İlk cinsel ilişki

Burdan bakınca dar olduğunu anlayabilecek güçleriniz varmış sizinde tebrikler :KK70:
Özel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?:KK70:

Bu arada En azından girmediğine göre bol olmadığını güç sarfetmeden anlayabiliyorum, azıcık tahminle 🤣🤣

Bizimde hemen olmamisti demekki benimkide darmış genis olanlar muhattap olmasin benle 😂😂😂
Benim için farketmezdi kondomlu kondomsuz ben evliydim ve ilk dkdan beri hamile kalırsam sorun yok diyodum battı balık yan gider kalırsam da kalırdım kalmadım ama hemen 😅

Müne değil Mune :KK59:
İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an :KK70:Komik kadınsın sen, iyiki kk da sen varsın ya. Yoksa daha az gülerdik.

Özel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?:KK70:

Bu arada En azından girmediğine göre bol olmadığını güç sarfetmeden anlayabiliyorum, azıcık tahminle 🤣🤣
Evet siz izlemez misiniz tavsiye ederim bir şeyleri geliştiriyor mutlaka😂

Ha sadece dar olduğu için olmaz doğru, haklısınız AZICIK tahmininizle :KK70:

Valla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım 🤣🤣
Erkekte içeri boşalırken sorun olabiliyor mesela sonrasında. Ayrıca sperm olabiliyor sıvıda da boşalmadan da. Prezervatifi ereksiyon ile takın diye bir yazı paylaştım yukarda.

İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an :KK70:Komik kadınsın sen, iyiki kk da sen varsın ya. Yoksa daha az gülerdik.
:skandal: doğrusu bu muymuş? Hemsirecik Hemsirecik ben de elendim.

X