- 20 Kasım 2018
- 11.490
- 41.168
- 598
- 35
- Konu Sahibi kendincebirii
Uzun süredir girmiyordum foruma. Birkaç gün önce tekrar bakmaya başladımBugün sizin yorumlar beni komaya soktu.
Sizi daha önce nasıl görmedim hayret ediyorum Hshshxjdjxjdj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süredir girmiyordum foruma. Birkaç gün önce tekrar bakmaya başladımBugün sizin yorumlar beni komaya soktu.
Sevindim.Uzun süredir girmiyordum foruma. Birkaç gün önce tekrar bakmaya başladım![]()
Dönüşü bomba gibi olduuuBugün sizin yorumlar beni komaya soktu.
Hakikaten öyle ahahahah sabahtır yorumlarına gülüyorum çok hoş bir hesapDönüşü bomba gibi olduuu![]()
Peceteye silecek kadar fazla ıslanma olmuyor klavye yazım hatası olmuşMaşallah benim de libido yüksek ama ilişki sırasında reçeteye sikecek kadar fazla ıslanma olmuyor
maşallah diyelimBiraz uç bir tabirle örnekleyeceğim ama işer gibi ıslandığım günleri çok özlüyorum. Kıymetini bilin.
Herşey psikolojide bitiyor bence ya. Probleminiz isteksizlik mi?Aradığım kudurukluk
Bende de kuruluk oluyor o yüzden acı çekiyorum herkesin derdi farklı..
Evlendiğimiz ilk günler öyle ıslaklık oluyordu vajinismus la mahvettim o ıslaklık hep boşa gitti. Şimdi ilişki oluyor ama arıyorum o isteği![]()
Teşekkür ederimBu kadar akıntı bence normal değil. Derinlerde enfeksiyon olabilir, vakit kaybetmeden bir doktora gidin bence.
o kadar olmuyor bende, bir kere sıvı geldi süzüldü aşağı doğru, diğer zamanlarda normal oluyor, dış dudakların iç kısmı ıslanıyor, işer gibi olunca farklı bi rahatlama oluyomuBiraz uç bir tabirle örnekleyeceğim ama işer gibi ıslandığım günleri çok özlüyorum. Kıymetini bilin.
Sana da maşallahBiraz uç bir tabirle örnekleyeceğim ama işer gibi ıslandığım günleri çok özlüyorum. Kıymetini bilin.
Kız genç idik o zamanlar kanımız kaynıyor idiiSana da maşallah![]()
Bizde ilk yıllar daha güzeldi ama öyle işer gibi hız olmadiKız genç idik o zamanlar kanımız kaynıyor idiiöpüşürdük eşofman altımı değiştirirdim
şimdi seks var öyle ıslanma yok kayganlaştırıcı kullanıyoruz
![]()
Şimdi neler neler deniyoruz olmuyor canım artıkBizde ilk yıllar daha güzeldi ama öyle işer gibi hız olmadi
Yine ıslanma oluyor ama ilişki esnasında peceteye silecek kadar aşırı degilŞimdi neler neler deniyoruz olmuyor canım artık![]()
Ya aslında benimde inanılmaz değil. Öyle foşur foşur süzülmüyor ama ıslanıyor gerçeğini değiştirmiyor. peniste beyaz akıntı oluyor biraz katı. Bence iltihap var diye düşünüyorum çoğu kişide iltihap yorumu aldımYine ıslanma oluyor ama ilişki esnasında peceteye silecek kadar aşırı degil
Herkesin derdi farklı keşke benimde ortası olsaŞimdi neler neler deniyoruz olmuyor canım artık![]()
Bana da herkes ıslandığım için kötü yorumlar yapıyor burası birşeyleri danışma yeri, birşeyleri sonuca ulaştırma yeri. Çoğu kişi benim yerimde olmak için can atıyor. Anlamıyorum kadın neden kadının düşmanı oluyorKız genç idik o zamanlar kanımız kaynıyor idiiöpüşürdük eşofman altımı değiştirirdim
şimdi seks var öyle ıslanma yok kayganlaştırıcı kullanıyoruz
![]()
Ben olumsuz yorum yapan görmedim ne düşmanıBana da herkes ıslandığım için kötü yorumlar yapıyor burası birşeyleri danışma yeri, birşeyleri sonuca ulaştırma yeri. Çoğu kişi benim yerimde olmak için can atıyor. Anlamıyorum kadın neden kadının düşmanı oluyor![]()
Başka bir kişinin konusundaBen olumsuz yorum yapan görmedim ne düşmanı