıyor ama o kadar da değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk birkaç ilişkide acıdı ben de acıyacak ya şimdi diye endişeleniyordum ama benim o kadar uzun sürmedi.4,5 defadan sonra şimdiki gibi oldu diye hatırlıyorum.eee tabi zevk için biraz tecrübe gerekiyor.pozisyonlar, zevk noktaları falan.herşeyde olduğu gibi sevişmeyi de öğrenmek gerekiyor neticede.bir kısmı içgüdüsel ama tamamı değil.Sizin gibi bi kuzenim vardı evlenmeden önce anlatmıstı bana böyle acıdıgını. Altı ay boyunca acı çektim sonra zevk almaya basladım demişti.
Ben de bunları düşündim durdum evlenmeden önce. Sonucta ilk beş ay neredeyse hiç ilişki olamadı vajinismus oldumama kan fln gelmedi üç dört damla bir şey. Sonrasında da gelemdi yani tam ilişliye girdiğimde.
Ama bir sene boyunca her ilişkide acı çektim
Zevk alma da olmadı böyle olunca. Şimdi geçti acı hissi ama zevk pek yok. Yavaş yavaş öğreniyorum hala bazı seyleri mesela.
Yani özetle her şey sizin kendinizi kasmanızla alakalı bence. Bir de yaptıkça orası esniyor rahatlıyor. Acımadıgını anlayınca da daha rahat hissediyorsun
Evet anca oluyor.Sizin gibi bi kuzenim vardı evlenmeden önce anlatmıstı bana böyle acıdıgını. Altı ay boyunca acı çektim sonra zevk almaya basladım demişti.
Ben de bunları düşündim durdum evlenmeden önce. Sonucta ilk beş ay neredeyse hiç ilişki olamadı vajinismus oldumama kan fln gelmedi üç dört damla bir şey. Sonrasında da gelemdi yani tam ilişliye girdiğimde.
Ama bir sene boyunca her ilişkide acı çektim
Zevk alma da olmadı böyle olunca. Şimdi geçti acı hissi ama zevk pek yok. Yavaş yavaş öğreniyorum hala bazı seyleri mesela.
Yani özetle her şey sizin kendinizi kasmanızla alakalı bence. Bir de yaptıkça orası esniyor rahatlıyor. Acımadıgını anlayınca da daha rahat hissediyorsun
ben maalesef ilk kez dün gece bunu sevgilimle denemeye çalıştım, maalesef yapamadık. inanılmaz dar, ve sımsıkı vajinam. sevgilim daha önceden cinsel birliktelikler yaşamış olmasına rağmen o penisini bi türlü vajinama sokamadı desem. hiç böyle hayal etmemiştim tam bir hayal kırıklığı olduarkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu
Bir arkadasimin da ilk bir kaç seferinde olmamış becerememisler. Yazın evlenicem ve ben de korkuyorumben maalesef ilk kez dün gece bunu sevgilimle denemeye çalıştım, maalesef yapamadık. inanılmaz dar, ve sımsıkı vajinam. sevgilim daha önceden cinsel birliktelikler yaşamış olmasına rağmen o penisini bi türlü vajinama sokamadı desem. hiç böyle hayal etmemiştim tam bir hayal kırıklığı oldu
bende korkuyorum artık hiç böyle hayal etmemiştim o geceden sonra sevgilimle hiç iletişime geçmedik ayrıca shshahahaha ne düşünüyordur ki. yapamamak nasıl bir duygu acabaBir arkadasimin da ilk bir kaç seferinde olmamış becerememisler. Yazın evlenicem ve ben de korkuyorum![]()
Dünyada kaç milyar insan var tadı damagında kalacak tekrar isteyeceksin ))arkadaslar merhaba, ilk cinsel birleşme çok acıyor mu? çok kasan biriyim yani direkt kendimi kapatıyorum. acır diye ya da böyle vucudumda değişiklik olur diye korkuyorum sizce bu kadar büyütülecek bir şey mi bu