- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.183
-
- Konu Sahibi Rrrrrrrainbow
Ozmn arkadaşa şunuda yazalım R Rrrrrrrainbow canım ovülasyon günlerin dışında dene bu tekniği, ama bu tekniği dene yoksa o iş olmayacak, bir sonraki ilişkinizde baştan sona kullanırsınız kondomu. Herkese iyi gecelerBen daha önce duymuştum da ciddiye almamıştım.Kondom bile %100 koruma garantisi vermedigi halde, ilişkinin ortasında takmak ne büyük cesaret
Konu sahibinin konusu ne biliyormusunuz? İlk defa ilişkiye girmeye çalışan bir çift ve kondomla denemişler. Ve yapamamışlar.. ve vajinamus gibi bi durum da söz konusu değilmiş. Ve ben buna açıklık getirdim ten tene deymeyince bakire olan birinin ilk prrzervatifle girmenin çok zor olacağını yazdım. Ha bi dip not bırakmam gerekirse ; partneriniz cinsel ilişkiye başladığı anda boşalma gibi bi durumu varsa bu yöntemi denemeyiniz mi demem lazımdı. Onu da yazma gereği duymamışım, şimdi oldu mu
Yapamamışsınız siz. Yarın bi daha yapınO değil de ben ilk ilişkinin neden kondomla olmayacağını anlamadım. Biz nasıl yaptık acaba merak ettim şimdi bizim süper güçlerimiz mi varmış da haberimiz yokmuş
Sizinki dar değilmiş. Bu bayanın dar mış. Mesala süper güçten ziyade sebebi bu olabilirmiO değil de ben ilk ilişkinin neden kondomla olmayacağını anlamadım. Biz nasıl yaptık acaba merak ettim şimdi bizim süper güçlerimiz mi varmış da haberimiz yokmuş
Magarami bu yav darmış genismisSizinki dar değilmiş. Bu bayanın dar mış. Mesala süper güçten ziyade sebebi bu olabilirmi
Sürtünerek Korunmayı tek geçerimNiyet ettim Allahım senin rızan için korunmaya?
Merve bunu benim sana göndermem lazım ama biliyorsun ki video göndrmeyi bilmiyorumYemin ediyorum ki şu senin ruh ikizin.
Yok canım biz ona vajina diyoruzMagarami bu yav darmış genismis
Püüü hemşire olcan vajinayı bilemedin.Magarami bu yav darmış genismis
Allahim çok cahilim nalet olsunPüüü hemşire olcan vajinayı bilemedin.
Hayır cahil değilsindir canım zannetmiyorum fakat Nalet değil LanetAllahim çok cahilim nalet olsun
2 senedir hiç olmamış demek ki çocukta ondan olmadı tühYapamamışsınız siz. Yarın bi daha yapın
Öğrenin işte öğreten var bu işleri buralarda.2 senedir hiç olmamış demek ki çocukta ondan olmadı tüh
Burdan bakınca dar olduğunu anlayabilecek güçleriniz varmış sizinde tebriklerSizinki dar değilmiş. Bu bayanın dar mış. Mesala süper güçten ziyade sebebi bu olabilirmi
Müne abladan izin alsakta Konuyu geyik konusuna mı çevirsek diye düşünüyorum2 senedir hiç olmamış demek ki çocukta ondan olmadı tüh