Cinsel ilişkide aşırı ıslanma

Aradığım kudurukluk 💅🏻💃
Bende de kuruluk oluyor o yüzden acı çekiyorum herkesin derdi farklı..

Evlendiğimiz ilk günler öyle ıslaklık oluyordu vajinismus la mahvettim o ıslaklık hep boşa gitti. Şimdi ilişki oluyor ama arıyorum o isteği 😞

Biraz uç bir tabirle örnekleyeceğim ama işer gibi ıslandığım günleri çok özlüyorum. Kıymetini bilin.
o kadar olmuyor bende, bir kere sıvı geldi süzüldü aşağı doğru, diğer zamanlarda normal oluyor, dış dudakların iç kısmı ıslanıyor, işer gibi olunca farklı bi rahatlama oluyomu

Yine ıslanma oluyor ama ilişki esnasında peceteye silecek kadar aşırı degil
Ya aslında benimde inanılmaz değil. Öyle foşur foşur süzülmüyor ama ıslanıyor gerçeğini değiştirmiyor. peniste beyaz akıntı oluyor biraz katı. Bence iltihap var diye düşünüyorum çoğu kişide iltihap yorumu aldım

Kız genç idik o zamanlar kanımız kaynıyor idii 🤣 öpüşürdük eşofman altımı değiştirirdim 🙈 şimdi seks var öyle ıslanma yok kayganlaştırıcı kullanıyoruz 🥹
Bana da herkes ıslandığım için kötü yorumlar yapıyor burası birşeyleri danışma yeri, birşeyleri sonuca ulaştırma yeri. Çoğu kişi benim yerimde olmak için can atıyor. Anlamıyorum kadın neden kadının düşmanı oluyor 🫠

Bana da herkes ıslandığım için kötü yorumlar yapıyor burası birşeyleri danışma yeri, birşeyleri sonuca ulaştırma yeri. Çoğu kişi benim yerimde olmak için can atıyor. Anlamıyorum kadın neden kadının düşmanı oluyor 🫠
Ben olumsuz yorum yapan görmedim ne düşmanı

Back
X