- 8 Eylül 2020
- 23
- 52
- 27
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Hemen olmaz. ilk kez olduğu için rahat olsanda tam girmez. Cunku dar orası zamanla açılır. Bi iki ay sürer.Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Hayır yani uzundu sevisme çok dar olabilir mi ya da penis kısa kalmış olma ihtimali var kiYeterince sevişmemişsinizdir.
Tamam işte kısa olduğunu düşünmüşsün ve iş orda bitmiş bence. Yeterince tahrik olunduğunda yeterince sevişildiğinde genelde problem olmaz. Hemen vajinismus düşünmeyin.Hayır yani uzundu sevisme çok dar olabilir mi ya da penis kısa kalmış olma ihtimali var ki
Yok vajinismus olduğumu hiç düşünmedim zaten bunu da yapamayınca acaba o yüzden mi diye erkek arkadaşım dedi ve tahrik de oluk yeterince islaklik da vardıTamam işte kısa olduğunu düşünmüşsün ve iş orda bitmiş bence. Yeterince tahrik olunduğunda yeterince sevişildiğinde genelde problem olmaz. Hemen vajinismus düşünmeyin.
İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.Bugün erkek arkadasimla ilk kez cinsel ilişkiye girmeyi denedik. Kondom kullanarak hiç kasilmadim ve islaklik da yeterliydi ama penisi giremedi bir türlü çok uğraştık acil tavsiye
Üstte ben olacağım şekilde denemeyi düşündük sence ne yapmalıyim misyonerde devam mi etmeliyim denemeyeHemen olmaz. ilk kez olduğu için rahat olsanda tam girmez. Cunku dar orası zamanla açılır. Bi iki ay sürer.
İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
[/QU bize en uygun korunma yöntemi bu olduğu için kondom kullandık yani mecbur şu an
Yok bence üstte iyi olmaz.Zorlama kanamaya neden olabilir. Zamanla düzelecek bı durum. Parmakla kendin yavaş yavaş açabilirsin.Üstte ben olacağım şekilde denemeyi düşündük sence ne yapmalıyim misyonerde devam mi etmeliyim denemeye
Nasıl korunsunlar peki ?İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
Niyet ettim Allahım senin rızan için korunmaya?Nasıl korunsunlar peki ?
Zaten kondomsuz ilk ilişkide olması zorken. Kondomla biz bile zorlanıyoruz.NormalYok vajinismus olduğumu hiç düşünmedim zaten bunu da yapamayınca acaba o yüzden mi diye erkek arkadaşım dedi ve tahrik de oluk yeterince islaklik da vardı
İlk olacağı için Kondomun engel olduğunu düşünüyorum.ön sevişmeyi uzun tutunuz, İkinizde sağlığınızdan eminseniz Kondomsuz ve kayganlaştırı kullanarak deneyiniz.
En azından ilk girerken prezervatif olmasın, biraz alışınca mesala 10-15 dk sonra yada erkeğin orgazma yaklaştığı zaman taksın. Yada dışarı boşalsın.Nasıl korunsunlar peki ?
Hahahha son çözümü duadamı buldunNiyet ettim Allahım senin rızan için korunmaya?
Seninki bu diye düşündüm. Yoksa bizim sağlam çözümlerimiz oldu şimdiye dek.Hahahha son çözümü duadamı buldunbaşka fikir gelmedimi aklınıza (şaşırmadım)