- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Virgülden sonra küçük harfTürkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Virgülden sonra küçük harfTürkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum
Şive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?Türkçe dilimiz elbet eksiklerimizi tamamlamamız şart, Fakat benimki kıbrıs şivesi sizlere ders verebileceğimi hiç zannetmiyorum
Bunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyorduBan sebepleri falan baya tecrubelisiniz bakiyorumda
evet bazenŞive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?
Devami vardi acele etmeseydinizBunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyordu
Mervecik gendige gel lütfen bacııım masterchefdeki Tanya dan öğrendim böyle gonuşmaayııŞive teleffuzda olan bir şey değil mi? Şiveli mi yazıyorsunuz?
Şiveli de düşünüyor olabilir misin? Yanıt hayırsa memleket değil gezenen farklılığı olduğunu düşünmeye başlayacağım.evet bazen
Hatlar karışmış sen neden dahil oldun ki ragen? Sen dislike larını yapmayla meşgul değilmiydinDevami vardi acele etmeseydiniz
Bu kadnlar kulubunde tesekkur edecegim en son insan bile olamazsiniz yorumlarinizi gorünce...Bunu mu yazmayı seçtiniz? Teşekkür etmen gerekiyordu
Soruların bile komik kız senin çok ciddiyim iyiki kk dasın. Ama birazdan banlanacaz gibi hiasediyorum. O kimdi bilmiyorum ama şimdi sorabilir "nerden biliyorsun özel gücüm mü var"Şiveli de düşünüyor olabilir misin? Yanıt hayırsa memleket değil gezenen farklılığı olduğunu düşünmeye başlayacağım.
Sorun değil. Sen anlamasan da ben önceki sayfalarda doğru bildiklerimi söyledim. Hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum üzgünüm.Soruların bile komik kız senin çok ciddiyim iyiki kk dasın. Ama birazdan banlanacaz gibi hiasediyorum. O kimdi bilmiyorum ama şimdi sorabilir "nerden biliyorsun özel gücüm mü var"
Sen niye üstüne alınıyorsun ya, sen benim başkasına yazdığımı alıntılamışsın, seni yok sayıyorum zaten üstüne alma benden gelen hiç birşeyi(bir tek bu mesajım sana)Bu kadnlar kulubunde tesekkur edecegim en son insan bile olamazsiniz yorumlarinizi gorünce...
Yoo konuya dahildim mantikli yorumumu da yaptım... dislike atacağım yorum yapmazsan sevinirim zira fazlaca yoruldumHatlar karışmış sen neden dahil oldun ki ragen? Sen dislike larını yapmayla meşgul değilmiydin
ZATEN BAN YİYECEĞİMIZI ANLAYAMADIYSAN SIKINTI YOK.KESIN BÜYÜK HARFTEN BAN YERİM GÖRÜYOR MUSUN TÜHKız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyak benim için bir çizgifilm fazla izle
Bunu bilmekle kalmıyorum buna eminimSorun değil. Sen anlamasan da ben önceki sayfalarda doğru bildiklerimi söyledim. Hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum üzgünüm.
OLSUN BE SWEET BU DA BÖYLE OLSUN.ZATEN BAN YİYECEĞİMIZI ANLAYAMADIYSAN SIKINTI YOK.KESIN BÜYÜK HARFTEN BAN YERİM GÖRÜYOR MUSUN TÜH
Yaklaştırılmıyo özelden atar mısın?M MERVE merve bana gelen mesaja bak yemin ederim üyeyi tanımıyorum, ama insanlar neden seni sevmiyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2687511
Bende okuyamadimYaklaştırılmıyo özelden atar mısın?
Yazan kişi yukarda yazıyor zaten @birkadin0 Ay bu kadar da olmaz gece gece iyi güldümYaklaştırılmıyo özelden atar mısın?