İlk cinsel ilişki

Şiveli de düşünüyor olabilir misin? Yanıt hayırsa memleket değil gezenen farklılığı olduğunu düşünmeye başlayacağım.
Soruların bile komik kız senin :KK70::KK70: çok ciddiyim iyiki kk dasın. Ama birazdan banlanacaz gibi hiasediyorum. O kimdi bilmiyorum ama şimdi sorabilir "nerden biliyorsun özel gücüm mü var" :KK70::KK70:

Soruların bile komik kız senin :KK70::KK70: çok ciddiyim iyiki kk dasın. Ama birazdan banlanacaz gibi hiasediyorum. O kimdi bilmiyorum ama şimdi sorabilir "nerden biliyorsun özel gücüm mü var" :KK70::KK70:
Sorun değil. Sen anlamasan da ben önceki sayfalarda doğru bildiklerimi söyledim. Hakkında aynı şeyleri düşünmüyorum üzgünüm. 🙃

Bu kadnlar kulubunde tesekkur edecegim en son insan bile olamazsiniz yorumlarinizi gorünce...
Sen niye üstüne alınıyorsun ya, sen benim başkasına yazdığımı alıntılamışsın, seni yok sayıyorum zaten üstüne alma benden gelen hiç birşeyi:KK70:(bir tek bu mesajım sana) :KK70:

Kız arkadaşların söylemedimi sana büyük harflerle yazmak ban sebebi. Belirtmek istediğini koyulaştır. Benden sana kıyak :KK70: benim için bir çizgifilm fazla izle :KK70::KK70:
ZATEN BAN YİYECEĞİMIZI ANLAYAMADIYSAN SIKINTI YOK.KESIN BÜYÜK HARFTEN BAN YERİM GÖRÜYOR MUSUN TÜH :KK70:

X